PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51381
6,2 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

1/10

użytkownik usunięty

Nie wiem dlaczego powstał ten serial i chyba nie chcę wiedzieć.To przechodzi ludzkie pojęcie jak można być naiwnym i oglądać,że się tak wyrażę taki 'gniot'.Według mnie to najlepszą rzeczą,a raczej osobą jest Holly Marie Combs i przekonuję się do Allisy Millano,lecz reszta ekipy filmowej to totalny kataklizm.A najbardziej razi mnie ciągle wymalowana czerwoną szminką Rose McGowan.Ani ona ładna,ani aktorka z niej żadna.Nie chcę nikogo zrażać,ale jak najbardziej nie polecam.

użytkownik usunięty
Holly19

A ja widzę wiele powodów żebyś się tu nie wtykał.Ale jeżeli ci to stwarza radość to nie będę ci tego odbierać.

sorki annabell7 anie anabell7 :)

użytkownik usunięty
Holly19

A nic się nie stało :) Tam wkońcu wielkiej różnicy nie ma :)

ocenił(a) serial na 9

No fakt nudą wieje,ale to pewnie dlatego,że jest grudzień,zaraz półrocze iii ludzie pewnie wkuwają,poprawiają....chyba więcej dodawać nie musze ;P eh ta szkoła :/

użytkownik usunięty
Versatile_Nat

A u mnie z kolei jest tak,że nie 'wkuwam'ani nawet zbytnio się nie wysilam,a i tak mam dobre stopnie.Może sprawdza się tu powiedzenie 'Głupi zawsze ma szczęście'? :)

ocenił(a) serial na 9

wątpię,po prostu zapamiętujesz na pewno dużo wiadomości z lekcji ;).
Ja niestety tak nie mam i muszę wkuwać :P

Versatile_Nat

Wogóle też tak macie, że macie dużo sprawdzianów i lekcji ?
Ja to się normalnie męcze gdy mam 9 godzin w szkole siedzieć -.-
No, ale coż technikum

ocenił(a) serial na 8
Piper16

Ja chodzę do liceum, mam max 8 godzin w szkole, chyba że sobie idę na kółko fizyczne, to we wtorki siedzę od 8:00 do 15:45 :/ Ale i tak jest masakrito. Szczególnie do polskiego się zraziłam, strasznie wymagającą nauczycielkę mam z tego przedmiotu (i jestem na rozszerzeniu...). Ale daję radę i odliczam do Świąt ;p I jednocześnie do ferii :)
A właśnie, macie już jakieś plany na Święta/Sylwka/ferie?

użytkownik usunięty
Oldzia_

Ja to mam teraz mnóstwo do przepisywania zeszytów bo z całego tygodnia ze wszystkich lekcji :) Pewnie mi to zajmie dużo czasu.A co do czasu siedzenia w szkole to codziennie siedzę po 8 godzin z wyjątkiem piątku bo do domu wracam ok.13:00 :)

Święta w domu, Sylwe jeszcze nie wiem ferie też nie wiem ;p
Wogóle Ja mam poźno ferie ;/

ocenił(a) serial na 8

W piątek o 13:00 kończysz?!!! Osz Ty! Foch :D Ja w piątki kończę dopiero o 17:25, bo mam do szkoły na 11:20 :(( Kicha, weekend krótki strasznie :(
Co do ferii, to ja mam jako pierwsza, póki co się cieszę, bo mam najbliżej, ale potem jak Ty będziesz leniuchować, to ja będę w szkole harować ze świadomością, że jedynym dłuższym wolnym będą krótkie Święta Wielkanocne, a tak będę chodzić do szkoły cały długaśny semestr :(

użytkownik usunięty

w święta jadę do cioci :)
w sylwestra to jeszcze nie wiem :)
a ferie to miałam lecieć do australi do wujka tylko mały problem bo się boje latać :)

ocenił(a) serial na 8

Też się bałam, ale to nic strasznego, raczej to coś okropnie nudnego ;) Ale jak masz jakąś fajną książkę, mp3 albo fajnego sąsiada z laptopem to się szybko leci xD No a do Austalii nie lata się codziennie! ;D
W sumie to nie wiem jak tam się leci na dak długi dystans, jakie turbulencje i w ogóle, ja najdalej leciałąm do Irlandii, więc jednak różnica jest :P Najwyżej wypożycz z 10 książek, zaopatrz się w 5 kompletów baterii do mp3 czy coś ;D

