!!!! Lepszego nie moglam wymarzyc!!! Usmialam sie na początku niemiłosiernie XD Swietny odcinek!!
Bardzo dobre otwarcie ,aczkolwiek z drobnymi wpadkami typu kate-senator ,(takie spotkanie niegdy nie doszlo by do skutku,)
pozatym pan smith niepowiedzial o pulapce w sejfie ,potem chwile pozniej juz nie zyl ,kamery jak zwykle zepsute..
Pozatym wszystko jaknajbradziej w porzadku ,ze sie czepiam no coz oczekuje wysokiego standardu ,bowiem ten serial jest z wysokiej polki naprawde. pozdrawiam
jezeli chodzi o sejf... gdyby ktoś od "niego" otwieral to by wiedzial a osoba spoza kregu nie dlatego wszsytko poszlo z dymem... ale kopie mogl zrobic ;P
A ja myślę, że Smith żyje. Jeżeli dobrze pamiętam, to w chwili wejścia Richa i Kate do jego sali w szpitalu, nakrywali mu głowę i nie było widać twarzy :) A przecież parę minut wcześniej mówił, że się ulotni i oni też powinni :P Jak lepiej się ulotnić niż udawać swoją śmierć? :D
całe 4 sezony czekałam zirytowana aż Castle & Beckett wreszcie wyznają sobie miłość, a po tym odcinku było mi dziiiiwnie patrzeć na tych zakochańców o.O
odcinek momentami rewelacyjny. A mam pytanie wie ktoś czy może gdzieś są już napisy do odcinka bo obejrzałem w oryginale i chciałbym zweryfikować swoja wiedzę angielskiego czy wszystko dobrze zrozumiałem ?
Super otwarcie sezonu piątego. Tylko czemu odcinek taki krótki, dobrze jeszcze nie włączyłam a już się skończył. Ale nasze duo w końcu razem. Na to czekałam.
Bardzo przyjemny początek. Tylko cały czas się zastanawiam, czemu Beckett nie nagrała rozmowy z senatorem.
Ja myślę, że Beckett ją nagrywała - chciała uzyskać jego przyznanie się do winy na początku rozmowy, ale nie udało jej się go podejść. On się zachowywał tak, jakby miał tego świadomość - bo po co by były te gadki wyborcze?
Żadne nagrywanie nie miałoby sensu, w tej rozmowie nie powiedział nic szczególnego. Na szczęście, blefując zaproponowała mu zawarcie nowej umowy i mam nadzieję, że akcja serialu skupi się na nowych sprawach.
Czytasz, co piszesz? Skoro gość zamiast powtarzać, że nie wie, o co jej chodzi, zgodził się na zaproponowany układ, to chyba przyznał się do czegoś, nieprawdaż?
Tak i na pewno to wystarczy, aby go skazać. Trzeba jakichś konkretnych dowodów, a bez tamtych teczek już ich nie ma.
I właśnie dlatego lepszy rydz niż nic. Zresztą Beckett nie mogła przewidzieć w 100% jak potoczy się rozmowa, powinna była nagrywać.
a ja szczerze watpie niestety ze skupi sie na innych sprawach bo sezon 5 bedzie mial tylko 7 odcinkow nad czym strasznie boleje;/
chyba coś ci si pokręciło bo 5 sezon jak poprzednie będzie miał dwadzieścia parę odcinków i będzie trwał do maja 2013
a już znane są tytuły pierwszych kilku odcinków w tym 8 odcinka który ma premierę 20 listopada
Początek 5 sezonu mnie nie zawiódł, świetny jak każdy;) Jutro następny, nie doczekam się:D Ja jednak mam nadzieję, że w tym sezonie skończą z wątkiem senatora, ten temat przewija się już trochę za długo:) A na miejsce mamy Kate - mam nadzieję - pojawi się ojciec Ricka. W którymś odcinku okazało się, że jest związany z CIA - tu też scenarzyści mają niezłe pole do popisu;)
Więc czekam dalej;)
http://allegro.pl/castle-sezon-1-3-dvd-i2641782827.html
ale za taka cene to 2 inne seriale mozna kupic. ktos powariowal. powinien kosztowac max 110zl
kurcze dawno nie przegladalem allegro. w sumie racja troche drogo, ale czego sie nie robi dla ulubionego serialu :) . dzieki za info :)
mowie powaznie nie ma co... oczywiscie ja uwielbiam oryginalne plyty, mam lost i gossip girl - pojedyncze sezony. Doszlam do wniosku ze nie ma co. dodatkow jest bardzo malo.... i dodatkowo NAJWAZNIEJSZE lektor jest do d***!!!!! napisy jakies zawsze dziwnie sie wyswietlaja. I dla tego mam placic tyle pieniedzy??
Ja kupuję na zagranicznych amazon albo ebayu. Oryginalne wydania wyglądają lepiej (polskie wydają mi się trochę dziadowskie) no i wychodzi znacznie taniej. Tylko to oczywiście dla widzów, którzy nie potrzebują tłumaczenia.
Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona :) Po ostatnich odcinkach 4 serii nie spodziewałam się za wiele, a tu proszę - taka niespodzianka :)
Szczerze mówiąc, obejrzałam ten odcinek z czystej ciekawości, bo jakoś końcówka poprzedniej serii sprawiła, że odechciało mi się Castla, ale teraz chyba znowu będzie to jeden z moich ulubionych seriali :D