W ie ktoś, czy może jest planowane przetłumaczenie książek o "DA" na język polski?? jestem ciekawa co tam, pisze, a z moim angielskim(choć bardzo się staram) "troche" by mi zajeło czasu ich przeczytanie.....:( [to pytanie zadałam również w temacie "książki "DA"", ale nikt mi nie odpowiedział:(]
PROSZE O ODPOWIEDŹ!!
ja też bym bardzo prosiła o wszysto co macie. Po polsku i po ang.
Oto mój mail:
aneta_chrzanow@interia.pl
z góry dzieki. :)
witam wszystkich;) ostatnio zobaczyłam cały serial, bardzo mi się podobał i teraz jestem w trakcie czytania książki. Mam prośbę, czy ktoś kto ma książkę :Before the dawn" mógłby podać linka albo przesłać na maila: cymn_s@wp.pl . Szukałam tej części wszędzie i niestety nie znalazłam;/
Dzięki;]
własnie jesli ktos by mial wersje polska prosze przeslijcie na maila: elvish.woman@gmail.com z gory dziekuje i pozdrawiam
Ja także proszę o przetłumaczone książki na język polski na e-mail : adammogiel@o2.pl
z góry dziękuje
też bym prosiła o przesłanie materiałów na temat Dark Angel mój e-mail to energy5@vp.pl
Witam dołączam się do prośby proszę, aby ktoś wysłał mi książki przetułmaczone na na maila forest_24@tlen.pl oczywiście w Języku Polskim z góry dziękuję
Czeszc. Doszły mnie słuchy, że masz przetłumaczone książki na podstawie serialu dark angel - jeżeli nie sprawiloby to kłopotu - to mogłabyś mi je przesłać. pzdr. Dominika
moj email to; dominika.trusewicz@gmail.com
tak jak większość moich poprzedników proszę o przetłumaczone na polski książki. mam nadzieję,że znajdzie się ktoś kto je ma i mógłby mi je wysłać na na adres ola9933@wp.pl
Hej- jezeli ktos przesłał Ci książki, to mogłąbyś mi je podrzucic - bardzo mi na tym zależy pzdr dominika
ostatnio przypominałam sobie ten serial, świetny jest .. kurde tylko mi się wydawało ,że było tego więcej.. cały czas mam jakieś tam sceny z tego serialu.. a jak teraz to oglądałam to tych scen nie widziałam. dziwne.. mam chyba za bujną fantazję.:/ proszę o przysłanie książki przetłumaczonej. bo tak bardzo chciałabym przeczytać co działo się dalej mój meil klaudia4522@op.pl.
To Moj ulubiony serial. Kocham Jessice! I prosze ale to naprawde - prosze: przeslijcie nam przetlumaczone ksiazki! Zrobie normalnie wszystko. Bardzo jestem ciekawa co dzieje sie dalej. :(:( Nie wiecie nawet jak podoba mi sie ten serial... :(:(
książki można zamówić na empik.com
są dostępne wszystkie cztery.
ja wczoraj odebrałam mój komplet i nie mogę się oderwać :)
A czy jest szansa na to by były one po polsku :( bo niestety ale mój język angielski jest marny :(
Czekam na odpowiedź :)
wątpię, żeby kiedykolwiek je przetłumaczyli, zwłaszcza że już tyle lat minęło od serialu. :(
widze bardzo duzo postow z prosba o przetlumaczone ksiazki. czy ktos, kto juz je ma, moglby mi podeslac na adres gnd1@vp.pl bardzo prosze. pozdrawiam
Jak to w końcu jest z tymi tłumaczeniami? Czy są jakieś? Ktoś posiada je? Jeśli coś jest proszę o przesłanie na maila beatha@onet.eu
Dzieki z góry
błagam, niech ktoś mi wyśle te ebooki, najbardziej mi zależy na Before the Dawn, może być po angielsku...strasznie mi zależy...moj email to KasiaKatarzyna1990@interia.eu
z góry dziękuje;)
ja również prosze o wysłanie Before the dawn po polsku (moze tez byc po angielsku) na maila olamisia7@wp.pl
ja też bym była wdzieczna o przesłanie wszstkiego co sie ma ;] w wersji pl
na meila
kama287@interia.pl
obecnie tłumaczę skin game, jak będzie z resztą tytułów, to się okaże, jakie będzie zainteresowanie czytelnictwem (ile będzie chętnych osób). http://yuki-sniezka.blogspot.com/
numeracja niestepująca : R1S2 - rozdział 1 strona 2. Całość zaczyna się od postu "cień anioła - gra twarzy". Miłej lektury.