PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122796
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

to chyba najgorszy sezon ze wszystkich ! to juz 12 odc a ja szczerze powiedziawszy nie pamietam nawet jednego odc od poczatku do konca - tylko jakies pojedyncze watki ogolnie z tego sezonu moze powinni wymienic scenarzystow? tak jakos nieumiejetnie tworza fabule ze to jest az niewiarygodne jak mozna spratolic tak swietny serial zamiast po obejrzenoiu odcinka czuc jakies pozytywne emocje z niecierpliwoscia czekac nastepnego ja czuje tylko zlosc na tworcow ze tak wpsanialy madry zabwany wzruszajacy serial sprowadzili do flakow z olejem w tym odc na uwage zasluzyla sobie meredith tymi swoimi wahniami nastroju ale to tez bylo srednie ....ogolnie jest mi smutno :(

czarna0106

zgadzam sie z Tobą . Ten ostatni odcinek to jakas totalna porażka . wgl nie mogli juz tej katastrofy sobie odpuscic. Greys anatomy upada juz na dno :(

czarna0106

przyznaję że ostatni sezon od początku był taki nie w stylu chirurgów, ale ostatnie odcinki już są lepsze niż te z początku sezonu, np dziś obejrzałam 12 i był bardzo pozytywny. :) Można było się pośmiać z Meredith. :P