>>>Najciekawszy BOHATER Chirurgów<<<
12 postaci Grey's Anatomy walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od poniedziałku do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* krótkie uzasadnienia mile widziane
* W piątek (po 18stej), po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem ( ok.19stej) odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
Meredith Grey
Christina Yang
Izzie Stevens
Alex Karev
George O'Malley
Miranda Bailey
Richard Webber
Lexie Grey
Arizona Robbins
Derek Shepherd
Callie Torres
Mark Sloan
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ Chirurgów!!!
Miłej zabawy ;)
P.S.ta gra nie jest wymyslona przeze mnie, ale myśle ze autor nie bedzie miał mi za złe że ją pożyczylam i zmieniłam... troszkę. A jeśli bedzie to zawsze może założyć osobny temat.XD
Izy do domu Mark musi zostać :D a tak przy okazji lubiłam kiedyś Iz a teraz juz mam jej dosyc
Izzie ...
tak na marginesie, widzę wiele nowych kont, coś mi się wydaje że ktoś nie może się pogodzić z porażką Izzie więc głosuje na Marka z wszystkiego czego się da ... co adminka z tym zrobi ?? bo jak przymknie znowu na to oko to taka gra nie ma sensu ...
Choć bardzo lubię Iz to już przesada z tymi fikcyjnymi kątami nie wiem na ile można to sprawdzić ale kilka jest na pewno oszukańczych ... Choć z drugiej strony jeśli się wcześniej nie reagowało jak pisałem o fikcyjnych to czemu teraz???????
no dobra..a nie pomysleliście ze te nowe konta to poprostu nowi gracze...? jasne wasza teoria jest bardziej prawdopododna ale tego sie nie da spr na 100%. a ja nic nie poradze na to że niektórzy nie potrafia grac uczciwie
widzę że wielkie oburzenie tutaj że Izzie przegrywa ... nie lubię takich
ludzi ... widać że to oszukane konta ponieważ 5 głosów na jedną osobę w
ciągu kilkunastu minut ...
ja jestem za tym by Mark odpadł i mam nadzieję że tak też się stanie a
jeśli Izzie przetrwa to będzie wyraz poparcia dla oszukiwania ... przecież
to wyraźnie widać, najpierw z tymi kontami z końcówką "zal" - bo widać że
to od jednej osoby głosy, a teraz druga sytuacja ... nie rozumiem jak
adminka może coś takiego tolerować ...
co do drugiego, jakoś wcześniej nie widziałam żeby ktoś oszukiwał tutaj,
chyba że ślepa już tak ze starości jestem ... :(
Najlepiej chyba będzie nie liczyć tych głosów, gdzie konta zostały stworzone dopiero co.
No i głosuję na Izzie oczywiście.
zgadzam się z Tobą ;) ale się zdecyduj czy Mark czy Izzie ;p
ja jestem za tym by Izzie jak w serialu tak i w tej grze odpadła (jeśli już dziś głos oddawałem to sorki ale uczestniczę w kilku takich grach na różnych forach a że jestem chory to nie myślę xD
Shr3Q, już pisałam, mały chochlik się wdarł i miało być że Izzie ma odpaść
... nie trawię tej lalki, nie wiem co w niej ludzie widzą, przecież to
huśtawka emocjonalna i na dodatek tyle postaci zraniła że szkoda gadać ...
niby wrażliwa ale to nie jest wrażliwość tylko nadwrażliwość ...
a Mark się nawrócił, zmienił na lepsze, dojrzał, dlatego MUSI ZOSTAĆ :)
aaa rozumiem :P zdarza się, mi też dziś się wdarł na forum jednym ale na szczęście kumpel to poprawił jako moderator ;)
ale wracając do tematu, masz rację ;) Mark dojrzał po tym jak dowiedział się że ma córkę i że niedługo zostanie dziadkiem xD ale mam nadzieję że jednak wróci do Lexie :)
hm. nie uważacie że jesli nie policze głosów z nowych kont to bedzie troche nie halo? bo może to sa że sie tak wyraze realne konta ... nie wiem. w każdym razie głosów od ŻALA postanowiłam nie braćpod uwage
Mark
Na forum 90210 też jest ta gra i też był ten sam problem, ale założyciel i gracze postanowili to olać i stwierdziliśmy, że zwycięstwo ze względu na głosowanie z kilku kont to żadne zwycięstwo.
Poza tym w regulaminie jest napisane, że z JEDNEGO KONTA można głosować raz dziennie, więc te (ta) osoba pomyślały, że może głosować tak jak głosuje.
Pozdrawiam.
