PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488486}

Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27305
6,7 6 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

Genialny 5x01

ocenił(a) serial na 10

!!!! Lepszego nie moglam wymarzyc!!! Usmialam sie na początku niemiłosiernie XD Swietny odcinek!!

ocenił(a) serial na 10
ufolek007

Bardzo dobre otwarcie ,aczkolwiek z drobnymi wpadkami typu kate-senator ,(takie spotkanie niegdy nie doszlo by do skutku,)
pozatym pan smith niepowiedzial o pulapce w sejfie ,potem chwile pozniej juz nie zyl ,kamery jak zwykle zepsute..
Pozatym wszystko jaknajbradziej w porzadku ,ze sie czepiam no coz oczekuje wysokiego standardu ,bowiem ten serial jest z wysokiej polki naprawde. pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
robert_strach

jezeli chodzi o sejf... gdyby ktoś od "niego" otwieral to by wiedzial a osoba spoza kregu nie dlatego wszsytko poszlo z dymem... ale kopie mogl zrobic ;P

robert_strach

A ja myślę, że Smith żyje. Jeżeli dobrze pamiętam, to w chwili wejścia Richa i Kate do jego sali w szpitalu, nakrywali mu głowę i nie było widać twarzy :) A przecież parę minut wcześniej mówił, że się ulotni i oni też powinni :P Jak lepiej się ulotnić niż udawać swoją śmierć? :D

adziuleczka

Ricka* :)

ocenił(a) serial na 10
ufolek007

No, super odcinek. Oczywiście pozątek najlepszy, no i ostatnie 20 sekund. ^^

ocenił(a) serial na 10
ufolek007

genialny :D

ocenił(a) serial na 9
ufolek007

całe 4 sezony czekałam zirytowana aż Castle & Beckett wreszcie wyznają sobie miłość, a po tym odcinku było mi dziiiiwnie patrzeć na tych zakochańców o.O

ocenił(a) serial na 10
foxmulder

:D dobre jazdy będąw odcinku drugim :D

ocenił(a) serial na 8
ufolek007

odcinek momentami rewelacyjny. A mam pytanie wie ktoś czy może gdzieś są już napisy do odcinka bo obejrzałem w oryginale i chciałbym zweryfikować swoja wiedzę angielskiego czy wszystko dobrze zrozumiałem ?

ocenił(a) serial na 10
scarface_8

Wczoraj szukalam to nie bylo..

ufolek007

W nocy się pojawiły napisy w NapiProjekt, chwilę po pierwszej.

ocenił(a) serial na 8
filipsse

juz dostepny jest ten odcinek z napisami na jednej ze stron z serialami

ocenił(a) serial na 10
ufolek007

odcinek cudowny:)

ufolek007

Super otwarcie sezonu piątego. Tylko czemu odcinek taki krótki, dobrze jeszcze nie włączyłam a już się skończył. Ale nasze duo w końcu razem. Na to czekałam.

ocenił(a) serial na 9
GreenSneaky

też miałam to samo. odcinek genialny, tylko trochę nie w klimacie castle.

ocenił(a) serial na 7
ufolek007

Bardzo przyjemny początek. Tylko cały czas się zastanawiam, czemu Beckett nie nagrała rozmowy z senatorem.

ocenił(a) serial na 10
ElliotBeverlyMantle

mnie tez to zastanawia...

ocenił(a) serial na 10
ufolek007

Świeeetny odcinek:D trochę niedociągnięć,ale poza tym wszystko super:)

ocenił(a) serial na 9
ElliotBeverlyMantle

Ja myślę, że Beckett ją nagrywała - chciała uzyskać jego przyznanie się do winy na początku rozmowy, ale nie udało jej się go podejść. On się zachowywał tak, jakby miał tego świadomość - bo po co by były te gadki wyborcze?

użytkownik usunięty
Kazjenka

Żadne nagrywanie nie miałoby sensu, w tej rozmowie nie powiedział nic szczególnego. Na szczęście, blefując zaproponowała mu zawarcie nowej umowy i mam nadzieję, że akcja serialu skupi się na nowych sprawach.

