....;;;;;;;;;;;;;;;:::::::: temat tylko dla osób, które widziały finał ósmego sezonu
::::::::::::;;;;;;;;;;;;;;;........
Jak wiadomo finał miał wzbudzić w nas ciekawość jak dalej potoczą się losy bohaterów z
Seattle. Na razie wiadomo - nie ma żadnych informacji jak będzie wyglądał nowy sezon.
Dlatego otwieram temat odnośnie spekulacji. Jak myślicie, jak będzie wyglądał nowy
sezon? Co wydarzy się w odcinku 9x01?
Wg mnie powinni pominąć wszystkie smutki i zrobić przeskok czasowy, nawet rok. Akcja
mogłaby się toczyć na przykład w rocznicę śmierci Lexie. Bohaterzy emocjonalnie uporaliby
się już z tą tragedią a także fizycznie doszliby do siebie.
Christina, ze względu na okoliczności mogłaby zostać szefem kardiochirurgii. Gdy patrzę na
to zdjęcie i na Christinę: http://1.fwcdn.pl/an/1032473/20213.$.jpg
od razu widzę w niej szefa kardiochirurgii. Byłaby świetna! Z tą całą pewnością siebie i
swoimi umiejętnościami! To byłoby coś :)
Też mam nadzieję, że Addison wróci chociaż na kilka odcinków... Co do Mer i Dereka to wydaję mi się, że Mer w końcu zajdzie w ciążę i słodka Zola będzie miała rodzeństwo :) tylko tak widzę ich wątek dalej. Webber i Bailey dla mnie w ogóle się nie przecinają, tzn w którymś sezonie myslałam, że coś z tego będzie zwłaszcza, że tam każdy sypia z każdym, ale on powinien być z matką Jacksona jak juz cos. Wiekowo pasują do siebie. Ja na początku nie lubiłam Owena, ale teraz polubiłam jego postać. Cristina to Cristina ale trochę zwariowała w tym sezonie. A i Owen tez mi pasował do Teddy. Addison niech będzie z Markiem, niech Arizona nie ginie i będzie z Callie ( ewentualnie tak jak pisałam kiedyś, może wpaść jakaś nowa lekarka lesbijka, która coś namiesza, ale finalnie niech tamte będą razem) Aprill do domu, chyba, że się jej postać jakoś zmieni, Jackson mnie nie interesuje za bardzo, a Alex hmmm raczje jego postać nei jest wykreowana na taką, która sobie ułoży życie i będzie szczęśliwy do końca więc nie wiem.
Zabolało mnie to, że Lexi nie żyję. Ale aktorka odeszła z serialu i nie mogli czegoś innego wymyślić. Chodź mogła pociągnąć ten rok do egzaminów Lexi i wyjechać. Nie chciałabym aby Mark zginął, ale teraz nie ma innego wyjścia. W końcu byli z Lexi dla siebie stworzeni. To była piękna miłość.
Gdyby jednak nie uśmiercili go to obstawiam Arizonę. I wtedy Mark mógłby być z Callie. Mają wspólne dziecko, czemu by nie mieliby być w związku.
moim zdaniem mark umrze sam ostatnio w wywiadzie mówił że odchodzi z serialu więc poco by mieli zabijać arizonę jak i tak mark umrze albo odejdzie jak izzi ale arizona w finale miała o wiele mniejsze obrażenia niż mark wiec ja wolał bym żeby mark umarł
Tego nie wiadomo, bo Mark wstal i czul sie niby bardzo dobrze, dopiero pozniej cos mu sie stalo bo mial jakies obrazenia wewnetrzne. A Arizona miala rozwalona cala noge no i na koncu zaczela pluc krwia wiec tez nie wiadomo, czy nie stalo jej sie cos powaznego i czy nie ma zadnych obrazen wewnetrznych. Eh juz nie moge sie doczekac... ale skoro Dane odchodzi to mam nadzieje ze jezeli musza kogos usmiercac bedze to Mark...
Ta śmierć jego nie byłaby głupia jeśli Eric chce odejść z serialu. Zakończenie dla pary Lexie i Mark idealne. Szkoda, że fajni aktorzy odchodzą z tego serialu, ale w końcu musi się on skończyć, chodź dla mnie chirurdzy mogą trwać wiecznie :)
Witajcie! Z tego co wyczytałam, to Eric na pewno odchodzi z serialu, a jego wątek ma się zakończyć śmiercią, poprzez wcześniejszą śpiączkę. Akcja serii ma się rozpocząć 2-3 miesiące po zakończeniu poprzedniej. Podobno losy jednego z lekarzy będziemy oglądać w innej placówce. Jak myślicie o kogo chodzi?
myślę ,że to będzie Meredith ;) wybierze pewnie Boston i z Dereckiem się przeprowadzą ;)
No może i by to się zgadzało, ale wtedy oglądalibyśmy w innej placówce 2, a nie 1 lekarza. Chyba, że bierzemy pod uwagę fakt, że Dereck będzie niezdolny do pracy.
to tylko moje spekulacje ;) ale wiem ,że ten sezon będzie meeeeeegaśny ;) już się nie mogę doczekać ;)
Myślę, że chodzi o Cristinę. Po katastrofie powiedziała coś takiego, że chce się wynieść jak najdalej od SGH. A Meredith, czyli głównej postaci serialu chyba nie przeprowadziliby do innej placówki.
