Cross: Sezon 1 Cross sezon 1, odcinek 1
odcinek Cross (2024)

Cross | Kompleks bohatera

Hero Complex 1h 2m
6,2 153  oceny
6,2 10 1 153
Cross
powrót do forum s1e1

10 minut pierwszego odcinka przekonało mnie że dalsze oglądanie to stracony czas

47
pluszek_644

i do tego momentu az dodałeś posta nikt nie wiedział żeś ... !!

mp3fox

Książka tez jest taką laurką dla "ofiar rasizmu"? Bo szczerze wytrzymalem mniej więcej tyle jak kolega wyzej. Nie no, zmusiłem się skończyć chociaż pierwszy odcinek. Widząc wstepnie obsadę zapaliła mi sie żarówka, ale pomyślałem ze mimo to moze być spoko serial i nie będzie szedł w te tory i jednak sie pomyliłem.

Hagen99

Myślę, że czas zacząć bojkotować tego typu rasistowskie produkcje. Jako biały czuję się dyskryminowany.

Bokciu

Dokładnie. Stop rasizmowi czarnych!

Michal_Krebs

Stop białym pół deklom stającym w gacie na widok innego koloru skóry

Bokciu

A coo twoja męskość poczuła się zagrożona bo zobaczyłeś czarnego na ekranie, masz psychikę na a poziomie ziemniaka

pluszek_644

Obejrzałem. Wiem dlaczego wyłączyłeś he he he he

pluszek_644

Dotrwałem 10 minut więcej. I wtedy skumałem że każda scena w tym filmie jest rasistowska. Żli biali. Oj źli. Precz z rasizmem! :-)

Balum_balum

Sądząc po twoim komentarzu raczej głupi.

Balum_balum

niestety bardzo mało zrozumiałeś, może przez to, że obejrzałeś tylko 20 minut, może z innych powodów. W serialu masz też złych czarnych i dobrych białych, a poza tym 2 konkretne niezwiązane z rasą kryminalne wątki, które mogłyby ci się spodobać, gdybyś nie zrezygnował po 20 minutach, które zamieniłeś na ocenę 1 dla całej produkcji.

pluszek_644

Stary, te pierwsze 10 minut i tak jest najlepsze, dopiero później jest źle