>>>Najciekawszy BOHATER Chirurgów<<<
12 postaci Grey's Anatomy walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od poniedziałku do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* krótkie uzasadnienia mile widziane
* W piątek (po 18stej), po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem ( ok.19stej) odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
Meredith Grey
Christina Yang
Izzie Stevens
Alex Karev
George O'Malley
Miranda Bailey
Richard Webber
Lexie Grey
Arizona Robbins
Derek Shepherd
Callie Torres
Mark Sloan
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ Chirurgów!!!
Miłej zabawy ;)
P.S.ta gra nie jest wymyslona przeze mnie, ale myśle ze autor nie bedzie miał mi za złe że ją pożyczylam i zmieniłam... troszkę. A jeśli bedzie to zawsze może założyć osobny temat.XD
Hmm sama nie wiem :/
Lexie jest nawet ok,a Arizona jest nudna,wiec na nia pada mój głos
ARIZONA
skoro można oddać jeden głos na 24 godziny więc już od kilku minut mogę oddać kolejny głos i znowu głosuje na Callie ;)
Nie wiem czy w tym głosowaniu można głosować kilka razy ale jeśli tak to oczywiście Arizona spadaj ...
a więc po zażartej walce między zakochanymi porazke odniosła Arizona a Callie wraca z tarczą do dalszej walki. kto podzieli jej los?
w walce pozostali:
Meredith Grey
Christina Yang
Izzie Stevens
Alex Karev
Miranda Bailey
Lexie Grey
Derek Shepherd
Callie Torres
Mark Sloan
zawodników coraz mniej ale my tempa nie zwalniamy. co przyniesie kolejny tydzień? odp w piątek
Pierwszy moje głosy w tym tygodniu padną na panów a więc:
3pkt. Mark Sloan
2pkt. Alex Karev
1pkt. Derek Shepard
a ja oddam jak następuje:
3 pkt - Miranda Bailey
2 pkt - Lexie Grey
1 pkt - Derek Shepherd
Zdania nie zmieniam :)
3 pkt. Meredith Grey
2 pkt. Derek Shepherd
1 pkt. Christina Yang
Nie jestem wielkim fanem tego serialu, ale kilka odcinków obejrzałem...
3pkt IZ
2pkt Alex
1pkt Postać Patricka Dempseya chyba Derek... :P
Wiecie nie chce tu nikogo oskarżać, ale chyba ktoś założył se kilka kont i głosuję jak dla mnie dziecinada i nie umiecie grać fair play Ci którzy tak robią a to widać jak na dłoni......
I jeszcze, prawdziwy właściciel portalu na tej stronie ma przynajmniej jednego idola którego lubi albo film. Połowa z tych kont ma na swoim profilu pusto . ŻAL....