Nie wiem dlaczego powstał ten serial i chyba nie chcę wiedzieć.To przechodzi ludzkie pojęcie jak można być naiwnym i oglądać,że się tak wyrażę taki 'gniot'.Według mnie to najlepszą rzeczą,a raczej osobą jest Holly Marie Combs i przekonuję się do Allisy Millano,lecz reszta ekipy filmowej to totalny kataklizm.A najbardziej razi mnie ciągle wymalowana czerwoną szminką Rose McGowan.Ani ona ładna,ani aktorka z niej żadna.Nie chcę nikogo zrażać,ale jak najbardziej nie polecam.
Właśnie Rose jest ładna ...a ty musisz być brzydka i głupia skoro tak piszesz ,charmed to najlepszy serial
Na pewno moją informacja nie będzie nowością.
Widzisz, co się dzieje. Napisz im, że nie lubisz tego czegoś, i już o takie
coś. To są chore psychicznie osoby, z wypranym(Jak to się mówi) mózgiem.
Pozostaje tylko modlitwa. Za to, ze może w najbliższym czasie rodzice owych
stworzeń zauważą, że dzieje się coś niedobrego i zabiorą komputer z
telewizorem.
Ok, Alyssko, pomodlimy się za ciebie, żeby nic niedobrego ci się już nie działo :D Z Bogiem.
Phoebe123 tobie nawet już modlitwa nie pomoże ,jesteś tak poje**** że mi szkoda twoich rodziców no chyba że cię oddali bo ja bym tak zrobił na ich miejscu poza tym czytając to co piszesz to jestem za aborcją w niektórych przypadkach jak np w twoim
Widzę,że dużo się tu dzieje.Więc zacznę po kolei:
-trafiłeś,jestem w pierwszej klasie ale nie podstawówki,
-jakoś zbytnio nie czuję się brzydka wręcz przeciwnie,i od razu podkreślam,że nie mam kompleksów z powodu bycia brzydką,otyłą kluchą bo nie jestem i nie zazdroszczę niczego McGowan,
-jestem w szoku,ponieważ (o ile mi się wydaje) Pheobe mnie nie zjechała,
-ten serial i tak będzie denny nawet gdyby naszą planetę opanowały małpy,nie silcie się tak bo to jest prawda.
Naprawdę miło się z wami gawędzi,ale chyba odjeżdża pociąg na waszą planetę.Charmed NIE rządzą.
Na złość?No teraz to się uśmiałam.Ten serial jest tak do bani,że mi to ryba jaką ty ocenę dasz,a że dajesz jaką dajesz to tylko twoja sprawa.I naprawdę strasznie się przejęłam twoją opinią.
Proszę, proszę! Bronić swego cudu już nasze istotki nie potrafią, tylko ci
co nie lubią "serialiku" są śmieszni, tak? No, jeszcze widzę rozwinięte i
bardzo wyrafinowane, wyborne słownictwo, gdzie połowa liter jest zakryta
gwiazdkami!
Co się z tymi współczesnymi dziećmi porobiło teraz to ludzkie pojęcie
przechodzi...Powiedz, że nie lubisz jakiegoś filmu, który nie jest
przeznaczony ani dla dzieci ani dla dorosłych, który o to postrzelone
towarzystwo uwielbia, to od razu durne wyzwiska, i o takie tym podobne.
Gdzie o te szuje buły wychowywane?
Bo niektórzy nie potrafią zrozumieć,że to jest zwykła bajeczka dla naiwnych dzieci.Szczerze mówiąc już seriale dla dzieci są mniej dziwne.Bo naprawdę ktoś uwierzy,że gdzieś tam są demony,wróżki,czarodziejki i inne stworzenia.Może tak zajmijcie się rzeczywistością ?
a tu cię zdziwie bo jakoś nieprzyszło mi do głowy żeby wierzyć w trole czy krasnoludki:)
a i piszemy z gwiazdkami bo przynajmniej jesteśmy dobrze wychowani w przeciwieństwie do was!
a Rose jest ładna!
mam pytanie do Phoebe123 czy liczba 123 to twój wiek? bo zachowujesz sie jak stara zrzędliwa babka która tylko kłutnie wywołuje~!