Oldzia_

ja nigdy nie leciałem samolotem! :( nie mniej jednak chciałbym spróbować jak to jest.. chociaż moim ulubiony środkiem lokomocji jest pociąg! przeważnie do Warszawy! :)

użytkownik usunięty
Oldzia_

Ja święta spędzam w rodzinnym gronie z masą żarcia i filmów,sylwester sobie odpuszczam i siedzę w domu,a w ferie może odwiedzę kuzynki i będziemy szaleć :) /No widzisz w piątki szybciej kończę,bo ktoś sobie tak wymyślił,ale mi pasi bo mam dłuższy weekend :) I życzę wesołych Mikołajek ;))

użytkownik usunięty

Ja też nie latałam.Jeżeli miałabym taką okazję to pewnie bym poleciała,zapewne strasznie bym się bała,ale co tam :)

użytkownik usunięty

Ludzie,lubi ktoś z was Chace'a Crawforda?Albo w ogóle 'Gossip Girl' i resztę ekipy? :)
I jeszcze jedno zauważyłam,że Rose McGowan jest strasznie z wyglądu podobna do jednej aktorki z 'Gossip Girl' Leighton Meester.Naprawdę wg mnie są bardzo podobne :)

a tak a pro po świąt! orientujecie się czy w święta puszczą Kevina samego w domu i w nowym jorku? :D

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

Napewno puszczą.To jest już polsatowska tradycja :) Ale szczerze mówiąc ten film mi dzieciństwo przypomina,oglądam to odkąd pamiętam :)

ja mam tak samo:p widziałem ten film setki razy! ale jeszcze nigdy mi się nie znudził! :D

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

Często tak jest,że jak coś się naprawdę podoba to się nigdy nie nudzi :)

tu to się zgodzę w 100% :)))

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

Naprawdę się nudno na tym forum robi.Wszyscy wkuwają,a tematu nikt nie wymyśli :)

to co tylko my nie wkuwamy??? haha :))

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

ja tez nigdy nie leciałam samolotem ;P
za to moja siostra tak i to do Maiami i mówi,że mogłaby latać codziennie,a z reguły ona jest strachliwa więc ;P.
Zaryzykuj i poleć,zawsze to nowe doświadczenia ;)

ja na święta do cioci,a sylwestra hmm mam nadzieje,że z koleżankami :)

ja też na razie nie wkuwam ;P

Versatile_Nat

ja myślę co dostanę na mikołaja hahaha :D grzeczny byłem calusieńki rok! :D

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

taaa jesteś pewien?:P

Versatile_Nat

tak :P w przeciwieństwie do Ciebie :P

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

phii ;P
ja byłam grzeczna ;D
ale prezent dostałam wcześniej z hmm konieczności xD

Versatile_Nat

ja bym się kłócił xD

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

Ooo widzę,że zaczęło się coś dziać akurat jak byłam zajęta przeglądaniem nowinek w necie ;)

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

no wiesz xD
masz wątpliwości,że byłam grzeczna?:P

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

taaa no i gdzieś się zmył :)

aaa kiedy masz ferie?

Versatile_Nat

wybacz ale mam xD

Leo_Wyatt

ja mam ferie na samym początku ;D w pierwszej turze a ty chyba tak samo ?:D

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

nom niestety :Pwolałabym mieć później..........

Versatile_Nat

ja bym chciał mieć w 3 turze :P no ale co zrobić... padło jak padło... lepiej mieć 2 tyg niż zasuwać do szkoły! więc nie ma na co narzekać!

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

nom ;P
taaa a ja potem 3 miechy do szkoły i koniec :P
ale za to matury.....

Versatile_Nat

nom niestety! coś za coś:/ kiedy macie koniec roku ? xD którego kwietnia?

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

30 kwietnia!xDmenachy....zawsze zakończenie było tydzień przed końcem kwietnia i był tydzień więcej czasu na przygotowania

Versatile_Nat

to do kitu! :d ale co zrobić:/ dobra lepiej zmieńmy temat! ;d na jakiś przyjemniejszy.. niż szkoła ;d

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

dobra :P
hmmm od dziś Billi mi podpadła o!xD

Versatile_Nat

mi już od ostatniego docinka podpadła i to bardzo! :/ i w ogóle wnerwia mnie ta jej siostrzyczka... która miała zrobione pranie z mózgu ;D

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

christy to mi od pierwszego odcinka nie pasiła ;P
dobrze jednak,że Billi się opamięta w pore :)

Versatile_Nat

no niby w porę :/ ale w ostatnim odcinku.. eh.. jeszcze tylko 3 masakra! dobra uciekam będę później na gg pa;*

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

mam nadzieje,że kiedyś powtórki będą ;P

no trzymam za słowo xd
pa :*

Oldzia_

Co do Sylwka ! Oldziaa wpadasz do mnie na drugi koniec Polski ? ;DD

Tey , a tak w ogóle to ile tych odcinków Charmed jeszcze zostało do końca ?

Basiulka93

Basiulka jeszcze tylko 3 :((

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

eh tylko 3 ;(

ej ludzie sorry,że tak tu,ale nie wszystkich mam w znajomych więc pisze tu-zapraszam do mnie na moje opowiadanie ;)

użytkownik usunięty
Versatile_Nat

Masakra,a znów polubiłam ten serial :) Już nie jak kiedyś,ale polubiłam.Teraz mnie strasznie wzięło na 'Plotkarę',ale mam niezłe zaległości i muszę sobie ściągać wszystkie odcinki.Normalnie już 12 obejrzałam :))