Dziś Arrow, wczoraj temat się prawie skończył :P Dlatego kolejny potrzebny. Porada dnia: Skombinować chusteczki, coś słodkiego i może jakieś alko because Arrow is coming!
Witamy nowe członka w grupie! Witamy cię gorąco w tej szalonej, rodzynkowej rodzinie! :D
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Mam dosyć Olivera i jego zachowania. Pozytku w SC z niego nie bedzie, wiec moglby sobie lezec dalej na tej górze. Bedzie szczesliwy.
I kolejny spoiler tym razem o Sin. Może wcielą ją do team i wtedy będzie romans między nią a Prosze,prosze, proooooooszę...
http://kawusia25.tumblr.com/post/108943070996/mimozka-oliverdant-arrow-spoilers- ew
widziałam widziałam... Kurczak wygląda tam jak przepióreczka;p
Fajnie będzie widzieć jak dostaje łomot ;p
A widziałaś jak Palmer osłania Felicity? Ma chłopak plusa u mnie;p
a daj spokój ... na innym forum czytałam że ma się mozno zmienić po powrocie... tylko teraz pytanie czy negatywnie czy pozytywnie?
chciałabym... ale myślę że zafundują nam niezły cyrk... i powiem Ci że nie będzie nam wesoło...
Dziewczyny!! Co z Wami?.. Miały być pozytywne ..same pozytywne!myśli.. Będzie dobrze JA to Wam mowie;D
Ja dalej myśle pozytywnie;p Na końcu będzie dobrze:-)
Ale to nie zmienia faktu że przed szczęśliwym finałem zafundują nam wysokie skoki ciśnienia ;p
dokładnie- Felka da mu kosza, on bedzie jeszcze gorszy w zachowaniu co widać bedzie w odc 13. I wtedy ładna zgrabna scenka na zakonczenie sezonu i znowu pompowanie balonika przez całe wakacje. Ja na nic wielkiego nie licze, i chyba sobie odpuszcze te oglądanie po 12 odcinku.
nie no ja nie zrezygnuje... Ta dziennikarka Brown czy jak ona tam ma... powiedziała że scena w 12 odcinku jest tak jakby problemem któy oni wspólnie muszą pokonać... że to nie jest konie drogi Olicity tylko coś z czym muszą się zmierzyć
ja zobacze jeszcze ten 11 ( chociaz sie waham, pewnie znowu bedzie angst nawet we snie o ironio, nie mogą sie powstrzymac!!!) no i 12 a potem pasuję, na serio.
Jeśli doprowadzą mnie do ostateczności to tak, ja to oglądam dla rozrywki a nie pieprzonego angstu. Ale pojawie się na finał:)
Miejmy nadzieje ze nie będzie tak żle:-) Wiesz w sumie serial ma zapewnić nam dużo emocji.. ale nigdy nie było powiedziany czy negatywnych czy pozytywnych ;p
jest tam napisane coś takiego :
"W nowym odcinku zespół Olivera dowiedział się o tym że Oliver nie żyje, jednak widzowie zobaczyli jak Maseo wspólnie z Kataną przywracają go do życia. Czy to nie za mało jak na taki twist? "Te trzy odcinki są trylogią, zwłaszcza odnośnie tego co dzieje się w Starling City kiedy wszyscy myślą, że Oliver nie żyje", mówi producent serialu Andrew Kreisberg. "To pozwala każdemu bohaterowi w serialu zmieniać się czy to na lepsze czy na gorsze, w zależności od okoliczności w których się znajdzie".
Fani po emisji odcinka są lekko niezadowoleni z kierunku w jakim zmierza wyjaśnianie śmierci Olivera. "Robiąc takie zakończenie jak w odcinku dziewiątym nie można tego wyjaśnić w jednym odcinku. Skutki działań Olivera będą odczuwalne nie tylko w tej trylogii ale również w reszcie sezonu. To moment w którym zmieniliśmy świat Arrow na zawsze. Jedną z rzeczy jaką odkryją bohaterowie jest to że nie ma już powrotu od pewnych rzeczy"
pamietasz co ci kiedyś wspominałam? Oliver bedzie się czuć niepotrzebny w SC wiec zwroci się w stronę Al Ghula.
Pamiętam... jeszcze Oliver w 13 odcinku zobaczy że team funkcjonuję dobrze bez niego ...
a potem porwa Felkę i dojdzie do niego ze nawet nie potrafi nikogo bliskiego obronić, witaj Al Ghul!
a może po porwaniu zda sonie sprawę że powinien być z nią a nie ciągle ją odtrącać?
Wiesz było też wspomnianie cytuje" Oliver wiedzać co planuje Ra's zatęskni za czasami Slade Wilsona"
Przecież cos musi się dziać ...Oliver to Oliver i od tak się nie zmieni a Felka tez ma prawo być szczęśliwa nawet jeśli jej szczęściem nie będzie Oliver..
ale jej szczęściem jest Oliver... tylko oni teraz zachowują się jakby mieli po 15 lat;p oboje dojrzeją i będzie dobrze:-)
...a możemy cos na to poradzić?!.. Raczej nie..nie ma co się stresowac na zapas;pp..Rose trochę nas zdenerwuja ale będzie dobrze:-)
On nie jest taki głupi...wie ze jak nie da szansy na związek Olicity..to dużo straci:-)
Dokładnie:-) ..nie ma co się martwić:-) ..będziemy mialy swoje Olicity prędzej czy później:-) ..
Ps. Widziałam ze Palmer zebrał od Ciebie plusa za chronienie Felki w nstp odc;pp