Napiszcie mi, bo nie rozumiem. Jak to jest możliwe, że Usagi i Mamoru będą władcami królestwa w XXX wieku, jak miedzy XX wiekiem a XXX jest 100 lat różnicy! Jak to się niby ma stać?? W mandze jest, że na końcu Usa i Mamoru biorą ślub i Usagi jest w ciąży, więc niedługo urodzi się Chibiusa. Więc skąd oni się wezmą w XXX wieku?:| Proszę, wytłumaczcie mi, bo chyba za głupia jestem i nie mogę tego zrozumieć:|
hmmm o ile dobrze pamietam i w mandze i w anime jest wytłumaczone że ziemie spotka kataklizm ( kolejna epoka lodowcowa) aż do czasu kiedy Neo Queen Serenity przebudzi ziemie w 30 wieku... ( wystarczy że do tego czasu żyła na ksieżycu) W mandze jest wytłumaczone że dzieki mocy kryształu Usagi i Mamoru żyją bardzo długo praktycznie sie nie starzejąc... no i Chibi-usa według mangi ma ponoć więcej niż 900 lat więc tu to pasuje
a między XX wiekiem a XXX jest 1000 lat różnicy
No faktycznie 1000 lat.
A co do tego kataklizmu, który spotka Ziemię, to nic sobie nie przypomninam, żeby w anime była o tym mowa. Przecież Czarodziejki pokonały wszystkich wrogów i nic im już nie zagraża, więc skąd ten kataklizm...? Ja nie wiem:( chyba muszę jeszcze raz obejrzeć...