PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647835}
8,0 14 tys. ocen
8,0 10 1 14185
Chicago Fire
powrót do forum serialu Chicago Fire

Ktoś wie jak ten Crossover będzie leciał? To będzie jutro 1 długi odcinek ? czy po kolei wszystko? I ogólnie teraz jak oglądać serial aby to leciało po kolei ? Ktoś wie jak to w stanach leci?

Med---> Fire ---> PD tak oglądam. I teraz dojdzie Juice.

W jakie dni poszczególne lecą. Dzięki za odpowiedź.

ocenił(a) serial na 10
CaseyFIRE

Myślę, że najpierw powinnaś obejrzeć Chicago Fire albo PD, gdyż ta sprawa prawdopodobnie ma być związana z którymś policjantem. Nie wiem czy to prawda, możliwe że sama sobie to wymyśliłam. Zapewne będzie Fire albo PD, Med albo Justice ;-) Będę z tymi odcinkami na bieżąco, to dam ci znać :-)

ocenił(a) serial na 10
CaseyFIRE

Ogarnęłam jedną amerykańską stronkę i coś się na ten temat dowiedziałam ;D Sama luknij : Chicago Crossover Starts here!!! With Chicago fire and Doctors from Chicago Med. Then Goes to Chicago PD. Then Chicago Justice. WOW WHAT AN AMAZING NIGHT OF TV! (WEDNESDAY MARCH, 1.) ❤❤❤❤

ChicagoFireD

Na to wychodzi. tak jak napisałeś chyba będzie. Dzięki.

CaseyFIRE

I ja jestem facetem :D

ocenił(a) serial na 10
CaseyFIRE

Hahah i wcale nie podejrzewaj mnie o to, że uważam iż fanami CF są tylko kobiety, nie nie nie tak nie uważam ;D Sorki :D
Ja z kolei czekam i mega się zloszczę na tych z Dream Team. Napisy miały być w niedzielę wieczorem, a dziś już wtorek i nadal ich nie ma, jutro będzie nowy odcinek. Tylko im pogratulować ;D

ChicagoFireD

Wisi od 2 dni 99%. Mogliby dziś dać. Inne seriale szybko robią a ten nie. jutro mega dzień dla serialu i oby jak najszybciej napisy dorobili.

ocenił(a) serial na 10
CaseyFIRE

No to prawda. No ja rozumiem, że oni robią to dla własnej przyjemności, a przy okazji my z tego dużo korzystamy. Ale no kurczę, jak mam być dla nich wyrozumiała, skoro CF dosłownie mają e dupie w porównaniu z innymi serialami

ocenił(a) serial na 10
CaseyFIRE

Hahah ale ty wcale nie lepszy, ja nie jestem chłopakiem tylko dziewczyną, więc ten wyraz : ,,napisałeś" coś mi tu nie pasuje ;D

ChicagoFireD

No i wzajemnie :D Już wiemy kto kim jest :D Mogli by dziś dać te napisy bo będziemy w plecy. :D

ocenił(a) serial na 10
CaseyFIRE

Noo kiedyś to se usiadłam przed włączonym laptopem w piątek po południu po okropnie ciężkim tygodniu, zmęczona potrafiłam przy nowym odcinku się mega zrelaksować, odpocząć, a teraz czekam jak ta głupia z nadzieją że chociaż po tygodniu jakieś napisy będą, a tu nic ;-( ;D

ChicagoFireD

Dokładnie to samo. Ja zawsze oglądałem wszystkie 3 na raz. A teraz ciężko. Liczmy że szybko e14 zrobią i jutrzejszy będzie do piątku. Bo jutro 3 odcinki na raz czy cały crossover to powinni dać radę :D

ocenił(a) serial na 9
CaseyFIRE

Już są!

Asmelle

Już dawno obejrzany !! Czekamy na dzisiejszy crossover !

ocenił(a) serial na 9
CaseyFIRE

Mam nadzieję, że napisy do crossovera będą całkiem szybko :)

Asmelle

przynajmniej będą w jednym dniu, choć tłumaczenie może potrwać.

CaseyFIRE

dokładnie to jest Fire-PD-Justice. Nie ma MED, które tylko przewija się przez wszystkie trzy części, a tak dokładnie to jest jeden wielki odcinek serialu

rafiq11

Może już na jutro będą napisy bo widzę szybko działają a czekam niemiłosiernie na te 3 odcinki !! :D

ocenił(a) serial na 9
CaseyFIRE

Są już napisy ja widziałem wczoraj to jest sobota bo piszę teraz już po 24 wiadomo jak weekend. Cóż powiem serial mega a ten łączony odcinek 10/10 chodź mam nie dosyt że ten gnój tak skończył ze Hank Voight nie zrobił mu lepszej niespodzianki jak to zrobił gdy zgonił jego syn. Szkoda trochę Alla spoko gość zawsze taki miły chodź ma swój charakter. Cieszy mnie że Adam wrócił w szeregi no i pojawił nam się nowy serial z Antonio o tym też trzeba pamięć. Ogólnie kocham tą serię szkoda że znów kroi się przerwa ale cóż tak to jest. Jednak to jest seria a nie jakieś nasze polskie made in g... tu 3 seriale były teraz są 4 wszystko ładnie się łączy przeplata i ogląda to cały świat.

CaseyFIRE

I CO I CO ? LUDZIE???
OSTATNI FIRE TO KOSMOS, PRAWIE SIĘ POPŁAKAŁAM! Bardzo emocjonujący odcinek. Jeden z lepszych, jak nie najlepszy.
Obejrzałam cały crossover
A ten podejrzany wygląda prawie jak młody Breivik.

A tak mówiąc już spokojniejszym tonem :) to mam nadzieję, że nie będzie już kolejnych części Chicago. Póki co nadążam, ale jeśli kiedykolwiek twórcom przyjdzie do głowy, żeby powstał (jak jakiś użytkownik tu kiedyś pisał) Chicago bartenders, albo Chicago nurses to już nie oglądam :D