Dziś Arrow, wczoraj temat się prawie skończył :P Dlatego kolejny potrzebny. Porada dnia: Skombinować chusteczki, coś słodkiego i może jakieś alko because Arrow is coming!
Witamy nowe członka w grupie! Witamy cię gorąco w tej szalonej, rodzynkowej rodzinie! :D
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
no ja nic z góry nie zakładam ale znając naszą Marude to właśnie tak będzie....
Oho, Amell okropnie nakrecony na odc 15, to bedzie pewnie najgorsze dziadostwo pewnie. Pewnie Al Ghul złozy swoją ofertę:D No way I saw that coming czyli Al Ghul jego mentorem hahahah lub Merlyn okaże się ojcem Olivera:D
ale Stephen tez zawsze zachwyca się odcinki z Olicity wiec może cos będzie....
Madzia, ale na pewno nie bedzie nic takiego w odc 15. Nanda Parbat, czyli odcinek heavy w Malcolma, Nyssę i AL Ghula. I tu w tym miejscu coś sie zdarzy niespodziewanego. Moze sojusz Al Ghul - Oliver przeciw Merlynowi czy coś w ten deseń... Chyba odcinek Promise sie szykuje kiedy big season villain się objawi:D
też było By ciekawie;p ale Malvolm i Oliver w jednej drużynie? oj ciężko by było....
hihi. na pewno będzie w tym odc Nyssa i Malcolm, bo widziałam zdj z krecenia sceny z tego odcinka :)
hihi :D no właśnie ja tak samo, ale wtedy po Smallville byłam spragniona kolejnego bohatera i bam... dostałam nawet jeszcze lepszego niz Superman :)
no i moze sobie w końcu to uświadomi :)) Stephen bardzo bardzo zachwyca się odc 3x15, ciekawe co tam takiego sie wydarzy :)
Bzyczku, ja mysle ze odcinki 14 i 15 beda super pod względem akcji ( jakieś walki, etc.) i na to jest nakrecony. Jego ulubiony odcinek to był odcinek Promise i The Magician i ten którym zabito Moirę...
no pamietam, Promise, mimo małej akcji te dialogi i napięcie siegające zenitu :D
A mnie ciekawi ta walka między Canary a Black Canary :) Chcę żeby nasza stara dobra Canary skopała porządnie dupę tej niedorajdzie! A co! będzie ubaw po pachy! :D
nie no pewnie Black Canary wygra, takie założenie odcinka ze przezwycięzy swój strach :p
moze ich kłótnia jak Oliver wyznaje Felicity ze widział jak całowała sie z Rayem ??:)
wątpie żeby snił o ich kłótni... ona zawsze się o nią bał wiec myśle że właśnie o to będzie chodzić :-)
Ps a co do 14 odcinku...myślisz że Slade będzie miał Felkę na celowniku?
tez tak mysle, coś naprawde niedobrego może mu sie snic. I wiesz co, Oliver moze wrocić i znowu da kosza Felce, a ta sie wkurzy na maksa:)
tak może być... my od razu założyłyśmy że to ona da mu kosza.. a może jemu znów się uroi w tej główce nie wiadomo co... do tego zły sen,... i oliver po raz kolejny ją odrzuca... i Wtedy felka się wkurza i stąd ta jej wściekłość w 12 odcinku :-) Wiesz facet wyznaje jej miłość - wraca i zmienia zdanie... no Nie zdziwie się jak felka wubuchnie
tez jestem za tą opcją, wiesz znowu powie ze ją kocha, ale nie może z nią być. A ten sen to może zaczac sie pozytywnie tzn, mogą być w nim razem, a dopiero pozniej cos sie wydarzy prawdopodobnie z jego winy. Dlatego Slade i ten szpital moga mu uswiadomić ze on nie ma to wpływu.
może tak być... dla niego zawsze jest coś a Felka powoli będzie miała dość.... i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że Slade "zajmie" się Felicity....
Obstawiam dwie opcje Thea i Felicity. Nie chcę się nakrecać, bo nie chcę się po raz kolejny rozczarować. Wiesz jak to porwanie może pomoc Oliverowi? Slade moze uprowadzić Felkę z jej mieszkania, i do Olivera dojdzie ze gdyby z nią był to by nic takiego sie nie stało. I to jedyny sposob w jaki to porwanie może go uswiadomić o błednych decyzjach.
tak... Rose... ale nie musi koniecznie porywać ja z jej mieszkania... niech ją porwie a wtedy Oliver zda sbie sprawę ze gdyby był z nią mógłby ją ochronić... To wszystko ma sens... ale czy tak się zdarzy to zobaczymy...
a on to kołuje nami jak chce...
Jam my już mamy wszystko obmyślane to on jednym zdaniem burzy całą naszą teorię....
oj tyle przed nami, jak juz powoli stabilizuje swoją psychikę po odcinku to za chwile nowe info i znowu szaleję :D ah co ten serial z nami robi :P
Hej wszystkim ;) Wybaczcie że nie byłem z wami podczas nocnego seansu z Arrow ale naprawdę nie mogłem wtedy z wami być bardzo żałuję ale nie mogłem nic na to poradzić ;(
KOCHANI KOCHANI wspólnie z niektórymi osobami z forum i fanami Stephena Amella zamawiamy najprawdopodobniej na dniach koszulki z jego nowej kampanii. zbieramy się razem aby złożyć jedno zamówienie, dzięki temu przesyłka wyjdzie taniej, wiec jeśli ktoś chciałby się do nas przyłączyć to śmiało piszcie na priv :))) oto link do kampanii:)
https://represent.com/sinceriously
Ludu proszę się nie krępować i rozpisywać, kolejny temat tylko czeka na wasze przemyślenia :)
http://www.spoilertv.com/2015/01/arrow-episode-311-midnight-city_28.html?m=1
Arrow - Episode 3.11 - Midnight City - Producer's Preview
hahahaha nie mogę z Laurel. Roy boski :)
ha Laurel w "akcji" ;p
podgląd na nowy związek Roy i Laurel;p
Mądre słowa Diga:-) Ten zawsze wie co powiedzieć :-)
ha Palmer osłaniający Felkę... no chłopaku masz u mnie plusa :-)
Tylko plusa? A nie dużego plusa? :D
Palmer się postarał. I uwielbiam patrzeć jak nasza najwspanialsza BC wywija tym kijem w powietrzu :D
ona macha nim ale sama nie wie po co... widziałaś jak nieudolnie to robi?
Niezły smiech się zapowiada :-)
Palmer- tak tylko plusa... :-)
ha ha już czekam na tez związek;p
nie będzie zły...pośmiejemy się z Kurczaka ;p
o matko... już teraz nie wiem czy bedzie Rhea czy Loy:D mhm... ale ten związek może sie okazać strzałem w dziesiatkę, a Roy nam sie zrobił meski, taki stanowczy no no, jestem pod wrażeniem. Oliver ty stara zielona marudo znikaj cześciej!
wypluj te słowa o Oliverze;p
wiem ze fanie było by zobaczyć taki związek ale szczerze watpie ze to będzie miało miejsce... może będzie jakiś nie zobowiazujacy seks ale to wszystko ;p
no nie wiem, lepiej zeby z Arsenalem niż z Arrowem. A mam swietną wiadomość <sarkazm> nasza Beth bedzie pisać jeden z ostatnich odcinków... Już się ciesze...