Wybaczcie, ale ja się niezbyt znam, a z ciekawości pytam, bo przymierzam się do tego serialu. Kiedy pojawi się nowy sezon? Nie chodzi mi o Polskę, tylko o premierę... światową, jakby to rzec, w telewizji ABC. :P
ja mam rozwiązanie jak zrobić żeby Lexi jednak żyła;)
Oszukać przeznaczenie;)okazuje się że to się jednak tylko ''śniło'' jednemu z bohaterów i wszyscy szczęsliwie wyjdą z samolotu,nigdzie nie polecą i będą żyli długo i szczęśliwie;)ha
oj tam nierealna!;)
szkoda mi po prostu tej dziewuchy,no!;)
zżyłam się z nią choć na początku jej nie lubiłam;)
Ja też ją bardzo lubiłam i uważam że bez niej serial bardzo straci, ale niestety tego co postanowiła Chyler Leigh nie możemy zmienić, ale pomarzyć możemy :)
jak dla mnie O G R O M N A strata, że jedna z najlepszych par GA - Marxie się rozpadła... Shonda po raz kolejny pogardziła moimi uczuciami, najpierw Teddy i Henry, chociaż tak krótko to i tak zdobyli moją sympatię, teraz Little Grey :( szkoda wielka szkoda
skoro Eric Dane ma odejść, to rzeczywiście niech umrze w lesie na kolanach Arizony, a co do Arizony... no niech tylko rozbiją Calzonę to 8 sezon będzie moim ostatnim, ale hmmm... w tej sprawie jestem jakoś dziwnie spokojna i daje 99% na dobre zakończenie
a MerDer i Cristina... tutaj zgonów nie będzie, co najwyżej bagno z ręką Dereka, ale w końcu to bóg neuro, więc bedzie dobrze:D
o tym przeskoku czasowym... rok to za dużo! niemniej jednak mam nadzieję, że nie będzie zbyt wielkich objawów stresu pourazowego, szczególnie u Cristiny... ciężka była dla mnie przeprawa przez kilka odcinków 7 sezonu, gdzie Cris - zamiast wyrywać Teddy skalpel z rąk, leżała na podłodze w operacyjnej, o operacjach nie było żadnej mowy, odejście, galeria handlowa, bar Joe'go... jakoś nie mogłam się przyzwyczaić do takiego rozwoju sytuacji :D
czekamy na 27 września!
ja też nie mogłam zdzierżyć takiej Cristiny!to był szok.dobrze że wróciła!
a mnie najbardziej ciekawi jak dalej się potoczy serial biorąc pod uwagę ze wszyscy przecież wybrali inne szpitale
dokładnie! ale myślę, że i tak większość zostanie w Seattle (jeszcze do tego wyczytałam co nieco w spoilerach)
jakby tak wszyscy mieli opuścić Seattle, to tych szpitali byłoby z 5 -> Cristina, Meredith+Derek, Alex, Avery, no i oczywiście samo Seattle Grace, za nic w życiu nie można by było ominąć chociażby Mirandy Bailey i Callie Torres, Owena czy Webbera i sytuacji z Adele
zobaczymy! kilka zmian się przyda z pewnością, tylko proszę! jak najmniej zgonów! Lexie to za dużo...
no i ciekawe co z Kepner się stanie, chociaż nie za bardzo lubię tą postać
też nie lubię Kepnerki.a już najbardziej mi podpadła jak robiła maślane oczy do Dereka;)
mogliby jej postać usunąć zamiast Lexi
będę płakać jak po Georgu;((
oj finał 5 sezonu to było coś, dużo emocji. dobrze, że chociaż Izzie zmartwychwstała ;)
a Kepner - strasznie irytująca, chyba mało kto ją lubi :D ale ciekawe gdzie Shonda ją umieści....
............................Spoiler..............................
Tylko Cristinę zobaczymy w innym szpitalu.
http://dhost.info/callietorres/forum/viewtopic.php?p=50173#50173
o przepraszam! na tym forum, co dałaś linka była tylko wzmianka o oliwkowym ubranku Cristiny, które świadczy o tym, że pracuje w innym szpitalu. w Seattle ubrania specjalistów są przecież granatowe
http://www.sandraohnews.com/ --------> znajdziesz tam post "Where In The World Is Cristina Yang? - Spoiler" (Friday, August 17, 2012)
http://www.examiner.com/article/grey-s-anatomy-season-9-set-photos-reveal-spoile rs-about-mark
a ja to bym chciala żeby na miejsce szefa kardio wrócil Burk :) zrobiloby się ciekawie bo pewnie by namieszał miedzy Christiną a Owenem
Oj tak, powrót Burke'a byłby mocny. Ej, ale z tym powrotem Izzie to naprawdę? Bo wreszcie Was nie zrozumiałam.. :)
Na pewno będzie tak, że trafia do szpitala bo w każdym sezonie komuś z nich albo ich rodzinie coś się działo i leczyli ich tam. Musi być dobrze miedzy Owenem a Christiną bo to najlepsza para. A co do śmierci następnej postaci to niech lepiej nie będzie to Arizona, bo się wkurzę:P Najlepiej jakby umarł Webber, bo jest starą pierdołą.
