Arrow dopiero za 6 dni a rodzinka musi mieć gdzie dyskutować :-)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
Guggenheim sam już nie wie co mówi.
Ja mam jedną odpowiedz na jego wywiady itp: Pierdu pierdu;)
No kochani lepiej się przygotujmy emocjonalnie na nadchodzące odcInki :p po tym co napisał Guggentroll na tumblr stwierdzam ze najgorszy dla nas moze byc odc 3x14 ;p
Bzyczku i inne moje słodkie rodzynki nie przywiązujmy wielkiej wagi do jego słów, on przecież cały czas kręci, by wprowadzić zamęt. Poczekajmy na rozwój wydarzeń:)
No to super masz ;) Ja niestety ferii nie mam ale postaram się też często tutaj zaglądać bo potem mam sporo do nadrobienia jak was nawet na chwilę zostawię ;)
No to nieźle ;) Nie chwaliłeś się wcześniej że się tym zajmujesz ;) A to do czego tłumaczysz ?
Wiesz co on już się gubi w tym wszystkim... Gada o scenach Olicity, Lauriver, Raylicity, Raliver, mówie Ci... robi wodę z mózgu
Ja tam przestaje zwracać uwagę na co mówi, zawsze pompuje balonik, który z hukiem pęka w czasie emisji odcinka, ważne żeby oglądać...
No najlepiej olewać może to co on pisze i skupiać się na następnych odcinkach i zobaczyć jak to się dalej potoczy ;)
Dokładnie, po co się nakręcać. Ja już dostałam nauczkę i wolę podchodzić do jego wypowiedzi z przymrużeniem oka, i nie wierzyć w to co mówi, bo zawsze na ekranie dzieje się zupelnie inaczej.
No i dobrze mówisz staraj się nie zwracać uwagi na to co on tam pisze a wyjdzie może to na dobre dla nas ;)
Madzia, ale nie wiadomo jaka scena, ten 15 ma byc szokujący wiec moze Laurel dowie się o Thei. Przecież nie rzucą się na siebie.
nie no o to się nie boje... chodziło mi o to ze nas wkurza kazda ich scena;p
a w 14 odcinku będzie scena z Felka która nas załamie.... przynajmniej tak wywnioskowałam z wypowiedzi Trolla...
jest tez szansa że zobaczymy Olivera w domu felki...
i na pewno będzie scena Oliver/ Palmer w ktorej będą rozmawiać o Felicity
Madzia, proszę cię wiecej optymizmu! Kto powiedział, że nas załamie ta scena w 14 odcinku? On powiedział ze tylko ta scena "will break the internet". On ma tendencję do przesadzania wiec spokojnie.
Rose ja się nie załamuje;p Ja jestem na wszystko przygotowana nawet na seks scenę Ralicity;p
i wiem że Troll lubi wszystko wyolbrzymiać;p
a ja myślę, że to ma cos związek ze Sladem, po co w ogole wspominal ze Slade bedzie wkurzony na Felkę jesli nie mieliby zadnych scen ze sobą?
ja tam wolę poczekać, bo za tym się kryje coś innego, i wątpię, żeby w takim odcinku jeszcze walneli nam scenkę seksu Ray i Felicity. Ten odcinek napisał Guggenheim, a on mimo wszystko sercem jest z Olicity.
no tak;p i jeszcze w tym odcinku mamy się dowiedzieć czy slade myśli że oliver naprawdę jest zakochany w Felce.... także sądze że oliver/slade będą mieli jakąs pogawędke na temat tego co się stało w finale 2 sezonu;p
tez tak mysle: Amell powiedzial ze odcinek polubia wszyscy, ktorzy sa fanami serialu od poczatku i ktorzy byli bardzo uważni, jego reakcja na odcinek to Boo Yeah!! Znamy jego stosunek wiec chyba raczej nie byłby zadowolony...
a co myślisz o teorii że oliver znał Felicity wcześniej? tzn wiedział kim jest i jego wejście do jej biura nie było przypadkowe? taka teoria krąży po internecie....
właśnie to tylko wymysły nic więcej, Jesli chodzi o tą scenę to obstawiam, że: Oliver z Thea beda rozmawiac o Felce, Oliver ze Sladem, lub Oliver z Tommym. W ogóle jedno mnie zastanawia, Guggenheim powiedział, że bedzie duzo scen miedzy Thea a Felicity i gdzie one są??????? Mamy kolejny dowód jak to można wierzyc w słowa Trolla.
tak mówił o scenach Thea/ Felicity ale potem powiedział że przesunęli je na dalsze odcinki....
Tommy to będzie w retrospekcjach wiec nie będzie gadał z Oliverem ... stawiam na rozmowe Oliver/ salde :-)
A Troll to troll on zawsze wszystko wyolbrzymia... on by chciał żeby każdy był zadowolony.. i fani Olicity i lauliver i Ralicity i w ten sposób robi nam wodę z mózgu
Oliver z Tommym ale we flashbacku np jakis powrot do pierwszego sezonu,
czyli scen nie bedzie miedzy Thea a Felka w ogole..
wiesz skoro powiedział że przesunęli ją na dalsze odcinki to ja się nie spodziewam że będą te sceny... nagrali je ale wycieli..