>>>Najciekawszy BOHATER Chirurgów<<<
12 postaci Grey's Anatomy walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od poniedziałku do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* krótkie uzasadnienia mile widziane
* W piątek (po 18stej), po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem ( ok.19stej) odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
Meredith Grey
Christina Yang
Izzie Stevens
Alex Karev
George O'Malley
Miranda Bailey
Richard Webber
Lexie Grey
Arizona Robbins
Derek Shepherd
Callie Torres
Mark Sloan
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ Chirurgów!!!
Miłej zabawy ;)
P.S.ta gra nie jest wymyslona przeze mnie, ale myśle ze autor nie bedzie miał mi za złe że ją pożyczylam i zmieniłam... troszkę. A jeśli bedzie to zawsze może założyć osobny temat.XD
Kolejny tydzień walki dobiegł końca.
Oto jak przedstawiają się wyniki tym razem:
Niespodziewanie na miejsce lidera wypłynął Mark zbobywając 23 pkt.
Zaraz za nim, opuszczając swą przyjaciółkę , znajdujesię Cristina z wynikiem 20 pkt.
Ostatnie miejsce podium należy do DR Bailey mającej na swym koncie 17 pkt.
Alex spada z 1 na 4 zdobywając 13 pkt.
Nastepni są:
Derek Shepherd - 12
Callie Torres - 11
Arizona Robbins - 10
Natomiast dwie ostatnie w miare bezpieczne pozycje zajmują :
Izzie Stevens - 8
Lexie Grey - 7
Natomiast Meredith Grey, która zdobyła tylko 6 pkt ( trzyma się dziewczyna równo ), zmierzy się w tym tygodniu ze zwycięzcą poprzedniej "bitwy" Georgem O'Malley.
Głosujemy do niedzieli wpisując imię tego kto ma ODPAŚĆ.
Trudno było wybrać bo obie postacie lubie no ale głosuje na Bambiego czyli Georga :)
Nie lubię Meredith, ale O'Malley wywołuję u mnie niepohamowaną chęć wbicia mu czegoś w oko. Także George
no i cóż. Jak w serialu tak i tu jako drugi odpada George a Meredith w glorii chwały wraca do gry.
Kto podzieli los Richarda i Bambiego? tego nie wie nikt.
PS. Nie nalezy uprzedzac faktów :P
Nie wiem czy linie są już otwarte, jeśli nie uznajcie że to mój jutrzejszy głos czyli:
Izzie 3pkt
Meredith 2pkt
Christina 1pkt
musze powiedzieć że zdziwilo mnie to że zastanawiacie sie nad nieobecnością Addison i Owena dopiero teraz:P w każdym razie: zastanawiałam się czy ich tu nie umieścić.. ale stwierdziłam ze wtedy trzebaby było dodac także Teddy , Burkea, Hahn i gra za bardzoby sie rozrosła. pozatym jak wiadomo wszystkim nie da sie dogodzic wiec mogłyby padac pytania dlaczego nie ma np Adele... no. zdecydowałam sie na te postacie bo wszystkie wystepują regularnie( no... oprócz Georgea... )
Owen pojawił się wcześniej niż Arizona i jak na razie występują z taka samą regularnością, więc nadal podtrzymuje protest ;p
A dopiero teraz bo wcześniej nie zaglądałam do tego tematu :)
Kolejny tydzien dobiegł końca a wraz z nim czas na wyniki waszego głosowania.
W tym tygodniu na szczyt , po dwóch chudych tygodniach, wspieła sie Izzie zdobywając 22 pkt.
Zaraz za nia trzymają sie dzielnie Meredith - 19 pkt i Christina - 17 pkt.
Nastepni są dotychczasowi rekordziści : Alex - 12 pkt i Miranda która dzieli ilość punktów ( 11 pkt ) wraz z Derekiem i Markiem.
W tym tygodiu mamy do czynienia z dość niezwyklą sytuacją poniewąż o pozostanie w grze będa ubiegac się 3(!) osoby z najmniejszą ilością punktów.
Są to :
Arizona 8 pkt
Callie 8 pkt
oraz Lexie 7 pkt.
Tak więc w niedziele jedna z tych uroczych panienek ( XD) opuści nasza zabawę.
Przypominam ze głosujemy wpisując w post imie osoby która ma ODPAŚĆ.
w takim razie... do grona zagrozonych dołącza także mark więc w tym tygodniu mamy ich az 4.
Oto oni : Arizona Callie Lexie i Mark... hm. kto z tej doborowej czwórki odpadnie?
Callie goodbye xD zastaniawiałem się jeszcze nad Markiem ale "dziwkarz" jak to Bailey określiła niech na razie pozostanie bo ubaw z niego xD
tak w ogóle do twórcy konkursu - po każdym etapie może tak aktualną listę bohaterów umieścić ?? xD
Wszystkich lubie ale najpóźniej do grona dołączyła Arizona więc ona odpada ;D