ocenił(a) serial na 10

Tak 5x01 zdecydowanie udany! Świetnie zapowiadający się sezon przed nami. :)

ocenił(a) serial na 7

Czytasz, co piszesz? Skoro gość zamiast powtarzać, że nie wie, o co jej chodzi, zgodził się na zaproponowany układ, to chyba przyznał się do czegoś, nieprawdaż?

użytkownik usunięty
ElliotBeverlyMantle

Tak i na pewno to wystarczy, aby go skazać. Trzeba jakichś konkretnych dowodów, a bez tamtych teczek już ich nie ma.

ocenił(a) serial na 7

I właśnie dlatego lepszy rydz niż nic. Zresztą Beckett nie mogła przewidzieć w 100% jak potoczy się rozmowa, powinna była nagrywać.

ocenił(a) serial na 10

a ja szczerze watpie niestety ze skupi sie na innych sprawach bo sezon 5 bedzie mial tylko 7 odcinkow nad czym strasznie boleje;/

ocenił(a) serial na 8
Feud

chyba coś ci si pokręciło bo 5 sezon jak poprzednie będzie miał dwadzieścia parę odcinków i będzie trwał do maja 2013
a już znane są tytuły pierwszych kilku odcinków w tym 8 odcinka który ma premierę 20 listopada

ocenił(a) serial na 10
scarface_8

Jesli masz racje to poprawiles mi humor jak nikt:]

ocenił(a) serial na 10
ufolek007

Początek 5 sezonu mnie nie zawiódł, świetny jak każdy;) Jutro następny, nie doczekam się:D Ja jednak mam nadzieję, że w tym sezonie skończą z wątkiem senatora, ten temat przewija się już trochę za długo:) A na miejsce mamy Kate - mam nadzieję - pojawi się ojciec Ricka. W którymś odcinku okazało się, że jest związany z CIA - tu też scenarzyści mają niezłe pole do popisu;)
Więc czekam dalej;)

ocenił(a) serial na 10
Doughnut92

czekamy ;)

ocenił(a) serial na 10
ufolek007

hej zapaleńce. wiecie moze czy mozna gdzies kupic dvd castla ? pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
bardeq

http://allegro.pl/castle-sezon-1-3-dvd-i2641782827.html

ale za taka cene to 2 inne seriale mozna kupic. ktos powariowal. powinien kosztowac max 110zl

ocenił(a) serial na 10
ufolek007

kurcze dawno nie przegladalem allegro. w sumie racja troche drogo, ale czego sie nie robi dla ulubionego serialu :) . dzieki za info :)

ocenił(a) serial na 10
bardeq

mowie powaznie nie ma co... oczywiscie ja uwielbiam oryginalne plyty, mam lost i gossip girl - pojedyncze sezony. Doszlam do wniosku ze nie ma co. dodatkow jest bardzo malo.... i dodatkowo NAJWAZNIEJSZE lektor jest do d***!!!!! napisy jakies zawsze dziwnie sie wyswietlaja. I dla tego mam placic tyle pieniedzy??

ocenił(a) serial na 7
ufolek007

Ja kupuję na zagranicznych amazon albo ebayu. Oryginalne wydania wyglądają lepiej (polskie wydają mi się trochę dziadowskie) no i wychodzi znacznie taniej. Tylko to oczywiście dla widzów, którzy nie potrzebują tłumaczenia.

ocenił(a) serial na 10
milkaway

popieram :)

ufolek007

Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona :) Po ostatnich odcinkach 4 serii nie spodziewałam się za wiele, a tu proszę - taka niespodzianka :)
Szczerze mówiąc, obejrzałam ten odcinek z czystej ciekawości, bo jakoś końcówka poprzedniej serii sprawiła, że odechciało mi się Castla, ale teraz chyba znowu będzie to jeden z moich ulubionych seriali :D