żal mi was:)
Więc po pierwsze:
-Jeżeli nie wierzycie w czarownice,zjawiska nadprzyrodzone to po co oglądacie ten 'serial'?No bo wydaje mi się,że to jest bajeczka dla dzieci z dużą wyobraźnią i można to oglądać chyba tylko z zamkniętymi oczyma.
Po drugie:
-Phoebe123 ma rację krytykując to co nie powinno w ogóle ujrzeć światła dziennego i cudem jest,że się z nią zgadzam.I to raczejnie jest jej wiek,bo w przeciwieństwie do was potrafi rozróżnić gniot od czegoś co da się oglądać.(Jestem w szoku,że bronię Phoebe :))
Po trzecie:
-'Żal'to bardzo rozwinięte słowo i dość (jak samo słowo oznacza) żałosne więc zachowajcie je dla siebie bo zaczyna mnie drażnić,gdy na każdym kroku słyszę'żal'.
I dodam jeszcze,że jak widać po was Charmed oglądają sami analfabeci i dyslektycy.(Chodzi mi o to,że piszecie jakbyście byli niedouczeni np.'kłutnie' pisze się przez 'ó' czyli 'kłótnie').Miłego dnia.
mam pytanie do Phoebe123 czy liczba 123 to twój wiek? bo zachowujesz sie jak stara zrzędliwa babka która tylko kłótnie wywołuje~!
żal mi was:)
Zapomniałam o punkcie czwartym:
-Rose jest jedną z najbrzydszych i najgłupszych aktorek.Nie chcę obrażać tej o to damy,ale zniszczyły ją operacje i nagminne dążenie do sławy.Chyba za bardzo się stara.Ale życzę jej żeby wypiękniała i trochę zmądrzała bo narazie jest kiepsko.I w jej zawodzie wypadałoby grać 'po ludzku',a nie tak jak ona.To tyle o Rose.
Operacje miała dlatego że poduszka powietrzna otworzyła się miała wtedy okulary przeciwsłoneczne i pokaleczyło Jej twarz jak nie wiesz o Rose to nie pisz dziecko :/ poza tym gdyby serial był do bani to by nie miał tyle fanów :P a ma i zawszę będzie miał
"Co się z tymi współczesnymi dziećmi porobiło teraz to ludzkie pojęcie
przechodzi..." - dziećmi :D haha, pojechałaś :D:D:D Gwiazdo czternastoletnia ;p
No ale przynajmniej na forum coś się dzieje, jakaś dyskusja, dawno tego nie było :D Cały czas taka zamuła ;p
"I dodam jeszcze,że jak widać po was Charmed oglądają sami analfabeci i dyslektycy.(Chodzi mi o to,że piszecie jakbyście byli niedouczeni np.'kłutnie' pisze się przez 'ó' czyli 'kłótnie').Miłego dnia."
a ty to co nigdy się nie pomyliłaś??? najłatwiej jest kogoś wyzwać od analfabetów czy dyslektyków jak to "nazwałaś" najlepiej to moja droga zacząć od siebie... bo jak widać poziom który sobą prezentujesz pozostawia wiele do życzenia!
Więc tak.Dziwne,że poduszka powietrzna ma pomagać i zapobiegać wypadkom,ale biedną Rose pokaleczyło.To się nazywa naiwność.A gdzie to wyczytaliście na 'Pudelku'?Czy może w jakimś brukowcu?A Pamelę Anderson ugryzł pies i zrobiła sobie operację piersi.Tak to jest jak się wierzy podrzędnym gwiazdkom.Ale to już wasz problem.Kolejna sprawa czyli moja ortografia.Tak się składa,że jak narazie popełniłam błąd jeden raz.Lecz nie pamiętam co to było za słowo.Błagam nie zabijaj.A co do mojego poziomu to jest dość wysoki.
