PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325804
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Jestem za Waltem. Pinkmana nie szanuję po ostatnich ekscesach.

ocenił(a) serial na 9

Jessie, moja bratnia konfidencka dusza :F

ocenił(a) serial na 8

do ostatniego odcinka kibicowałem Jessemu, ale...
"What man works with DEA? No man."

Walt, dlaczego muszę znów polubić cię na samym końcu?

ocenił(a) serial na 10

Walt mimo wciąż dużej sympatii do Jessego

ocenił(a) serial na 9

No i ładnie - mamy remis ;) 19:19

ocenił(a) serial na 9
Zuzhet88

Walter White ;)

Walter ;)

ocenił(a) serial na 10
TomKruz

Walt, lubie czarne charaktery, a jeszcze bardziej bym go szanował jakby nie zachowywał sie jak ciota (Te okrzyki w 5x13 no końcu, ja bym sie na jego miejscu cieszył że ktoś mi tyłek przyjechał uratować i czekałbym aż sprzątną Hanka Steve'a i Pinkmana)

martin123154

Ale sęk w tym, że Walter naprawdę nie jest taki zły, żeby cieszyć się że ktoś zaraz zabije jego szwagra, no luuuuudzie...

ocenił(a) serial na 10
TomKruz

Tylko ten szwagier bez mrugnięcia okiem chce udupić Walta i pewnie zabiłby go gdyby mógł

martin123154

Oczywiście :) Co wcale nie oznacza, że Walter to gnida mogąca bez mrugnięcia okiem wykasować członka rodziny ;)

ocenił(a) serial na 9

Oglądając ostatni odcinek przyłapałam się na tym, że kibicuje Jessiemu. Chociaż zazwyczaj to on mnie irytował w poprzednich sezonach.

Na trzy odcinki przed zakończeniem serialu, sama już nie wiem. Wszyscy bohaterowie budzą we mnie sprzeczne emocje, w każdym coś mnie odpycha, a jednocześnie nie chciałabym żeby ktoś poniósł zupełną klęskę. Gdybym jednak musiała się za kimś opowiedzieć, to byłby to Jesse. Ze względu na, jak już ktoś napisał, resztki człowieczeństwa. I za wszystkie sceny, w których dostawałam przez niego ataków śmiechu ;)

ocenił(a) serial na 10

Oczywiście za Walterem. To inteligenty, pomysłowy i charyzmatyczny człowiek, a Jesse to zwykły ćpun i donosiciel.

ocenił(a) serial na 9

24:21 dla Walta.

Booooo ;( Obrońcy Pinkmana, odzywajcie się :D:D:D