PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51381
6,2 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

1/10

użytkownik usunięty

Nie wiem dlaczego powstał ten serial i chyba nie chcę wiedzieć.To przechodzi ludzkie pojęcie jak można być naiwnym i oglądać,że się tak wyrażę taki 'gniot'.Według mnie to najlepszą rzeczą,a raczej osobą jest Holly Marie Combs i przekonuję się do Allisy Millano,lecz reszta ekipy filmowej to totalny kataklizm.A najbardziej razi mnie ciągle wymalowana czerwoną szminką Rose McGowan.Ani ona ładna,ani aktorka z niej żadna.Nie chcę nikogo zrażać,ale jak najbardziej nie polecam.

użytkownik usunięty
HollyShannen19

Co do moich granic wytrzymałości,to są bardzo 'rozległe'.Byle kto nie zdenerwuje mnie swoimi wypowiedziami.Do czasu.Ale wiesz nie będę się z tobą użerać bo ty i tak nie zrozumiesz.A szkoda.Kolejna sprawa.Nie jestem specjalistką od terapeutów,psychologów czy psychiatrów,ale troszkę jesteś nadpobudliwa (może objawy ADHD?) i momentami wulgarna.Może to jest przyczyna jakiegoś wspomnienia z dzieciństwia (np. znęcania się nad tobą w szkole,dlatego próbujesz się dowartościować na forum bo w realnym życiu nie masz odwagi) lub masz zaburzenia psychiczne,a to się leczy..bynajmniej tak słyszałam.Jest jeszcze jedna kwestia.Może poprostu masz zamało zajęć w szkole,domu,gdziekolwiek i za dużo swojego cennego czasu spędzasz przed komputerem,który do końca wyżera twoje ostatnie szare komórki.To też się leczy.Dobrze,że na forum jest jeszcze wiele normalnych ludzi.Dobra kończmy temat z 123,bo jej zaczepki stają się nudne.Wracając do ostatniego tematu (piosenki),ostatnio zaczęłam słuchać zespołu The Red Jumpsuit Apparatus,nie wiem czy było to na jakiejś ścieżce dźwiękowej ale jest świetny i chciałam się podzielić.Szczególnie polecam piosenkę 'Waiting'tegoż właśnie zespołu.A co do samego zespołu to grają coś jak 'alternative rock' ;) Ogólnie rzecz biorąc 'nie drą mordy' :)

ocenił(a) serial na 10

Co do piosenek słyszałaś może "Into Dust"?? Genialna:)

ocenił(a) serial na 8

Widzę, że do tej mało inteligentnej osoby (do Alysski oczywiście) nie można pisać używając przenośni, bo najwidoczniej nie wie nawet co to takiego ;o Ale co się dziwić, o przenośniach w zerówce jeszcze nie mówią, więc masz prawo nie wiedzieć ;D
I żebym nie zapomniała - masz "pozdrowienia" od Kar :P

użytkownik usunięty
Oldzia_

'Into Dust'?A czyja to,bo nie kojarzę? :)

ocenił(a) serial na 10

Mazzy Star, też nie kojarzyłam, była w Charmed w 4 sezonie. B. fajna, nastrojowa moim zdaniem. Tu jest link:

http://www.youtube.com/watch?v=CvoYHU-gLPM
:)

ocenił(a) serial na 10

No to ja powiem tak:
1. Wszystkiego co powyżej nie czytałem, bo po prostu jest późno i mi się nie chce. Może kiedyś przeczytam, ale nie teraz.
2. Osobiście bardzo lubię ten serial, pomimo tego, że jest (oczywiście) strasznie naciągany we wszelkie możliwe strony, że większość rzeczy nie trzyma się kupy, że jest to bajka, że aktorstwo Rose jest poniżej wszelkiej krytyki i że ogólnie jest to serial dla ludzi, którzy po prostu nie mają czym zając czasu. Mimo to fajnie się go ogląda, bo jest lekki, przyjemny, a dobro zawsze zwycięża. Czy coś jeszcze muszę dodać?
3. Nie zamierzam tutaj nikogo obrażać. Każdy ma inny gust i jednemu się spodoba M.A.S.H., a drugiemu Czarodziejki (nota bene oba te seriale bardzo lubię). Nie obrażajmy się wzajemnie, tylko podzielmy się wrażeniami o konkretnych serialach. Pozdro dla wszystkich :).

