Bridgertonowie: Sezon 3 Bridgertonowie sezon 3, odcinek 8
odcinek Bridgertonowie (2020)

Bridgertonowie | Ujawnienie

Into the Light 1h 11m
7,1 269  ocen
7,1 10 1 269
Bridgertonowie
powrót do forum s3e8

Byłam sceptycznie nastawiona do wątku Colina i Penelopy, ale akcja filmu miło mnie zaskoczyła. Książka o dziwo o wiele gorsza. Ciekawy wątek pojednania rodziny, matka mająca w końcu ludzkie odruchy. Najbardziej jednak cieszy mnie że za rok odbędzie się bal maskowy, co wskazuje na sezon Benedykta. Jednakże… (jestem tolerancyjna) wątek lesbijki Franceski trochę mnie odepchnął. Taka ładna aktorka i myślałam, że będzie dobrany jakiś przystojny mężczyzna, a tu nic z tego. Sztywna gra Colina, ale jakoś oczu nie wypaliło.

Jeszcze tylko rok i znów pojawi się sezon…

ocenił(a) serial na 8
jesbuj

"wątek lesbijki Franceski trochę mnie odepchnął." serio pytam o co chodzi? W pierwszej połowie sezonu 3 coś się działo co wyleciało mi z głowy?

donaa

Wg książek mąż Franceski ukiera a ona zakochuje się w jego przyjacielu Michaelu Stirlingu. W serialu tę postać najwyraźniej zagra kobieta

ocenił(a) serial na 8
hasiak27

Oni tak dużo zmieniają, że może nic się nie wydarzy takiego :)

donaa

Już przedstawili tą postać jako kobietę i wyraźnie "zaiskrzyło" :/ Przeginają ze zmianami wobec książek :/

jesbuj

Nowy sezon ma pojawić się za 2 lata. Może być ostatnim, chociaż Netflix pewnie wyciągnie z niego ile się da i przedłużyć na kolejny. Chociaż zobaczymy reakcję fanów