Tutaj wcielimy się w jakąś postać z Czarodziejek :) Każda osoba może mieć tylko jedną postać .
Ja odrazu zajmuje Piper ;*
A reszta jak narazie wolna . !
Zajmujcie =*
Paige-
Phoebe-
Leo-
Chris-
Wyatt-
Darryl-
Billie-
Christy-
Penny {babcia}-
Paty {mama}-
Victor {tata}-
i inne postacie . xd
możecie nawet demonów . !
proponuje dzialac tak jak mowi cole..
4 czarodziejki + avatar + duch swiatłosci to moze zadzialac :)
ok musimy byc przygotowani :)
a i..chcialabym cos oznajmic...nie bedzie mnie jutro ani w niedziele:/
bardzo nad tym ubolewam ale siły wyzsze (studia)....
mozee niech ktos pisze za mnie na czas nieobecnosci??
on nie będzie atakował wie że nie ma szans. ale będzie zabijał demony dalej... oczywiście pokryjomu żeby nikt się nie do myślił bo by go zdjeli z tronu. późnij nie będzie możn a go powstrzymać. Tylko tam jest całe bractwo... wywar z mojej skóry!
(biore atame i odcinam kawałek) skóra natychmiast się zrasta...
piper i prue możecie się tym zająć??
ja się moge zająć innymi demonami które chronią źródło
(teleportuje się)
Teleportuje się
Zabiłem wznicaczy ognia i innych strażników nawet kilku z bractwa... nieźle... chyba...
chris przecież napisałem że ulepszona moc ducha światłości się przyda (miałem na myśli ciebie a "ulepszona" zancze że umiesz zamrażać i wysadzać).
Zajmijcie się tym wywarem.
mój błąd.. myślałem że mówisz o ojcu...
tak oczywiście czekam na wasze polecenia
mówiąc o leo miałem na myśli starszego...
(powiedzmy że wywar skończony)
chris teraz twoja rola. zmień wygląd (tak jak duchy światłości) i podszyj sie pod któregoś z bractwa. Najlepiej jakiegoś słabszego wzbudzisz mniejsze zainteresowanie. Nie mamy przed sobą tajemnic (mam na myśli bractwo) więc powiedzą ci wszystko... wiem że niełatwo się z tamtąd wyrwać dlatego czasem będe cię zmieniał
uuuu... jest źle.
Załużmy że jesteś uwięziony w kryształowej klatce. Postanawiam cię odbić... Zamieniam się w źródło.
Idę w podziemia a Chris pilnuje samo źródło. Trochę mnie zmieszało...
-Cześć dawno się nie widzieliśmy...
On żuca kule ognia. Unikam i celuje w niego kulę energii... dostał lecz nic mu się nie stało tylko go odrzuciło . Razi minie błyskawicą (ale pojedynek). Wpadam na pewin pomysł. Powiększam kulę energii do rozmiarów piłki plażowej i żucam. Zraniłem go i zemdlał. Przywołuje kryształową klatkę (tą w której był chris) i zamykam go w niej. Razem z chrisem chwytam klatkę i teleportuję się do domu... ( na strych)
na struchu jestem ja,znaczy paige :P
-cole jak dobrze,że jesteś już się baliśmy,że......
-no jest dobrze
-nto chodź na doł,dziewczyny coś znowu planują
-jasne idziemy
-hej co Wy tam znowu kombinujecie?-krzyknął cole do schodów
lepiej nie...
Ktoś musi pilnować źródła. w raźie czego unieszkodliwie go. Martwie się tylko tum że jak odzyska przytoomność może przywołać inne demony :/
napisałem żeby nie było tak wąsko, chyba w końcu byśmy pisali 1 literę na jednym akapicie
jak to co?! oczywiście bractwo... szukają źródła eliksir gotowy więc to pikuś. Ja też mogę paru pozabijać ale słyszałem że ciągle werbują nowych. Spytam avatarów, jak można ich zabić (wszystkich naraz)
Chce być kimś wymyślonym o imieniu Alex. Jego moce to telekineza. Jest dalekim kuzynem sióstr Halliwel :-).
dokładnie. Możesz sobie wybrać kogoś z aktualnych lub nieżyjących postaci. A przed wayattem żeden facet nie miał mocy (oprócz duchów światłości)
telepoortuje się
można zmyć całe zło ale potrz\ebni są wszyscy avatarzy
niee, niestety
nie mam takej mocy jestem podrzędnym avaatarem. Wzieli mnie tylko po to żebym pilnował was. Wiem jak unicestwić źródło! Przygotujcie eliksir pozbawiający mocy. Bez daru jest nikim ale będzie trzeba go unicestwić bo może to zatuszaować, wezwać inne demony i dźgnąć ich atame. Zwykła kula energii starczy do zabicia go
dobra, dobra już ok.
Ja go wezmę! (biorę od pheobe eliksir)
Pójde na strych i zabije źródło.
Ide na strych jest tam źródło wciąż nieprzytomne, ale za to nie ma... księgi cieni. Cuce źródło.
-Gdzie jest księga!?- pytam
Demon spojrzał na pusty piedestał i zaczął się śmiać
- Gdzie jest księga?! Mów bo cię zabiję
- Ne mam pojęcia...
Rzucam eliksir i źródło zaczyna się palić krzyczć i zamieniło się w normalnego człowieka. Zamykam go z powrotem w klatce
- DZIEWCZYNY KSIĘGA ZNIKNĘŁA!
O rany szukajcie jej !!!!!!!!!!!
Tylko jak ja wyniesli skoro , w drzwiach jest blokada zeby sie nie dalo ksiegi wyniesc .
żeby dotknąć księgi potrzebny jest elisir z wszej krwi, hmm... wiem! Chris przebywał w podziemiu mogli od niego wziąć trochę. W końcu połowa krwi Chrisa to krew Piper.
Apropo gdzie jest chris. Jeśli to prawda to jest bardzo potrzebny.
CHRIS!
bo wydaje mi się że w tym wszystkim są jakieś pretęsje i jeśli nadal chcę opuścić grę to chcę rozwiązać to wszystko
możemy. Szkoda że tamten nie gra bo fajnie się z nim grało... :/ Dobra dam ogłoszenie
do gry:
Nie wiem dlaczego nie ma księgi. Pozbawiłem mocy źródła ale będzie trzeba z nigo wyciągnąć co się z nią stało...
Co z leo?! miał grać i co?! dupa!
Proponuje go usunąć raz nie był tydzień teraz 4 dni. On gra tylko wtedy gdy grozi mu się wylaniem.
Usuniemy go??
Już się dostała. Gorzej jak ktoś będzie czytał ją od tyłu... Pamiętacie abraxasa. Jeśli tak się stanie powróci shax źródło lorx itd.
Popytam w podziemiu czy coś wiedzą
(lśninie)
nawiasem:
ale co z leo. Połowa graczy nie odpisuje. Niektórzy odchodzą itd. Chyba lepiej poszukam nowego leo. Co o tym myślicie?
(teleportacja)
W podziemiu chcą się wymienić księge na źródło. Uważają że się zgodzicie.
Dal was źródło nie jest nic wart a dla nich księga bo nie mogą jej odzczytać. Ewentualenie zaczną czytać księge od tyłu i przywrócą reszte demonów. Przywrócą sie nie tylko ci których pokonałyście ale też te które pokonały wasze przodkinie... az od melindy