Serial ma tyle fanów bo jesteści naiwni i tak samo `mądrzy`jak wasze gwiazdeczki-czarodziejki :).I jeszcze pozostaje sprawa Rose,która wg was jest bóstwem,a moim zdaniem po prostu jest sztywna i nie potrafi wczuć się,w jakąkolwiek rolę.Wybaczcie ale widziałam kilka filmów z nią i jakoś nie zachwyca.Nie mój problem.Musi się jeszcze wiele nauczyć.A wam pozostaje bronienie swojego ideału aktorki i oczywiście najlepszego serialu jaki mogli kiedykolwiek wyprodukować.
lips_of_an_angel_7- Niestety, muszę się zgodzić. Ale weź im to
wytłumacz, to jest niewychowana dzicz, po prostu! To właśnie
prawdopodobnie przez to, że naoglądają się o czegoś takiego... Jak ja
miałam w jednym temacie taki przypadek postu: "zamknij się, bo cię
rozwalę swoją mocą"! Czy to jest odpowiedź normalnego, zdrowego
człowieka?
Oczywiście, połowa naszych "fanów" to również osobniki z analfabetyzmem,
i to w stopniu zaawansowanym. Przez jednego z najmniej uczonych i
kulturalnych wielbicieli serialu, z niewiadomym wiekiem widowni do
jakiej jest kierowany(do dzieci to nie- jeszcze te "demony" by im się
przyśniły! Dla dorosłych-też nie! Jaki dobrze czujący się dorosły
oglądałby seriale o magii?), damx388 napisał nam zdanie, które gdyby
mówił normalnie, musiałby wypowiedzieć na jednym tchu, bo nie ma znaków
interpunkcyjnych!
"Operacje miała dlatego że poduszka powietrzna otworzyła się miała wtedy
okulary przeciwsłoneczne i pokaleczyło Jej twarz jak nie wiesz o Rose to
nie pisz dziecko :/ poza tym gdyby serial był do bani to by nie miał
tyle fanów :P a ma i zawszę będzie miał". Jak to brzmi, o to?
Ja tutaj nie mam zamiaru z Tobą walczyć, to co piszesz, to akurat
stuprocentowa prawda.
Jezu, nie osłabiaj mnie, Brian_Krause! Pokaż mi człowieka, które
przeżyłby 123 lata? Już tak was ten serial zafascynował, że barany się
takie z was porobiły?
Leo_Wyatt, ciekawe kto stawia na końcu nie wiadomo ile pytajników,
wykrzykników, itd.?
A jaki to poziom, mógłbyś oświecić przynajmniej moją osobę? "Serial się
nie podoba-Aha, czyli to jakiś przedszkolak", tak?
A no właśnie, co do tej poduszki- no i znowu się muszę zgodzić. Sama
poduszka jej nie eksplodowała, musiała wykonać samochodem jakiś
niebezpieczny manewr, albo w coś uderzyła. A jeżeli nie potrafi się
prowadzić, i jest ryzyko, to nie wkłada się okularów przeciwsłonecznych w
czasie jazdy- proste jak konstrukcja cepa. No cóż, zaraz zostaniemy
zbluzgane, bo ośmieliłyśmy się coś takiego napisać... Ale szczerze to mi to
zwisa i powiewa.
No trochę dziwnie :) Ale tak na zdrowy rozum jak można sobie pokaleczyć twarz okularami i poduszką powietrzną?No to jest dla mnie chore.Nawet jakby tam coś pękło to rzeczywiście,podrapałaby sobie twarz.Pewnie tak miała 'zmasakrowaną'twarz,że od razu operację trzeba robić.Po prostu miała dziewczyna kompleksy z powodu buźki to teraz wygląda jak wygląda.Wtedy była maska,a teraz to rozciągnięta maska.Różnicy prawie nie ma.A z tymi latami to koleś ma wyobraźnię i chyba jest innej orientacji skoro ma taki nick.Wg mnie to także jest chore,gdy chłopak jest zafascynowany aktorem to tego stopnia,że jego nick to np. Leo_Wyatt.Jak to by zabrzmiało w waszym języku.Żal ;)
Jestem w szoku.Napisałam co nieco na Rose McGowan,a tam żadnych obelg od 'fanów'?Coś tu jest nie tak.Chyba jesteście małospotrzegawczymi fanami.
