PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=740908}
7,6 3,7 tys. ocen
7,6 10 1 3677
Chicago Med
powrót do forum serialu Chicago Med

Czy jest sens oglądać chicago med bez znajomości serii z Chicago? Wątki lub postacie są ze sobą w jakiś sposób powiązane?

ocenił(a) serial na 10
damian_lademann

Jest sens, ale bardzo mocno polecam ci, żebyś obejrzał Chicago Fire ;) Możesz nie lubić strażaków, ale w tym serialu nie tylko opowiadają o straży pożarnej, lecz również o ich problemach, z którymi zmagają się w życiu prywatnym ;) Jest i momentami dramatycznie, aż chcę ci się płakać, jest śmiesznie - wesołó, że śmiejesz się wraz z bohaterami. Jest również tak, że czujesz ogromną więź z tymi strażakami, którzy są jedną wielką rodziną i to bardzo mocno widać :) CPD lubię, chodź tak za tym mocno nie przepadam, bo to już zależy od gustu każdego z nas - zależy jak to lubi policjantów ;) Ale MED możesz raczej oglądać bez reszty serii z Chicago ! Chodź pojawiają się w Med czasami bohaterowie z Fire i PD, ale to nic nie zmienia ;)

ChicagoFireD

Przez uczelnie i pracę nie mam za bardzo czasu na seriale, ale CF jest w mojej kolejce :) dzięki za odpowiedź

ocenił(a) serial na 10
damian_lademann

Rozumiem. Nie ma sprawy. Jak coś to wal śmiało, jak w dym xD

ocenił(a) serial na 7
damian_lademann

Spokojnie możesz oglądać tylko Med, ale polecam zahaczyć całą serię jak robią crossovery, bo wtedy rozciągają historię na 3 odcinki i czasem nie wiadomo skąd się wziął jakiś wątek.

ocenił(a) serial na 9
damian_lademann

Można ogladać bez ale najelepiej wiadomo całość bo nieraz się to bardzo ładnie łaczy i przeplata. Ja ogladałem tak pierw fire z 4-5 odcinków ale coś nie było napisów jakoś mnie to wkurzało i serial olałem czego do tej pory żałuje bo jest genijany. Potem kolega namówił mnie na PD i serial mega mi się podobał ogladałem go po kolei. Gdzieś w trzecim sezonie właśnie znów zaciekawili mnie ci strażacy że tak sie pojawiaja w tym PD i wziołem sie za Fire od początku i ogladałem 4 sezony bardzo szybko. No i potem jeszcze doszedł MED który wiadomo wpadł mi w gusta bo ładnie sie to wszystko łaczy i ogladam wszystkie 3 na bieżaco. Niestety teraz Fire przerwa do końca marca Med też ale nie wiem ile a PD jeszcze jeden odcienke i tez coś przerwy.