może jakaś mała pikieta, aby zaczeli w godzinach popołudniowych puszczać Czarodziejke zamiast jakiegoś smutnego i nudnego serialu, albo niech TVP1 puszcza i tak nie mają nic lepszego do pokazywania
Pomysł dobry, ale Polsat na pewno nie puści ponownie "CZarodziejki...". Nie wiem czemu, ale tego nie zrobi. Niestety.
Pozdrawiam;-)
Skąd ta pewność? Kiepskich puscili wlasnie za namowa widzow, do tego nowe odcinki, a w tym wypadku nie pusza tego robic. wystarcza powtorki. ehh, byloby wspaniale...
No to już wiem skąd ta pewność. Na SM nie dostaną licencji, dlatego nie puszczą. A na ich własny serial nie musieli mieć takowej... Ehhh szkoda.
licencja wygasła w 2000 roku, kiedy to mogliśmy oglądać ostatni wyemitowany na Polsacie odcinek. teraz nie chcą inwestować w całą serię, bo jak już wspomniano, wg nich jest to ryzyko. swoją drogą nie ważne na co wykupiliby licencję, to i tak by to ludzie oglądali, więc czemu nie kupić SM? nie rozumiem
oprócz kwestii licencji, o której już mówiliście, jest jeszcze problem cenzury. Myślę, że to też ma duże znaczenie. Możliwe, że jakieś oświecone głowy doszukały się zbyt dużej ilości "scen erotycznych" itp. Ale od czego mamy internet ;)
Czy wiecie, gdzie mozna obejrzeć odcinek 61? Najlepiej w polskiej wersji językowej, a jeśli nie, to chociaż z nagielskimi napisami? Nigdzie nie mogę znaleźć, a średnio rozumiem angielski dubbing (tylko takie odszukałam).
Proszę o link!
Już dostałam bardzo przydatny link od jednego użytkownika... Niemniej dziękuję za chęć pomocy :)