No właśnie, to też dziwne. Poduszka uderza bardzo szybko i od razy odchodzi
z niej powietrze. Rozumiem, że uderza z bardzo dużą siłą, ale nie aż tak,
żeby całe okulary jej zbić, bez przesady. No cóż, pieniądze mają, to
wymyślają, parę zadrapań i operacja...
A co do "fanuf(oczywiście pisownia celowa"- chyab zacznę się martwić, czy
wszyscy żyją:p
Oldzi typowo zgadzam się ;P
znowu jakaś "akcja"w wykonaniu Alysski nie :D
brak mi słów i nawet się nie wypowiem na temat tej "rozmowy",bo szkoda mi nerwów przed maturą
dobra ROZPOCZYNAMY AKCJE "NIE KARMIĆ TROLLA" :D wszyscy już wiedzą o co chodzi :) Pozdrawiam wszystkich fanów Charmed!
Tak, Nat ;D
Brakowało mi tych kłótni z Alysską, to mi przypomina najlepsze czasy spędzone na filmwebie ;D
Nie przeszkadzajcie sobie, piszcie dalej ;)
ja poprawiałem swój błąd! bo wiedziałem że się do tego przyczepisz.
niepoweidziałem 'żal' bo też uważam żę to głupie tak gadać ja powidziałem żal mi was to znaczy że przykre że takie jesteście głupie a jak chcesz bez gwiazdek to moge napisać:)
A ja powiedziałam,że słowo 'żal' można różnie interpretować,ale i tak samo w sobie jest żałosne i żałośni są ludzie,którzy używają go w jakiejkolwiek postaci.Dobrze,że poprawiasz swoje błędy może się wkońcu nauczysz.I jakbyś chciał zauważyć to nie ja jestem głupia tylko fani.Dlaczego?Bo jak już mówiłam serial...znaczy to coś co wydaje wam się,że jest serialem...jest naiwny i tak dalej.Więc coś tu chyba jest nie tak,skoro to ja (wy tak uważacie) jestem głupia bo nie oglądam tej bajeczki,a wy inteligetni,piękni i mądrzy,bo to oglądacie.Przecudownie,świat zchodzi na Czarodziejki i ich fanów.I jeszcze jedna sprawa.Jeżeli jesteście tacy tolerancyjni i szanujecie innych forumowiczów,to dlaczego ciągle ktoś mnie obraża mówiąc,że jestem 'głupia'?Wiecie mi to nie przeszkadza,ale to świadczy o waszej kulturze osobistej,której chyba wam brakuje.I to dotyczy się gwiazdek na obraźliwych słowach.Tak tylko mówię,żebyście wiedzieli na przyszłość.Nie wychowali was w domu to może(raczej niemożliwe)internet was wychowa.Kłóćmy się dalej,to bardzo ekscytujące.
I chcę przypomnieć,że powoli odchodzimy od tematu,który brzmi mniej więcej jak'Serial jest do bani.'.Więc może zacznijcie trudzić się nad przeciwnymi argumentami bo to co piszecie('Ten serial jest super,a ty jesteś głupia.Pozdro dla fanów Charmed')nie jest zbyt przekonujące.W moich oczach tak to właśnie wygląda.Gdybym ja miała obrażać każdego bo nie lubi tego co ja,to raczej już by mnie tu nie było.Więc ruszcie głowami (?) i dajcie mi kolejne powody do radości.A Rose i tak nie jest inteligentniejsza niż wczoraj ;)
Rose ma gdzieś twoją opinię i opinię phoebe123 takie dzieci jak wy nie myślą bo są pustymi blacharami :P poza tym serial charmed zawszę będzie miał fanów a wy zawszę będziecie ździrami :D
A myślisz,że ona tak kocha swoich fanów?Też ma was gdzieś,ale wy nie dopuszczacie do siebie takiej myśli.I nie czuję się jak pusta blachara,czy ździ*a raczej jak inteligentna osoba,która wie czego chce.A wy jeszcze nie wiecie,gdyż jesteście na etapie 'co ja mam zrobić w swoim nudnym życiu.Hmm..Pooglądam `Czarodziejki.`.I po raz kolejny przypominam jaki jest temat,a wy za wszelką cenę chcecie mnie sprowokować(nie udaje wam się niestety).Czekam na jakieś argumenty,a tu nic tylko wyzwiska.Widać jesteście jeszcze niezbyt rozwinięci umysłowo,skoro nie potraficie złożyć choć krótkiego zdania,w którym wyjaśnicie za co kochacie serial.Ja potrafiłam wyjaśnić dlaczego go nie lubię to wy możecie powiedzieć dlaczego go lubicie.Taka krótka podpowiedź 'Lubię(bądź nie lubię)go ponieważ...'.Życzę miłego klecenia argumentów ;)
'Widać jesteście jeszcze niezbyt rozwinięci umysłowo' mówisz że cały czas ktoś cię wyzywa, ale widocznie jeszcze niezauważyłaś że sama nas obrażasz
PROSZĘ PRZECZYTAJCIE MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT!!!