użytkownik usunięty
Kac_zoR

Trochę się spóźniłeś kolego bo już i narazie nikt nikogo nie obraża.Nie licząc 123 bo ona zawsze musi coś skrytykować,obrazić i tak dalej ;)
Ale dziękujemy za normalną opinię ;)

ocenił(a) serial na 10

Przeczytałem kilka pierwszych wypowiedzi i myślałem, że kolejne cztery strony są takie same ;).

użytkownik usunięty
Kac_zoR

Już jest spoko i nie ma kłótni.A w ogóle to narazie nic nie ma bo nikt nic konkretnego nie pisze ;)

użytkownik usunięty

ostatnio bardzo polubiłam piosenkę
Roxette - Spending My Time

ocenił(a) serial na 8

oooo no to piąteczka :D Ja też ją uwielbiam :D Przez ostatni tydzień słuchałam jej non stop, ale teraz uzależniłam się od Goo Goo Dolls - Black Baloon http://www.youtube.com/watch?v=834lnECcFw0

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

Ja uwielbiam The Go Go Dolls (chyba dobrze napisałam) - Sympathy

ocenił(a) serial na 8
Laura12345

oo fajnie :) Zazwyczaj gdy mówię o GGD, to nikt ich nie kojarzy (co się dziwić, chłopaki się za specjalnie nie wybili) :((
Ja ich uwielbiam, to mój ulubiony zespół zaraz po Linkin Park :P
Sympathy też uwiebiam :) A oprócz tego: Black Baloon, Slide, Broadway, Iris, Name, Before it's too late, Dizzy. Wszystkie moje naj :))

użytkownik usunięty

zapraszam na konkurs na najlepszą i najpiękniejszą aktorkę :)
głosować można tylko do jutra
zapraszam i znajomych i nie znajomych :)
pozdrawiam ;P

oczywiście na moim blogu...

użytkownik usunięty

No to ja powiem tak.Oto lista moich ukochanych zespołów...podkreślam zespołów :) :
1.My Chemical Romance,
2.Billy Talent,Paramore,
3.The Red Jumpsuit Apparatus,Iron Maiden.
(zespoły,które lubię :))
Linkin Park,Eyes Set To Kill,The Beatles,30 Second To Mars,Sum 41,Blink 182,Anti-Flag,Evanescence,Fall Out Boy,Garbage,Gazzete,Hinder,Green Day,
Limp Bizkit,Maroon 5,Metro Station,Muse,RBD [tylko kilka piosenek],No Doubt,One Republic,Pink Floyd,Porcelain And The Tramps,Pussycat Dolls,Goo Goo Dolls,Simple Plan,Slayer,The Click 5,The Dresden Dolls,The Killers,The Last Goodnight,The Veronicas,Three Days Grace,Allister,HIM,Midless Self Indulgence.
A tak z różnych wykonawców to(ale i tak nie wszystko):
Marylin Manson (głównie za muzykę),Miley Cyrus,Darrelle London('Undestand'),Ala Janosz,Amy Diamond,Avril Lavigne,Chris Brown,Christina Aguilera,Vannessa Hudgens(kilka piosenek),Duffy,Amy Winehouse(za muzykę),Eric Clapton,Fryderyk Chopin,Claude Debussy,Ewa Farna,Hilary Duff,Jesse McCartney,Justin Bieber,Josh Henderson,Little Jackie,Joss Stone,Kasia Kowalska,Kasia Wilk,Ke$ha,Katy Perry,Kerli,Michelle Branch i wiele innych ;))

Co do piosenek z Charmed to oprócz czołówki kocham jeszcze (pewnie nie słyszeliście) BLAME IN ON THE WEATHERMAN zespołu B*WITCHED

Piosenka naprawdę świetna! Polecam! I do tego teledysk...
Ja jestem w niej zakochana :D

http://www.youtube.com/watch?v=KNf0ZEbU1JU -zajrzyjcie :)

Donna_Piper_Halliwell

Piper_Halliwell

śliczna jest ta piosenka! ;))) mogę jej słuchać na okrągło xD
Buźiaki !

