Zaczął się nowy okres z Arrow. Jesteśmy po 3x10 i czekamy z niecierpliwością na kolejny odcinek. Jeszcze tylko 5 dni ludziska!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur wol - ( sorka musiałam podzielić nazwę bo nie FW zwyzwał za słownictwo :P)
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Wiem cos na ten temat;pp..tzn ja swoją miałam 4 lata temu ale wciąż ja pamietam:-)
Grzybek Ty chyba wczoraj u nas byłeś;p a Chris zaginął w akcji;p;p
W ogóle widziałeś ostatnie zdjęcie naszej Emilki z siłowni? boże co za ciałko a jaka dupcia :-)
No byłem byłem ;) Fajnie że pamiętasz ;) No Chrisa to już dawno nie widziałem ;) No to zdjęcie oczywiście musiałem widzieć nie mogło być inaczej ;) No masz rację ma bardzo dobrą figurę ;)
i Fani chudej Tyczki Laurel mówią że Emily jest gruba;p
Emily ma piękne kobiece kształty i przynajmniej nie wygląda jak wieszak ;p;p
https://twitter.com/StilettoRoyalty/status/559500463473565696/photo/1
to zdj mówi samo za siebie, po prostu boski tyłek :D
ja tak samo :)
nie maja juz argumentów, do czego się przyczepić to piszą durnoty:/
najlepiej miec rozmiar 34-36... co to za swiat:( ja nosze 38 i przez takie komentarze czuję się strasznie grubo...
hhehe, i dobrze. Wiesz ja jestem dość wysoka, wiec jeszcze nikt na szczescie mi tego nie powiedział:D Ale gdybym poszła to programu typu Tap Szpadl zostałabym okrzyknieta słonicą:D
Ja tez jestem dość wysoka ..mam 172 czy 173.. I tez jeszcze tego nie slyszalam ale uważam ze ktoś na 100% chętnie powiedziałby mi cos takiego haha;D..Rose w TAP madl trzeba mieć 186cm i rozmiar 0 ;pp
czyli prawie taka sama mamy sylwetkę:D Hahahahh, to nie mam co tam startować, albo wystartuje by wkurzyć jury:D
no ja rzadko nosze szpilki;p nie lubię chodzic na obcasie;p preferuję bardziej sportowy styl :-)
Rozumiem:-) ..u mnie sportowy styl występuje tylko wtedy kiedy udaje się na basen, i jest to zazwyczaj dres;D haha
Hahah dokladnie ja tak samo;D ...dobrze ze mój facet ma przeszło 190cm ..przynajmniej nie wygladamy glupio;D
Wiesz jak to fani Laurel oni uważają że ona jest doskonała a Emily nie ma z nią szans według nich ;( Chociaż wszyscy wiemy jaka jest prawa Emily jest boska i bije na głowę taką Laurel ;)
nie wiem w ogóle co się może podobać w Laurel;p Chyba ten koński pysk;p
A tak w ogóle oglądasz z nami Arrow Live?
No ja też nie wiem ;) Może i to im się podoba ;) Jeszcze się zastanawiam bo nie wiem czy bd miał jak oglądać ;(
Sorki ze wtrace sie wam w rozmowę , ja w srode sie pojawie jakos po godz 20 na forum, ale się na pewno zjawie- nie spisujcie mnie na straty:)
Rose nie wtrącasz się ;p jesteś zawsze i wszędzie mile widziana :-)
I oczywiście nie spisujemy Cie na straty ale masz się pojawić Ty nasza Pesymistko :-)
Nie wiem kiedy znów nawiedzę forum, a widzę że ten temat się kończy, a wy lubicie pogadać :D . Następny czeka :D