Izzie musi odejść, bo jest okropna, opuściła Alexa po tym jak on chciał dobrze, rozkochała Georga przez co zdradził żonę, przez nią o mało co reszta nie wyleciała jak było z Dennym ...
dlatego musi odejść ...
ludzie potrafią być podli i okrutni ... a to tylko dlatego że nie rozumieją że niektóre postacie zmieniają się diametralnie ... i tak jest z Izzie, która w 5 i 6 sezonie stała się nieznośna ...
dlatego głosuję by to ona, Izzie, opuściła ten konkurs ...
poza tym jeśli wyleci Mark, z męskich postaci zostanie tylko Alex a to będzie równoznaczne z tym że on zostanie najciekawszą męską postacią ... a tak być nie może ponieważ on jest niedojrzałym gnojkiem i Mark musi Alexa wyeliminować ... Mark dojrzał, zmienił się, jest po prostu super, a jeśli odpadnie to nie wiem co zrobię ... jeśli przez głosy oszustów jakimś cudem Izzie wygra to ja już nie gram w taką grę bo to jest chore wtedy ... albo będę grała po to tylko by wybić Izzie ponieważ po tym co robiła w ostatnich odcinkach w których występowała i po tym jak wszystkich dookoła raniła nie zasługuje na bycie tą naj ... może i jest ładna ale ten konkurs nie jest o najładniejszej ... zastanówcie się więc czy warto powierzać tytuł najciekawszej komuś takiemu jak Iz ?? ...
pięknie to ujęłaś ... żałosne po prostu jest coś takiego ... i na złość tym, którzy oszukują by Iz wygrała ja głosuję BY IZZIE ODPADŁA ...
Wiecie co tylko ją krytykujecie zauważcie że nikt z fanów Iz tych prawdziwych nie obrażał waszego Marka, który jak sami zauważacie w pierwszych sezonach był nie dojrzały i też wyrządził dużo złego np. zdradził przyjaciela(Dereka) i wiele innych rzeczy zrobił, ale jeśli już się zmienił to jest cacy, a jak Iz była świetna przez 4 sezony to o tym już nie pamiętacie ... może ona też ma jeszcze szanse żeby się zmienić nie wiem gdzie widnieje ta informacja że ona odeszła z tego serialu na zawsze.
a ja się z Tobą nie zgodzę a za to z poprzednikami tak ... Mark owszem ranił, krzywdził etc. ale właśnie w tym rzecz że się "nawrócił" a to jest równoznaczne z tym że zaczął wzbudzać sympatię ...
natomiast Iz była miła ale w ostatnich odcinkach złapała olbrzymią krechę jak stąd do USA ... tak więc to świadczy o tym że straciła moją sympatię, którą w gruncie rzeczy i tak miała małą ...
dlatego też popieram właśnie tych co krytykują Izzie ... bo co innego być gówniarzem że tak powiem i dorosnąć a co innego być w miarę w porządku i "przejść na złą stronę" ... zawsze inaczej się patrzy na tych złych którzy ulegli poprawie i tych dobrych którzy się pogorszyli ... to są dwa odmienne stany ...
a jak już sama aktorka się wypowiadała, jej postać nie wróci już do serialu więc nie ma szans na rehabilitację tej postaci ...
tak na marginesie, piszesz że nikt z fanów Iz nie obrażał Marka - bo skoro jedna osoba głosuje z kilku kont to nie ma czasu się rozpisać i uzasadnić czemu daną postać likwiduje ... po prostu nabija taka osoba sobie pkt ...
Lubię wszystkie postacie, które zostały w rywalizacji, dlatego staram się głosować tak, aby każda miała równe szanse. Lubię Iz, choć nie wiem czemu. Nie mam konkretnego uzasadnienia, po prostu ją lubię. Nie można tu również mówić o urodzie tej bohaterki, bo to Katherine Heigl jest piękna i w takim przypadku to jest mieszanie rzeczywistości ze światem fikcji.
Niestety, ale głosuję na Marka.
Witajcie! Szukałam informacji o następnych odcinkach i natrafiłam na to forum. Fajna zabawa z tym wyborem ulubionej postaci-chętnie się dołącze. Jeżeli mam głosować kto ma teraz odpaść-głosuję na Marka.
ja głosuję na Izzie, nie pytajcie czemu, po prostu jej nigdy nie trawiłam,
moje przeciwieństwo zupełne ... tzn też jestem radosna, wrażliwa, itp. ale
nie jestem tak beznadziejną przyjaciółką jak ona ... bo co za przyjaciel
rujnuje życie, małżeństwo drugiemu przyjacielowi ?? a później i tak daje
kopa w dupę ... nie mówię że George jest bez winy, ale Callie miała rację
że Izzie za bardzo lgnie do Georga ... dlatego Izzie musi odpaść ... nie ma
opcji ...
don't worry, be happy :) złość piękności szkodzi ;)
zliczałem już głosy parę razy bo lada moment koniec i Izzie ma miażdżącą przewagę głosów do odejścia ... musiałby się zdarzyć cud, by w ciągu godziny udało jej się przeżyć ... jedyna szansa będzie wtedy gdy "konta nieuczciwe" pojawią się i zaczną nabijać sobie głosy ... ale wtedy gra przestanie mieć sens ...
ludzie wrzućcie na luz, Izzie wcale nie jest ciekawa ... lepsza od niej jest chociażby Miranda i Addison a z męskich postaci Mark czy też Avery ... ale niestety nie wszystkie postacie pojawiły się w tej grze xD
no i stało się..mamy pierwsza piatke. nie znajdiecie w niej......
Isobel Stevens! która przez dlugi czas była faworytką.. cóż za zwrot akcji.. ale musze przyznac.. pojedynek był emocjonujący..
oto pierwsza piatka:
Meredith Grey
Alex Karev
Miranda Bailey
Lexie Grey
Mark Sloan
A ja tu jeszcze głos chciałam oddać... no mój pech.
Tak więc moje głosy to (bo chyba można już głosować?):
3 - Alex
2 - Miranda
1 - Meredith