Skończyłam dopiero 8 sezon, jak oni mogli zabic Lexie??????/ Czy tą katastrofę w ogóle ktoś przeżyje? Mam nadzieję, że w 9 sezonie ktoś zostanie, bo Mark odchodzi, nie ma Lexie, wywalili Altman, połowa odejdzie do innych szpitali:/
Przeniesienie jednej osoby do innego szpitala to dobry sposób na wprowadzenie wielu nowych postaci a nie tylko kilku stażystów. No zobaczymy jak to wyjdzie.
Ja bym bardziej Alexa obstawiła, że pójdzie od innego, skoro w spoilerach pisało, że Cristina i Owen mają wrócić do siebie... :)
Cristina na zdjęciach jest w innych szpitalnych ubraniach niż zwykle, więc myślę, że to ona. A wrócić do Owena ma za jakiś czas.
W innym temacie ktoś napisał, że Alex będzie przygnębiony ze względu na to, że to on miał lecieć i Arizona zajęła jego miejsce... a scenarzyści omijają temat Arizony szerokim łukiem, więc albo robią to by budować napięcie, albo myślę, że jednak coś jej się stanie, może nie zginie (oby!!) ale pewnie będzie z nią kiepsko, zwłaszcza, że każdy miał ją w dupie po katastrofie.
Niektórzy z Was piszą takie głupoty, że aż się czytać nie chce:D.
Burke? Nie wróci, I. Washington który go grał został wywalony z serialu za swoje zachowanie względem T.R. Knighta - Washington jest cholernym homofobem.
Arizona? Ja akurat nie należę do grona fanów tej postaci, zbyt infantylna, ale rzeczywiście wyrazista w serialu. A to, że nikogo nie obchodziła po katastrofie? Cóż, skoro mogła tak się wydzierać, to znaczy, że nic poważniejszego na pierwszy rzut oka z nią nie było. Oglądacie ten serial, a piszecie jakbyście nie rozkminiali jakichś zasad postępowania lekarzy w takich sytuacjach. Najpierw zajmują się najbardziej chorymi, prawda? Poza tym, o ile dobrze kojarzę, Cristina podała jej kilka rzeczy by sama się mogła sobą zająć.
Mark - tu jestem w szoku, serial straci kolejną dobrą postać. Poza tym, Shonda ma dziwne poczucie "happy endu" który zapowiadała dla Little Grey i McSteam'ego - no chyba, że ktoś wierzy, iż ich duszyczki wiją sobie gniazdko w niebie, hah.
Mer i Derekowi bardzo kibicuję, to moja ulubiona para. Tyle już przeszli, że Shonda naprawdę mogłaby ich oszczędzić.
Addison? Wymyślacie totalnie. Ta postać świetnie się rozwinęła w Prywatnej Praktyce (ah, polecam ten serial!) i szczerze wątpię w jej powrót w kadry GA.
Co do Owena i Cristiny - noo, to nie mam pojęcia jak scenarzyści potoczą ich losy. To taka nietuzinkowa z nich para. Rudzielec i dziewczyna o azjatyckiej urodzie, w jakimkolwiek serialu widzieliście taką parę? ;) Sama uwielbiam szczęśliwe zakończenia, więc pozostaje mi trzymać za nich kciuki:).
Alexa mogliby ustatkować, to świetny chłopak. Wiele przeszedł, a to, że Heigl odeszła z serialu (gdzieś czytałam, że chce wrócić do serialu ale Shonda jest na NIE), i byli zmuszeni tak zakończyć ich historię... Znienawidziłam Izzie po tym wszystkim, a wcześniej nawet się z nią po cichu utożsamiałam. Więc jeśli mamy obserwować kogoś w innym szpitalu, to być może, będzie to Alex. Niemniej jakakolwiek to postać nie będzie chodzić po korytarzach innego szpitala, mam nadzieję, że wróci do SGMWH:).
Chyba napisałam już wszystko co chciałam;). Pozostaje tylko z niecierpliwością wyczekiwać do końca września:)
SPOILER będzie :D
Zgadzam się,ze wszystkim co napisałaś,ale to jednak Cristinę zobaczymy w innym szpitalu,istnieją zdjęcia z planu (już wspomniane wcześniej) w którym biega w zielonym ubraniu,ponad to był też fotosy na których kłóci się z Mer. Jestem tylko ciekawa jak zejdzie się z Owenem. + Aktorka grająca Bailey zapowiedziała ślub,prawdopodobnie będzie to ślub Mirandy z Benem. Podobno mają w szczególny sposób pożegnać Marka. Alex ma odnaleźć prawdziwą miłość wśród nowych postaci. Meredith po śmierci siostry stanie się ''zołzowata'' ale jej związek z Derekiem ma się umocnić.To tyle z tego co wiem ;)