Czarne lustro
powrót do forum 4 sezonu

1. USS Callister - Najlepszy odcinek w całym sezonie (po mimo tego, że fanem Star Treka nie jestem), momentami humorystyczny.
2. Arkangel - dwa słowa: kontrola rodzicielska. Ogólnie średniak.
3. Crocodile - świetny, niestety zakończenie "urwane" tak jak w ostatnim odcinku poprzedniego sezonu.
4. Hang the DJ - Najgorszy odcinek tego sezonu. Jedno słowo na s może opisać ten odcinek - za dużo podobnych koncepcji ciągnących się przez wszystkie sezony.
5. Metalhead - całkiem niezły, chociaż widać że budżetem nie rzucali na prawo i lewo. Postapo.
6. Black Museum - praktycznie komedia z drobnymi nawiązaniami do poprzednich odcinków, nieco groteskowy, przyjemnie się oglądało, średniak (znów te same koncepcje).

Widać, że na ten sezon budżet był mniejszy (albo gorzej go wykorzystano niż w poprzednim), zdecydowanie temat symulacji i cyfrowego kopiowania świadomości, dla mnie się już przejadł.
Sezon 6/10

ocenił(a) serial na 10
Mhroczyn

Przecież w każdym odcinku zakończenie jest "urwane", dlaczego to jest wadą akurat w e03? :D

ocenił(a) serial na 9
Mhroczyn

moje zdanie
odc.1 średni
odc. 2 średni
odc. 3 bardzo dobry, zakończenie nie jest "urwane" widać po prostu że po nią idą
odc. 4 sam odcinek niezły, tylko spodziewałem się innego zakończenia
odc. 5 niezły
odc. 6 niezły

ocenił(a) serial na 9
Arkadio_69

Ten odcinek z architektką bez sensu. Do błahego potrącenia zaprzęgają takie dochodzenie z użyciem technologii.