Założycielko tematu daj spokój!!! Szanuję Twoje zdanie i zdanie Phoebe123, ale trochę przesadzacie!!! Wszystko ma swoje plusy i minusy...w Czarodziejkach można naprawdę odnaleźć coś fajnego...uwierzcie mi!! Nawet w Hannie Montanie można coś poszukać :) Wymieniajcie się swoimi wrażeniami na temat serialu, ale nie pozostawajcie na samych minusach!
Założycielko tematu, mówisz, że w filmie podoba ci się nawet Holly Marie Combs...już sama ona może bym małym plusikiem serialu. Poszukało by się tych plusików jeszcze więcej. Nie przesadzajcie z krytyką, tak na przyszłość.
Naprawdę szanuję wasze wypowiedzi. Mamy wolność słowa, więc możecie mówić co myślicie. Tylko KULTURALNIE. POKARZCIE CHOĆ ODROBINĘ KLASY. A i dajcie porządne argumenty :) My mamy swoje. Ty nie lubisz Czarodziejek, ja je kocham...każdy ma swoje zdanie!
Kto się ze mną zgadza??? :)
Teraz to mi ręce opadły. No ktoś wyraził swe zdanie, bo ponoć to wolny
kraj. Założycielka po prostu powiedziała, że serial jej się nie podoba.
Została zbluzgana. No i co, oni teraz, znowu zaczynają swoje riposty, a my
co, mamy o tak o siedzieć i nic? Argumenty chyba o ile pamiętam podane
zostały, teraz wasza kolej. No, dlaczego nas wyzywacie, co?
Dzicz, po prostu dzicz...
Domyślam się, że drugie pytanie nie jest kierowane do mnie? Chyba że 'Alysska' traktujesz jako przezwisko ;D
Ja się z Tobą zgadzam.
A czarodziejki lubię, bo zwyczajnie mnie ten serial wciągnął, chociaż może od 5 sezonu nie jest już taki 'czadowy', bo pierwsze 4 sezony (w sumie to pierwsze 3) mi się bardzo podobają. Kolejne sezony są już bardziej naciągane (szczególnie 6 sezon jest beznadziejny), chociaż akcji nie brakuje. Po prostu lubię się odpręzyć po ciężkim tygodniu (zazwyczaj w weekend) oglądając taki lajtowy serial, bo raczej oglądanie ambitnego kina i doszukiwanie się głębszego sensu w filmie mnie nie odpręży, kiedy czuję się styrana.
Do Piper_Halliwell: Dziewczyno,uwielbiam Cię ;) To jest pierwsza fanka 'Czarodziejek',która normalnie odebrała to,że serial naprawdę mi się nie podoba.Reszta od razu się 'rzuca' i zachowuję się (jak już powiedziała Phoebe) dzicz.Zaznaczam,że wg mnie jedynym plusem serialu jest Holly Marie Combs no i może jeszcze efekty specjalne.Lecz reszta jest do bani.Jeżeli ktoś mówi,że jestem ździ*ą to dlaczego ja nie mogę komuś powiedzieć,że jest inteligentny inaczej?Przynajmniej ja nie jestem taka pospolita jak niektórzy tu.Nie moja wina,że tego się nie da oglądać.I naprawdę dziękuję Piper_Halliwell za to,że nie jest kolejnym agresorem ;) Ale moje zdanie o serialu się nie zmieniło.
