Nie wiem jak Wam ale mi w ostatnich odcinkach strasznie rzucił się w oczy ich wiek. W pierszych sezonach nie było tego tak widac ale teraz to maskara. A jak Wam ?
Trochę lat minęło od początku seriali. Większość ekipy ma już bliżej 40 niż 30, nic dziwnego że wyglądają starzej.
Większość ekipy to już 40stkę przekroczyła :) Ostatnio największą uwagę zwróciłam na postać graną przez Sarę Ramirez. Może to charakteryzacja i odgrywane zmęczenie związane z tematem, który dotyczy Arizony, albo po prostu lata lecą i nie ma się co dziwić, że każdy się starzeję.
A ja właśnie uważam, że Sara Ramirez dobrze się trzyma, dużo lepiej jej w dłuższych włosach, niż w krótszych które miała w 7 sezonie. Za to u Dereka widzę coraz więcej siwych włosów, no i u Marka, jak jeszcze żył... Tylko Webber,Karev i Yang od zawsze tacy sami :D
co do Kareva - w odcinku 09x04 widac wyraźnie, że jest po farbowaniu włosów, ma je nieco ciemniejsze, i bez siwych przeswitów (Justin Chambers ma 42 lata).
Zresztą po wszystkich widac, że lata lecą (wyłączając Webbera)
Hmm Sara to chyba wygląda tak słabo, bo Callie ma słaby okres w życiu, jest w żałobie, chodzi na ciemno, i ma rozwścieczoną i zgorzkniałą zarazem żonę w domu. W 8 sezonie wyglądała ok.
W ogóle nie wiem po co ten temat jest załozony, od premiery GA minęło 7 lat, kazdy się postarzał, to chyba naturalne prawda?
Dokładnie. Najbardziej czas widać bo Ellen, co by nie mówić. Ostatnio oglądałam odcinek 1 s 1 i kompletny kosmos w porównaniu z tym co jest teraz ;) Nie, że gorzej. Po prostu widać, że dużo czasu minęło.