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

No fajniutka :)
Mi się ostatnio spodobało Avril Lavigne-I will be i Chopin-Tristesse :)

macie jakieś swoje ulubione piosenki? z seriali? jeśli tak to podawajcie tytuły! :))

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

Reactor - Feeling The Love, ,,I'll Be There For You" ..Running up that hill"w wersji Placebo i Within Temptation :)

użytkownik usunięty
Versatile_Nat

Cała ścieżka dźwiękowa z 'Twilight' to jest magia.Jestem zakochana po uszy w tej muzie.Oczywiście uwielbiam Roberta Pattinsona jak gra na pianinie.Chociaż nie jest jakiś megaprzystojny to na pianinie gra tak romantycznie,że często tego słucham :)

ja nie lubię Pattinsona ;D ale każdy ma inne zdanie!

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Też za nim nie przepadam, ale rzeczywiście na pianinie fajnie gra :):):):)
Ja tam lubię Taylora Launtera ;))

użytkownik usunięty
Oldzia_

Ja to w ogóle kocham 'Zmierzch' i wszystko co z tym związane.Może i jestem jakąś 'zatempionom rurzowom nastolatkom',ale naprawdę kocham ich wszystkich i to co robią,i że w ogóle powstal ten film i książka i brak mi słów.A Robert naprawdę świetnie gra na pianinie :)Zakochać się można w tej muzyce.A jeżeli go nie lubisz to chociaż posłuchaj jego 'piosenek' może cię nie przekonam ale posłuchać możesz :)

ocenił(a) serial na 8

Może źle to napisałam, napiszę tak: nie przepadam za jego grą, taki jakiś sztywny jest, a do Edwarda z książki mu dużo brakuje. Tak poza tym to nic do niego nie mam, może tylko tyle, że w zaroście wygląda okropnie ;p
A Zmierzch też uwielbiam, książki kocham (Jacoba też [Jacoba, nie mylić z Taylorem ;]]), film - tylko drugą część :)

ocenił(a) serial na 8
Oldzia_

*grą - grą aktorską, nie na pianinie :D

użytkownik usunięty

zapraszam na 3 etap konkursu na najładniejszą aktorke!
na moim blogu!
pozdro

Tak Zmierzch i wogóle kolejne części sagi - świetne ;D

użytkownik usunięty
Piper16

Mnie się wszystko w całej sadze-filmowej i książkowej-podoba :) Po prostu dla mnie jest idealne :) Może jakiś nowy temat ? :)))

ocenił(a) serial na 8

A jak tam włosy, zdecydowałaś się na jakąś odżywkę? ;))

Oldzia_

Zapraszam do mnie na nową notkę! :)

zapraszam na głosowanie na najlepsze blog z pośród moich znajomych. Udziała biorą między innymi: Oldzia, Alyssa16, Laura12345, Kate_Elizabeth_Winslet, Leo_Wyatt i inni...
głosować można do 1 grudnia
pozdrawiam:)

użytkownik usunięty
Magic_Hour

Moje włosy mają się świetnie.Myje co dwa dni mam szampon i odżywkę z Ziaji i robię płukanki z pokrzywy.Nie prostuję i po każdym myciu wklepuję piankę z Garniera :) / Polecam piosenkę Mariah Carey-I Want To Know What Love Is :)

wiecie co się dzieje z zaproszeniami do znajomych na FW???? już 2 dzień jakaś awaria! :D