Do Magic_Hour:`'Widać jesteście jeszcze niezbyt rozwinięci umysłowo' mówisz że cały czas ktoś cię wyzywa,lecz widocznie jeszcze niezauważyłaś że sama nas obrażasz`
Pierwsza sprawa...Któryś z 'fanów'powiedział,że jestem 'ździ*ą'dlatego staram się mu/jej wytłumaczyć,że nie dorósł jeszcze na tyle żeby konwersować w tym miłym gronie.To samo tyczy się każdego kto ma zamiar kogokolwiek tutaj wyzywać od różnych takich.Czy ja komuś powiedziałam,że jest 'szma*ą,ździ*ą,kur*ą itp.'?No to zupełnie nie rozumiem skąd to oburzenie.
Druga sprawa...powiedziałaś(tu cytuję)'(...)że sama NAS obrażasz'(zaznaczyłam słowo NAS bo głównie o nie mi chodzi)to słowo trochę tu nie pasuje bo to twój pierwszy komentarz tutaj.Może jesteś fanką 'Charmed'ale te tzw.'wyzwiska'tyczą się osób,które nie potrafią zapanować nad swoim słowotokiem i wulgaryzmami.To się powinno leczyć.A ty się dziewczyno/chłopaku nie obrażaj(bo nie masz ku temu powodów)i oburzaj bo nie do ciebie były kierowane moje słowa('Widać jesteście jeszcze niezbyt rozwinięci umysłowo').Chyba,że to u ciebie normalne to wybacz.
I jeszcze do Leo_Wyatt: Chyba coś ci się poprzestawiało bo się powtarzasz chłopie 'Nie karmić Trolli'.Jak masz coś do powiedzenia to śmiało,nikt ci nie zrobi krzywdy(bynajmniej z mojej strony :)).Jeżeli myślisz,że jestem tak zwanym 'internetowym trollem'to się bardzo grubo mylisz.
I ja także powtarzam,PROSIMI OPINIE O FILMIE,a nie kto jest trollem,ździ*ą czy fanką.Błagam to jest forum filmowe,a ja jako założycielka tematu pragnę,aby wszyscy tu obecni mówili co sądzą o serialu i dlaczego.A nie jeden drugiego wyzywa,bo ten to,a ten to.Podoba się jakaś aktorka/aktor napisz!Nie podoba się?Też napisz.Każdy chyba z chęcią poczyta różne opinie.Ja się wypowiedziałam i już afera.I jeszcze jedna prośba,podawajcie argumenty.Nie typu'Charmed są super,a wy jesteście głupki'itd. ;)
Chcesz wypowiedzi?proszę bardzo ;)
Ja lubię Czarodziejki,bo mogę się przy nich odprężyć(jak już napisała Oldzia).To raz,po drugie ten serial nie jest tylko o magii.Mówi też o siostrzanej miłości,zaufaniu i potrafi mnie rozbawić oraz doprowadzić do łez.Jednym słowem znajduje w nim to,co pozwala mi zapomnieć o moich problemach.
Nie lubisz Charmed?ok rozumiem Cię,ja też nie lubię paru wielu seriali.
Oj Leo.Widać kto tu nie umie się wypowiedzieć.Ale żeby na temat swojego serialu powiedzieć 'Nie karmić Trolli'?Toż to hańba.Jakaś koleżanka nad tobą potrafiła powiedzieć normalnie bez żadnej wrogości i bardzo jej za to dziękuję.Ale widzę,że nie do wszystkich trafiają moje aluzje i prośby.Mam powiedzieć jaśniej? P R O S Z Ę O P I N I E O T Y M S E R I A L U ! Dotarło? Miłego argumentowania ;)