Nie wiem dlaczego powstał ten serial i chyba nie chcę wiedzieć.To przechodzi ludzkie pojęcie jak można być naiwnym i oglądać,że się tak wyrażę taki 'gniot'.Według mnie to najlepszą rzeczą,a raczej osobą jest Holly Marie Combs i przekonuję się do Allisy Millano,lecz reszta ekipy filmowej to totalny kataklizm.A najbardziej razi mnie ciągle wymalowana czerwoną szminką Rose McGowan.Ani ona ładna,ani aktorka z niej żadna.Nie chcę nikogo zrażać,ale jak najbardziej nie polecam.
A ja widzę wiele powodów żebyś się tu nie wtykał.Ale jeżeli ci to stwarza radość to nie będę ci tego odbierać.
No fakt nudą wieje,ale to pewnie dlatego,że jest grudzień,zaraz półrocze iii ludzie pewnie wkuwają,poprawiają....chyba więcej dodawać nie musze ;P eh ta szkoła :/
A u mnie z kolei jest tak,że nie 'wkuwam'ani nawet zbytnio się nie wysilam,a i tak mam dobre stopnie.Może sprawdza się tu powiedzenie 'Głupi zawsze ma szczęście'? :)
wątpię,po prostu zapamiętujesz na pewno dużo wiadomości z lekcji ;).
Ja niestety tak nie mam i muszę wkuwać :P
Wogóle też tak macie, że macie dużo sprawdzianów i lekcji ?
Ja to się normalnie męcze gdy mam 9 godzin w szkole siedzieć -.-
No, ale coż technikum
Ja chodzę do liceum, mam max 8 godzin w szkole, chyba że sobie idę na kółko fizyczne, to we wtorki siedzę od 8:00 do 15:45 :/ Ale i tak jest masakrito. Szczególnie do polskiego się zraziłam, strasznie wymagającą nauczycielkę mam z tego przedmiotu (i jestem na rozszerzeniu...). Ale daję radę i odliczam do Świąt ;p I jednocześnie do ferii :)
A właśnie, macie już jakieś plany na Święta/Sylwka/ferie?
Ja to mam teraz mnóstwo do przepisywania zeszytów bo z całego tygodnia ze wszystkich lekcji :) Pewnie mi to zajmie dużo czasu.A co do czasu siedzenia w szkole to codziennie siedzę po 8 godzin z wyjątkiem piątku bo do domu wracam ok.13:00 :)
W piątek o 13:00 kończysz?!!! Osz Ty! Foch :D Ja w piątki kończę dopiero o 17:25, bo mam do szkoły na 11:20 :(( Kicha, weekend krótki strasznie :(
Co do ferii, to ja mam jako pierwsza, póki co się cieszę, bo mam najbliżej, ale potem jak Ty będziesz leniuchować, to ja będę w szkole harować ze świadomością, że jedynym dłuższym wolnym będą krótkie Święta Wielkanocne, a tak będę chodzić do szkoły cały długaśny semestr :(
w święta jadę do cioci :)
w sylwestra to jeszcze nie wiem :)
a ferie to miałam lecieć do australi do wujka tylko mały problem bo się boje latać :)
Też się bałam, ale to nic strasznego, raczej to coś okropnie nudnego ;) Ale jak masz jakąś fajną książkę, mp3 albo fajnego sąsiada z laptopem to się szybko leci xD No a do Austalii nie lata się codziennie! ;D
W sumie to nie wiem jak tam się leci na dak długi dystans, jakie turbulencje i w ogóle, ja najdalej leciałąm do Irlandii, więc jednak różnica jest :P Najwyżej wypożycz z 10 książek, zaopatrz się w 5 kompletów baterii do mp3 czy coś ;D
ja nigdy nie leciałem samolotem! :( nie mniej jednak chciałbym spróbować jak to jest.. chociaż moim ulubiony środkiem lokomocji jest pociąg! przeważnie do Warszawy! :)
Ja święta spędzam w rodzinnym gronie z masą żarcia i filmów,sylwester sobie odpuszczam i siedzę w domu,a w ferie może odwiedzę kuzynki i będziemy szaleć :) /No widzisz w piątki szybciej kończę,bo ktoś sobie tak wymyślił,ale mi pasi bo mam dłuższy weekend :) I życzę wesołych Mikołajek ;))
Ja też nie latałam.Jeżeli miałabym taką okazję to pewnie bym poleciała,zapewne strasznie bym się bała,ale co tam :)
Ludzie,lubi ktoś z was Chace'a Crawforda?Albo w ogóle 'Gossip Girl' i resztę ekipy? :)
I jeszcze jedno zauważyłam,że Rose McGowan jest strasznie z wyglądu podobna do jednej aktorki z 'Gossip Girl' Leighton Meester.Naprawdę wg mnie są bardzo podobne :)
a tak a pro po świąt! orientujecie się czy w święta puszczą Kevina samego w domu i w nowym jorku? :D
Napewno puszczą.To jest już polsatowska tradycja :) Ale szczerze mówiąc ten film mi dzieciństwo przypomina,oglądam to odkąd pamiętam :)
Naprawdę się nudno na tym forum robi.Wszyscy wkuwają,a tematu nikt nie wymyśli :)
ja tez nigdy nie leciałam samolotem ;P
za to moja siostra tak i to do Maiami i mówi,że mogłaby latać codziennie,a z reguły ona jest strachliwa więc ;P.
Zaryzykuj i poleć,zawsze to nowe doświadczenia ;)
ja na święta do cioci,a sylwestra hmm mam nadzieje,że z koleżankami :)
ja też na razie nie wkuwam ;P
phii ;P
ja byłam grzeczna ;D
ale prezent dostałam wcześniej z hmm konieczności xD
Ooo widzę,że zaczęło się coś dziać akurat jak byłam zajęta przeglądaniem nowinek w necie ;)
ja bym chciał mieć w 3 turze :P no ale co zrobić... padło jak padło... lepiej mieć 2 tyg niż zasuwać do szkoły! więc nie ma na co narzekać!
30 kwietnia!xDmenachy....zawsze zakończenie było tydzień przed końcem kwietnia i był tydzień więcej czasu na przygotowania
to do kitu! :d ale co zrobić:/ dobra lepiej zmieńmy temat! ;d na jakiś przyjemniejszy.. niż szkoła ;d
mi już od ostatniego docinka podpadła i to bardzo! :/ i w ogóle wnerwia mnie ta jej siostrzyczka... która miała zrobione pranie z mózgu ;D
christy to mi od pierwszego odcinka nie pasiła ;P
dobrze jednak,że Billi się opamięta w pore :)
no niby w porę :/ ale w ostatnim odcinku.. eh.. jeszcze tylko 3 masakra! dobra uciekam będę później na gg pa;*
Co do Sylwka ! Oldziaa wpadasz do mnie na drugi koniec Polski ? ;DD
Tey , a tak w ogóle to ile tych odcinków Charmed jeszcze zostało do końca ?
eh tylko 3 ;(
ej ludzie sorry,że tak tu,ale nie wszystkich mam w znajomych więc pisze tu-zapraszam do mnie na moje opowiadanie ;)