Zaczął się nowy okres z Arrow. Jesteśmy po 3x10 i czekamy z niecierpliwością na kolejny odcinek. Jeszcze tylko 5 dni ludziska!
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur wol - ( sorka musiałam podzielić nazwę bo nie FW zwyzwał za słownictwo :P)
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
o Kurczaku nie wspomnę;p ta jak bym spotkała od razu bym do kurnika wrzuciła tam gdzie jej miejsce;p
No ja od roku nie rozumiem jak można ja tolerować..o lubieniu nie wspomne:-) ;pp..
;D..tragedia to za male słowo..ktoś dobrze napisał pod tematem o odcinku ze jej postać jest nie jest przemyślana:-) ..ale mowie Ci teraz ona i Felka zamienia się miejscami..Felka będzie irytowac a Laurel..ona będzie aa sorry ona juz jest ..only justice;D
Felka będzie irytować zawsze... fanów Laurel... a ktoś kto jest na tyle ogarnięty zrozumie że tych dwóch postaci nie można porównywać... Felka zawsze wygra. A fani Laurel niech sobie gadają co chcą :-) JOHN Campea zgadza się znami ;p
Ponieważ John to swój chłop;D;pp..
Widzialas te ,,dziwne'' spojrzenia Laurel/Roy w tym nowym zwiastunie?;D...czyżby faktycznie szykowali się na cywilne zapomnienia haha
widziałam widziałam :-) coś się nam kroi ;p Oby tylko roy się przy niej nie zmarnował ;p
Aż tak bardzo chcecie Kurczakowego Arsenału? Jak chcecie mogę coś dla was wykombinować, ale to po tym jak skończę przygody i będę w połowie mojego nowego projektu :P
Dawaj kawusiu ;p naskrob nam cos :-)
Dziewczynki ja ide lulu jutro niestety praca mnie czeka :-( Dobranoc :****
Dobranoc :*
Naskrobie ale to nie będzie tak szybko. Mam sporo pomysłów na różne inne rzeczy i na razie jestem skupiona na jednym z nich. Ale spróbuję zrobić co w mojej mocy :)
"Laurel..ona będzie aa sorry ona juz jest ..only justice;D"
Agatka powalasz :D
Is this obstacle that you're throwing at Olicity that's gonna cause us to be mad at you for a while going to involve a third party? Yes or no?
I’m gonna go with yes.
But it’s not Palmer.
Kto tym razem? Cooper czy ojciec Felki? McKenna? Maseo?
Marc, will oliver's return be an intense or a happy moment?
Neither.
Bosko. Coraz blizej ten Al Ghul
a co Laurel ma do tego? mogłabym jeszcze uwierzyć w to gdyby miedzy nia a Oliverem coś było..ale nie ma... chyba że Oliver będzie miał pretensje że Felicity wpusciła Laurel jako BC do kryjówik
Ona ostatnio wyskakuje niczym królik z kapelusza wiec..kto wie może i tym razem będzie podobnie;pp...
No ale pewnie będzie to jednak ktoś inny...
jestem ciekawa... bo to ma się dziac w 12 odcinku... wiec kto to może być? maseo? malcolm? ra's ? może felicity i Oliver będą mieli inne poglądy i o to się pokłócą
Ja miałam taki plan żeby juz nie czytać zadnych informacji ..niczego na temat tego co się ma wydarzyć...no ale Rose podaje nam to jak na złotej tacy wiec;D...mój plan poszedł, do lasu;pp..
Powiem Ci szczerze ze juz nic nie wiem i cos czuje ze po odcinkach 11/12 nie będzie lepiej:-)
Ja codziennie mam plan żeby nie czytac spoilerów... ale mi nie wychodzi;p
wydaje mi się ze ten ich konflikt nie będzie na tle romantycznym....
Oni nie potrafią długo się na siebie gniewac;D..ale jestem strasznie ciekawa tych odcinków:-) ..
Podobno po odcinku 12 mamy być źli przez jakiś czas na guggentrolla za to co tam zrobi.
Nie wiem co ale taka była odpowiedź Guggentrolla jako zapytali czy długo będziemy źli, także albo dostaniemy podkręconą powtórkę z rozrywki, albo wydarzy się coś na prawdę złego między nimi :P
wiesz co oni nas będą torturować cały 3 sezon... teraz wprowadzą ich konflikt który będzie bóg wiele trwał.
.. Mam dość....
Powoli tez mam dość..ale jeszcze jakoś trwam...
Odnoszę wrazenie ze do końca 3 sezonu nic się między nimi jednak nie wydarzy...będą spojrzenia, wzdychanie i ..nic wiecej
dokładnie... zaserwują nam jakąś romantyczną scene na koniec sezonu...a w 4 znów zacznie się od nowa
Jeśli tak właśnie będzie to ja chyba ...napisze do Trolla list z wszystkimi moimi gorzkimi żalami i pretensjami;pp
a ja sobie odpuszczę... oni i tak zrobią co chcą... będą się z nami tak bawić przez następne 3 sezony...
A ieszcze teraz przeczytałam ze jak oliver wróci nie będzie intensywnych i szczęśliwych chwil.
Przeginają mam już dość ich wymyślania zawsze jest coś
Masz zdecydowanie racje...robią sobie z nas jaja;/ ..
Znowu nachodzą mnie czarne myśli ...ze Laurel skonczy z Oliverem..
Od początku mieli plan ze GA i BC będą razem..i tego będą się trzymać...a nam rzuca jakieś...złudzenia?.
W laurel i Olivera nie uwierzę... pozatym pamiętasz co mówił Amell? fe;icity jest jedyna kobieta....
Mysle ze wiele problemów narobi teraz Felka i przez to będzie zle miedzy nimi....
Tak ja to wszystko pamiętam..i to wszystko były piękne slowa..ale kurde nie podoba mi się to co będą robić z Felicity..ona ma prawo się odegrać na Oliverze ale...niech nie robią z niej jędzy..
wiesz zależy co oni nam zaplanowali.... może ona się calkiem od niego odsunie ....może Oliver będzie chciał współpracować z Maseo i to on będzie ta trzecia osoba o której troll wspominał...
Daj spokój..właśnie teraz wiem co czuje Rose...ona to przynajmniej się nie łudzi;pp
A my jeszcze tak;p ja daje szanse 3 sezonowi ale jak mniwe mocno zawiedzie to skoncze z Arrow.
Ja dokładnie tak samo..juz to wczesniej pisalam :-)
..jeśli nie będzie Olicity do końca trzeciego sezonu...to później mogą sobie robic co chcą..mnie juz to nie bedzie obchodziło..