Podłapałam tą grę od kogoś innego :D Mam nadzieję że tamten założyciel się nie obrazi... jak by coś to wszystko może być odwołane. Jak by co to zasady też skopiowałam xD
12postaci Charmed walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego serialu.
Kilka zasad:
* Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* Po podliczeniu wszystkich głosów, dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się zagrożona.
* Później głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* Odpada jedna postać, gra toczy się dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 bohaterów.
* Na finalistów będziemy głosować przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrać.
* Głosować można raz dziennie!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa się od nowa!
OTO POSTACIE:
Prue
Piper
Paige
Phoebe
Leo
Cole
Billie
Chris
Dan
Jayson
Paty
Andy
Pierwsza runda trwa do poniedziałku, następne już po tydzień.
Pozdrawiam wszystkich fanów CHARMED!
Już dziś po 20:00 założę nowy temat z tą grą. Od dziś do piątku wybierzemy tą 13 parę. Prawdziwa gra zacznie się od poniedziałku po 20.
2 pkt - Prue w ramach rekompensaty za wczorajsze odpadnięcie Shannen z "Tańca z Gwiazdami xp ;(
1 pkt - Chris
To już pewne że Paige będzie w finale, odstawiła wszystkich i to niezłą przewagą. Prue też nieźle, ale Leo ją może wyprzedzić. Co do Chrisa? Czy to on będzie trzecim finalistom? Wiem jedno, jak będzie zagrożony to wątpię żeby wygrał z Leo, dużo osób go nie lubi, powiedziałabym że niektórzy to go nie cierpią! Mi jest obojętnie kto przejdzie Leo-Chris. Pewne jest to że finał i tak rozegra się między Paige a Prue. Ten kto przejdzie z zagrożenia raczej wielkich szans nie będzie mieć.
Oto wyniki wstępne:
Prue 74 pkt.
Paige 94 pkt.
Leo 51 pkt.
Chris 40 pkt.
Pamiętajcie że głosy można oddawać do jutra godzina 15:00. Skracam o jeden dzień ponieważ są święta, wyjeżdżam. Na zagrożonych będzie głosowanie od jutra do piątku, później zacznie się runda finałowa. W poniedziałek odpadnie jeden z finalistów, w czwartek dowiemy się kto wygrał.
Pozdr.
Prue - 2p
Leo - 1p
Coś mi się wydaje, że Paige wygra, a Prue będzie miała drugie miejsce ;)) Fajnie by było ;p