Arrow dopiero za 6 dni a rodzinka musi mieć gdzie dyskutować :-)
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada
BlueRose - odbieracz nadziei
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata -
Skur_wol -
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
scena sexu Raya i Felki by złamał :P ja tez na to ewentualnie jestem przygotowana :P
jest takie prawdopodobieństwo, ale mi sie wydaje ze małe. Chociaż wtedy Ray może się wtedy dowiedziec ze pracuje dla Arrowa bo zobaczy bliznę Felki po postrzale
ale co z tego że zobaczy:P nie nie , jakoś inaczej się dowie. chociaż swoją drogą czekam na jego reakcję, minę będzie miał nieziemską :D:D
o takkk... ma być z nimi dużo scen :D dwaj zabójczy faceci w jednym miejscu...ahhhh dream come true :D
:D mój zdecydowanie też :D jeszcze Wellsa tam dodać i Barrego i Malcolma :D i Roya w kurteczce :D
oo ja jak mogłam zapomnieć o Gregu :P
więc podsumowując...Oliver, Ray, Malcio,Roy, Barry i Wells, no i Berlanti kochany, z tym swoim zabójczym uśmiechem
Życzy pani sobie męską orgię? Jedno słowo i jest twoja! Już i tak muszę popracować nad Roy/laurel, to czemu i nie nad tym :P
Rose chyba ma racje. Trzeba przestać czytać Trolla bo nas denerwuje i miesza się w zeznaniach :P Tu mówi że Felka będzie mieć scenę która nas załamie, a gdzie indziej mówi że w tym odcinku będzie w Flashbackach. Stop trollowi :P
a widziałaś to zdj i przypuszczenia fanów że Felka była w Hong Kongu??:P
ja myślę że to nie ona, widać że babka bardzo podobna ale to nie Felka :)
tez mi sie nie wydaje ze to ona, a jeśli chodzi o tą scenę gdzie wyjdą uczucia Olivera, to moze byc jakas rozmowa miedzy Tommym i Oliverem o niej....
To nie Felka. Kobieta jest podobna, ale nie ma tego kolczyka w uchu, który ma EBR. Werdykt: To nie Felka :P
no własnie też tak rozkminiałam, a na twitterze w nocy, co tam się działo.... masakra...:D
ooo noooo :D mnie zadziwia jak oni to tak szybko wykminiają, np nawet to zdj niby Felki w HK?? dopiero teraz wyszło więc ktos specjalnie oglądał i doszukiwał się jakiś ukrytych znaczeń??
Wiesz, niektórym się albo nudzi, albo nie mają życia :P Albo po tych różnych spoilerach oglądają powtórnie odcinki :P
Kolejna nazwa dla nas:D Juz mamy:
CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
Marne Disco Robaczki
Lista sie wydłuza:D
A bo ktos zapytał czy beda jakies sceny pomiedzy nimi, a troll napisał ze całkiem dobra scena bedzie w odcinku 15
Nigdzie nie zauważyłam :P Myślę że Troll miał na myśli ich sceny jako przyjaciół, może coś o Thea. Jeśli chodzi o romantyczne aspekty to pod tym względem Lauliver już dawno nie istnieje :D
Dokladnie, przecież Amell mowil co innego podczas wywiadów, a krecili wowczas odc 15, wiec chyba gdyby cos było na rzeczy to by nagle nie potwierdził ze ona i tylko ona...
Wychodzi na to, że najlepiej słuchać Amella bo on z nich wszystkich ma najwięcej racji. Trzeba zostawić Trolla i słuchać Capitana :)
Też tak myślę, on naprawdę trolluje, każdemu odpowiada w taki sposób, by go zadowolić, w końcu to były prawnik.
Nie wiedziałam, że był prawnikiem :P A najzdrowiej na tym wszystkim wychodzą ci co nie czytają spoilerów. Ale my chyba tak nie potrafimy, więc musimy na to patrzeć z przymrużeniem oka :P
no w 15 odcinku ma być ta scena... ale pewnie nic strasznego wiadomo że ten odcinek będzie o Nanda Parbat będzie nyssa maclolm wiec pewnie będzie to związane z Sara
phee o Lau...cos tam ja sie nie martwię, to już nie istnieje, niech sobie na stopie przyjacielskiej rozmawiają itd mi to nie robi :D
teraz mamy drżeć na myśl o każdej ich scenie? Naprawdę nie warto...Przeciez oni razem beda walczyc w koncu to GA/BC...