Zaczął się nowy okres z Arrow. Jesteśmy po 3x10 i czekamy z niecierpliwością na kolejny odcinek. Jeszcze tylko 5 dni ludziska!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur wol - ( sorka musiałam podzielić nazwę bo nie FW zwyzwał za słownictwo :P)
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Aleś się rozpisała:-) I oczywiście masz dużo racje ale co ja mogę poradzić że ten Arrow mnie dobije?
Postaram się poprawić;p
ja nie porzuciłam nadzieji ;p ale czasem mnie tak wkurzają że mam dość;p I to miałam na myśli pisząc ze przestane oglądać Arrow.... nikt nie lubi Oglądać czego co go wkurza, drażni :-)
Nooo właśnie..faktycznie cos za malo tam problemów;D niech jeszcze im dołożą ;pp
To ja jestem masochistką :P Ciągle oglądam seriale z którymi powinnam skończyć dawno temu :P
Ja ciągle mówię sobie " skończ z tym, nie wymyślą nic lepszego. Nie ma już co oglądać. Po prostu to zostaw" A potem i tak siadam i oglądam :P Już dawno powinnam skończyć z supernatural i pamiętnikami wampirów ale wciąż nie mogę :P
no ja tak sobie mówię ciągle jeśli chodzi o Pamiętniki Wampirów i Pretty Little Liars;p Ale cos mi nie wychodzi bo ciągle oglądam :-)
Chyba trzeba będzie założyć jakąś akcję, albo wybrać się do psychologa. Może on cos na to poradzi :P
Mam nadzieje ze z Arrow będzie podobnie;p że tylko na gadaniu się skończy i Nigdy Go nie rzucę;p
Oj tak psycholog się przyda :-)
a nikt tutaj psychologii nie studiuje?? bo naprawdę grupowe spotkanie z nim by się przydało :)
Ja maialam zarys psychologii ale wiesz..nie bylabym w stanie pomoc ponieważ sama potrzebuje pomocy;D
Nie wiem czy psychiatra tu pomoże;p Po kilku sesjach ze mna sam by mnie wypchnął przez okno :p Ba nawet skoczyłby za mną ;p
Rose mam teorię... Kto będzie tą 3 osoba:-)
Patrz dla Felkicity Oliver to Oliver nie Arrow. Wiec może po raz kolejny zaserwują nam że osobą która podzieli Olicity będzie właśnie Arrow.
ale wiesz nic innego mi nie przychodzi do głowy ....;p
Patrz Oliver powiedział że ją kocha i dał jej nadzieje ze jak wróci będą razem... potem w czasie swojej rekonwalescensji będzie miał zly sen... np. że coś się stanie Felicity... wraca i jest powtórka z rozrywki...
Nie w sensie romantycznym, Maseo moze powiedzieć ze bycie z kimś moze być niebezpieczne, ze musi być sam, ze całe SC i ci których kocha są narazeni, ze nie da sie pogodzic tych dwoch zyc, coś w ten desen. Poza tym Maseo moze namowic Olivera by ten nie wracał do SC
ale wiemy ze oliver wróci do SC...
ale znów może walnąć tekstem ze nie może żyć pod dwona nazwiskami. I oliver znów wybierze bycie Arrow.
To już się nudne robi
właśnie, nie wiem co sie wydarzy. Ale jesli sen bedzie koszmarem, Felka bedzie wkurzona to jaka jest inna opcja?
nie ma innej opcji... tylko to ...
a i nie nastawiajmy się na jakieś uściski na powrótOlivera bo tego na pewno nie będzie....
on ma chyba radochę z tego że nas dobija... ale pocieszam się faktem że napisał że będziemy żli na niego na chwile... czyli potem stanie się coś mega dobrego i nasza złosć przejdzie :-)
Troll napisał takie cos o Lauliver :
Is there any hope for Laurel/Oliver to become romantic again? you only seem to be catering to the olicity fans nowadays and there still people who watch the show who want to see Laurel&Oliver together
We don’t write the show to cater to anyone. Honest.