PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31904}

Cień anioła

Dark Angel
2000 - 2002
7,5 13 tys. ocen
7,5 10 1 12961
Cień anioła
powrót do forum serialu Cień anioła

W ie ktoś, czy może jest planowane przetłumaczenie książek o "DA" na język polski?? jestem ciekawa co tam, pisze, a z moim angielskim(choć bardzo się staram) "troche" by mi zajeło czasu ich przeczytanie.....:( [to pytanie zadałam również w temacie "książki "DA"", ale nikt mi nie odpowiedział:(]
PROSZE O ODPOWIEDŹ!!

ocenił(a) serial na 10
keram1990

Hej, wysłałam ci jeszcze raz. Daj znać, czy doszło.

exylia

ja też bym bardzo prosiła o wszysto co macie. Po polsku i po ang.
Oto mój mail:
aneta_chrzanow@interia.pl
z góry dzieki. :)

ocenił(a) serial na 10
andziaaa133

jeśli macie coś po polsku prosze na maila ginger_rose@tenbit.pl

ocenił(a) serial na 8
kat_canun

witam wszystkich;) ostatnio zobaczyłam cały serial, bardzo mi się podobał i teraz jestem w trakcie czytania książki. Mam prośbę, czy ktoś kto ma książkę :Before the dawn" mógłby podać linka albo przesłać na maila: cymn_s@wp.pl . Szukałam tej części wszędzie i niestety nie znalazłam;/
Dzięki;]

cymn_s

własnie jesli ktos by mial wersje polska prosze przeslijcie na maila: elvish.woman@gmail.com z gory dziekuje i pozdrawiam

barbarka5_2

Ja także proszę o przetłumaczone na polski na e-mail : angel.girl@vp.pl
z góry dziękuje bardzo !

Challe

Ja także proszę o przetłumaczone książki na język polski na e-mail : adammogiel@o2.pl
z góry dziękuje

ocenił(a) serial na 8
owen99

też bym prosiła o przesłanie materiałów na temat Dark Angel mój e-mail to energy5@vp.pl

ocenił(a) serial na 7
Madzialena_M

Witam dołączam się do prośby proszę, aby ktoś wysłał mi książki przetułmaczone na na maila forest_24@tlen.pl oczywiście w Języku Polskim z góry dziękuję

exylia

Czeszc. Doszły mnie słuchy, że masz przetłumaczone książki na podstawie serialu dark angel - jeżeli nie sprawiloby to kłopotu - to mogłabyś mi je przesłać. pzdr. Dominika
moj email to; dominika.trusewicz@gmail.com

agreska7

tak jak większość moich poprzedników proszę o przetłumaczone na polski książki. mam nadzieję,że znajdzie się ktoś kto je ma i mógłby mi je wysłać na na adres ola9933@wp.pl

ola9933

Hej- jezeli ktos przesłał Ci książki, to mogłąbyś mi je podrzucic - bardzo mi na tym zależy pzdr dominika

truska84

ostatnio przypominałam sobie ten serial, świetny jest .. kurde tylko mi się wydawało ,że było tego więcej.. cały czas mam jakieś tam sceny z tego serialu.. a jak teraz to oglądałam to tych scen nie widziałam. dziwne.. mam chyba za bujną fantazję.:/ proszę o przysłanie książki przetłumaczonej. bo tak bardzo chciałabym przeczytać co działo się dalej mój meil klaudia4522@op.pl.

ocenił(a) serial na 9
klaudia452

To Moj ulubiony serial. Kocham Jessice! I prosze ale to naprawde - prosze: przeslijcie nam przetlumaczone ksiazki! Zrobie normalnie wszystko. Bardzo jestem ciekawa co dzieje sie dalej. :(:( Nie wiecie nawet jak podoba mi sie ten serial... :(:(

ocenił(a) serial na 8
agreska7

książki można zamówić na empik.com
są dostępne wszystkie cztery.
ja wczoraj odebrałam mój komplet i nie mogę się oderwać :)

qMargot

A czy jest szansa na to by były one po polsku :( bo niestety ale mój język angielski jest marny :(

Czekam na odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 8
MoNiSiAm20

wątpię, żeby kiedykolwiek je przetłumaczyli, zwłaszcza że już tyle lat minęło od serialu. :(

ocenił(a) serial na 10
qMargot

widze bardzo duzo postow z prosba o przetlumaczone ksiazki. czy ktos, kto juz je ma, moglby mi podeslac na adres gnd1@vp.pl bardzo prosze. pozdrawiam

djk25

Jak to w końcu jest z tymi tłumaczeniami? Czy są jakieś? Ktoś posiada je? Jeśli coś jest proszę o przesłanie na maila beatha@onet.eu
Dzieki z góry

beatha

błagam, niech ktoś mi wyśle te ebooki, najbardziej mi zależy na Before the Dawn, może być po angielsku...strasznie mi zależy...moj email to KasiaKatarzyna1990@interia.eu
z góry dziękuje;)

ocenił(a) serial na 10
DobryDuszek

ja również prosze o wysłanie Before the dawn po polsku (moze tez byc po angielsku) na maila olamisia7@wp.pl

Miss_11

ja też bym prosił o wszystko co macie maks260@wp.pl

ocenił(a) serial na 9
Baax

ja też bym była wdzieczna o przesłanie wszstkiego co sie ma ;] w wersji pl
na meila
kama287@interia.pl

kama287

Także proszę o przesłanie tych książek po polsku na maila zlosnica280@gmail.com.
Z góry dziękuję.;)

użytkownik usunięty
agreska7

obecnie tłumaczę skin game, jak będzie z resztą tytułów, to się okaże, jakie będzie zainteresowanie czytelnictwem (ile będzie chętnych osób). http://yuki-sniezka.blogspot.com/
numeracja niestepująca : R1S2 - rozdział 1 strona 2. Całość zaczyna się od postu "cień anioła - gra twarzy". Miłej lektury.