PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199093}

Czarodziejka z Księżyca R

Bishôjo senshi Sailor Moon R
1993 - 1994
7,7 8,1 tys. ocen
7,7 10 1 8144
Czarodziejka z Księżyca R
powrót do forum serialu Czarodziejka z Księżyca R

Kryształowe Tokio

użytkownik usunięty

Napiszcie mi, bo nie rozumiem. Jak to jest możliwe, że Usagi i Mamoru będą władcami królestwa w XXX wieku, jak miedzy XX wiekiem a XXX jest 100 lat różnicy! Jak to się niby ma stać?? W mandze jest, że na końcu Usa i Mamoru biorą ślub i Usagi jest w ciąży, więc niedługo urodzi się Chibiusa. Więc skąd oni się wezmą w XXX wieku?:| Proszę, wytłumaczcie mi, bo chyba za głupia jestem i nie mogę tego zrozumieć:|

ocenił(a) serial na 8

hmmm o ile dobrze pamietam i w mandze i w anime jest wytłumaczone że ziemie spotka kataklizm ( kolejna epoka lodowcowa) aż do czasu kiedy Neo Queen Serenity przebudzi ziemie w 30 wieku... ( wystarczy że do tego czasu żyła na ksieżycu) W mandze jest wytłumaczone że dzieki mocy kryształu Usagi i Mamoru żyją bardzo długo praktycznie sie nie starzejąc... no i Chibi-usa według mangi ma ponoć więcej niż 900 lat więc tu to pasuje

a między XX wiekiem a XXX jest 1000 lat różnicy

użytkownik usunięty
Venea

No faktycznie 1000 lat.

A co do tego kataklizmu, który spotka Ziemię, to nic sobie nie przypomninam, żeby w anime była o tym mowa. Przecież Czarodziejki pokonały wszystkich wrogów i nic im już nie zagraża, więc skąd ten kataklizm...? Ja nie wiem:( chyba muszę jeszcze raz obejrzeć...

ocenił(a) serial na 6

byla o tym mowa, dzis ogladalem ten odcinek ;) wczesniej tez sie dziwilem :D

użytkownik usunięty

Wiek ma 100 lat!!!

użytkownik usunięty

Wiemy o tym. Ale między XX a XXX wiekiem jest 10 wieków różnicy, więc 1000 lat!

użytkownik usunięty

Ha, racja. Miałam wczoraj jakieś zaćmienie:-) A co do tego, czy na Ziemi coś się stało, to było powiedziane, że została zamrożona. Niedawno przypominałam sobie R, więc jestem pewna.