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

Alicia Morton był gdzieś tu temat związany z aktorkami i aktorami i ta dziewczynka (już kobieta) zagrała w takim filmie 'Annie' i później zagrała jeszcze kilka ról i jakoś jej nie widać.Trochę szkoda ;)

użytkownik usunięty

zapraszam na finał konkursu
dostały się: Kate Winslet, Rose McGowan, Shannen Doherty

użytkownik usunięty

no posuło się to zapraszanie i co najgorsze wcle nie kwapią się żeby to naprawić!
ciekawe co jeszcze wymyślą!
ja już miałam znikający blog a zamiast tego pisało error xDD

pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 8

Ja tam się już przyzwyczaiłam, że zawsze się coś na filmwebie psuje ;p
Aż mi się przypominają czasy (konkretnie rok temu), kiedy w każdy piątkowy i sobotni wieczór FW się tak mulił, że trzeba było czekać z 20 minut, żeby się jedna strona załadowała xD

Oldzia_

też pamiętam Ola te czasy! ;D niestety!
ale najgorsze to, że FW nic sobie z tego nie robi! jeżeli wystąpiła awaria to powinni ja usunąć a oni nic z tym nie robią!

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

Ale tu nudą wieje,nic się nie dzieje,nowych tematów brak (prócz tego,że twórcy FW mają gdzieś to jak się tu coś psuje :))to ja dołączę kilka piosenek :)
Amy Diamond-Another Day ( i wiele innych piosenek),
Paramore-Ignorence :)
Wymyślcie nowe tematy bo ja już nie mam pomysłów :)

ocenił(a) serial na 10

ma być to miły temat czy jakaś kłutnia?
bo jak klutnia to możemy pogadać o szmince Rose McGowan xDD
ja ją bardzo lubie ale ty chyba nie
pozdrawiam :)

gadanie o Rose to był żart

użytkownik usunięty
Olcia__

Miły temat temat :)

ocenił(a) serial na 8

tiaa... rozgadaliśmy się, nie ma co xD

użytkownik usunięty
Oldzia_

Że tak powiem: MASAKRA :)
Niedosyć,że jestem chora to nie ma z kim na fw konwersować.Zamiast wymyśleć nowy temacik to wszyscy siedzą czy co tam robią i nic a nic nie myślą.Ja wpadłam na taki genialny temat.'Co zrobić,by wyglądać jak gwiazdy Hollywood?-Ciekawe sposoby gwiazd'.Temat bardziej dla pań,ale może panowie też mają jakiś ciekawy sposób na gwiazdorski wygląd :)Czekam na odzew :))

A wy w koło Wojtek o jednym i tym samym...

użytkownik usunięty
Phoebe123

Możesz tu nie zaśmiecać?Idź poszukaj grupy wsparcia i daj sobie spokój z denerwowaniem wszystkich dookoła.Jestem ciekawa czy ty masz jakichkolwiek przyjaciół.A temat jest zastępczy póki ktoś nie wymyśli czegoś o czym można dyskutować.Jak narazie nikt nie jest kreatywny więc próbuję 'zmotywować' leni.I tym razem czekam na odzew ale od normalnych ludzi.A Phoebe ani trochę nie jest normalna.I TAK z obrazą.Bo ty jesteś psychiczna.Ale znając życie tobie to zwisa i masz głęboko,nie wnikając gdzie.

użytkownik usunięty

Na początku tematu tak sie wspieraliście, a teraz coś sie z wami stało? Uuu... straszne rzeczy.
PS. Jestem fanem Rose McGowan.

użytkownik usunięty

Ja jej nie wspierałam po prostu miałyśmy podobne zdanie,ale i tak nie lubię tego babska bo wszystko czego się tknie zamienia się w krytykę.A ja Rose zaczęłam lubić.Nie jest taka kiepska jakby się mogło wydawać.I zauważyłam,że jest podobna do Leighton Meester.I się nie wtykaj jak cię nie proszą.

użytkownik usunięty

To jest forum, więc nie widze powodu bym miał się tutaj nie wtykać.
A ja dopiero dzisiaj dowiedziałem się, że Rose miała "pokaleczoną" twarz.

anabell7 zapraszam cię do znajomych :)