PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122782
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Nie wiem jak Wam ale mi w ostatnich odcinkach strasznie rzucił się w oczy ich wiek. W pierszych sezonach nie było tego tak widac ale teraz to maskara. A jak Wam ?

aleek144

Mam dokladnie to samo odczucie, są bardziej.......opaleni?

ocenił(a) serial na 9
Yvaine

Trochę lat minęło od początku seriali. Większość ekipy ma już bliżej 40 niż 30, nic dziwnego że wyglądają starzej.

ocenił(a) serial na 10
StaraPanna

Większość ekipy to już 40stkę przekroczyła :) Ostatnio największą uwagę zwróciłam na postać graną przez Sarę Ramirez. Może to charakteryzacja i odgrywane zmęczenie związane z tematem, który dotyczy Arizony, albo po prostu lata lecą i nie ma się co dziwić, że każdy się starzeję.

ocenił(a) serial na 8
canasta

A ja właśnie uważam, że Sara Ramirez dobrze się trzyma, dużo lepiej jej w dłuższych włosach, niż w krótszych które miała w 7 sezonie. Za to u Dereka widzę coraz więcej siwych włosów, no i u Marka, jak jeszcze żył... Tylko Webber,Karev i Yang od zawsze tacy sami :D

ocenił(a) serial na 7
monika1265

co do Kareva - w odcinku 09x04 widac wyraźnie, że jest po farbowaniu włosów, ma je nieco ciemniejsze, i bez siwych przeswitów (Justin Chambers ma 42 lata).
Zresztą po wszystkich widac, że lata lecą (wyłączając Webbera)

marlakjohn

i Sandrę Oh :) ona tylko spoważniała, ale poza tym nie widać większych zmian

ocenił(a) serial na 7
Milennn

to fakt, ale to azjatka, oni są długowieczni i długo młodzi:)

canasta

Hmm Sara to chyba wygląda tak słabo, bo Callie ma słaby okres w życiu, jest w żałobie, chodzi na ciemno, i ma rozwścieczoną i zgorzkniałą zarazem żonę w domu. W 8 sezonie wyglądała ok.
W ogóle nie wiem po co ten temat jest załozony, od premiery GA minęło 7 lat, kazdy się postarzał, to chyba naturalne prawda?

ocenił(a) serial na 9
Milennn

Dokładnie. Najbardziej czas widać bo Ellen, co by nie mówić. Ostatnio oglądałam odcinek 1 s 1 i kompletny kosmos w porównaniu z tym co jest teraz ;) Nie, że gorzej. Po prostu widać, że dużo czasu minęło.

ocenił(a) serial na 8
StaraPanna

Całkowicie się z tobą zgadam. Moim zdaniem właśnie Ellen postarzała się najbardziej z całej ekipy. Aż dziw bierze że tyle lat minęło od pierwszego sezonu ;P