PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122801
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Ostatni odcinek sezonu jest dla mnie strasznie smutny i szokujący. Udowadnia przy tym, że jak twórcy się postarają, to potrafią zrobić tak dobry epizod, jak ten z finału 6 sezonu(no, może oprócz tego, że tamten odcinek trzymał w dużym napięciu. Za to na "flight'cie" można się popłakać ;)).
Zmiany, nawet duże, co zawsze mnie zadziwiało, wychodziły temu serialowi na dobre, nie rozumiem tylko, dlaczego musiały odbyć się kosztem Sloana (i Lexie, chociaż jej nie jest mi aż tak strasznie szkoda). Wydaje mi się, że przez to 9. sezon jest trochę gorszy od poprzednich.

MissChristie

nie chce być niegrzeczna, ale twój post nic nie wnosi do ogólnej dyskusji i jest spóźniony o dobre pół roku... poza tym to tak ciężko poszukać wśród tematów finałowego odcinka 8. sezonu i tam dodać swoją opinię?

tolerancja91

Ja też nie chciałabym być niegrzeczna, ale nie mam całego dnia żeby przekopywać wątki sprzed 6 miesięcy, a zresztą gdybyś przeczytała mój komentarz dokładniej, to wiedziałabyś, że odnosi się on również do sezonu dziewiątego, który jest w trakcie trwania. Przemyślenia z poprzedniego komentarza nasunęły mi się właśnie po obejrzeniu ostatniego odcinka GA, w związku z kolejną, dużą zmianą, jaka czeka szpital.

MissChristie

gdyby na filmwebie nie było takich osób jak ty, które zakładają bezsensowne wątki, nie musiałabyś tracić całego dnia na przekopywanie forum

tolerancja91

ale są, więc nie widzę dalszego sensu ciągnięcia tej rozmowy :)
p.s. miałam ochotę podzielić się z kimś swoją opinią i to zrobiłam. Do tego między innymi służy filmweb. Jeżeli chcesz czystości, posprzątaj swój dom, bo tu niczego nie zmienisz. Jest masa wątków, które ludzie chcą omówić, dlatego stare znikają wśród nich. Tyle w temacie.