Tutaj wcielimy się w jakąś postać z Czarodziejek :) Każda osoba może mieć tylko jedną postać .
Ja odrazu zajmuje Piper ;*
A reszta jak narazie wolna . !
Zajmujcie =*
Paige-
Phoebe-
Leo-
Chris-
Wyatt-
Darryl-
Billie-
Christy-
Penny {babcia}-
Paty {mama}-
Victor {tata}-
i inne postacie . xd
możecie nawet demonów . !
trzeba będzie oddać im źródło... jeśli nie dostaniemy księgi źródło i tak wróci. Ewentualnie można spróbować 2 sposobów: odbić księge albo ją zniszczyć... wybierajcie
Nie mozemy jej zniszczyc!..jest nam potrzebna!..musimy zrobic wymiane..nie ma innego wyjscia..
jeśli zrobimy wymiane źródło odzyska moc i nikt go nie pokona. Wtedy zabije was co wam poksięde jeśli nie będzeicie żyć. Ja proponuje ją odbić jeśli się nie uda to zniszczyć
tylko nie mamy chris i leo (nikt się jescze nie zgłosił)
proponuje sabotaż. Ktoś zmieni wygląd i powie coś w stylu "czarodziejki przyniosły źródło na wymiane" wszyscy strzażnicy pobiegną i zostawią księge samą. co wy na to
Nawiasem:
proponuje by na czas znalezienia nowego chrisa i leo ktoś z nas zajął ich miejsce. Jeśli się zgadzacie to ja mogę być chris
a czemu tak odrazu ich wyrzucacie?
może mają dużo nauki i nie mogą tak czesto korzystać z internetu jak Wy.Ja też ledwo się wyrabiam.
chris sam zrezygnował spójż na poprzednią strone. A co do leo to on napisał łączenie z 5 postów. A ostatnim razem gdy groziliśmy mu wylaniem (na innych postach odpisuje) co do christy to dla mnie możemy jeszcze poczekać
ku*** nikt nie chcę być leo ani chrisem
Piper 7
Sorry ale na christy chyba jeszcze poczekamy. Jesli do jutra nie wróci damy ci znać
spróbujmy ją najpierw odbić. Jeśli nie to będzie ostateczność...
Chodźcie teleportuje was do podziemia.
(chwytam dziewczyny i teleportuje się do podziemia)
Tam czeka na naz z 20 demonów.
-Chyba wiedzieli o dywersji...
Powiększam kulę energii do rozmiarów młodego drzewa .Zabijam 3 demony naraz ale 4 nie mogę. Próbuje jeszcze raz. Znów nic. dziewczyny mróczą: "moc 3 uwolni nas wnet" wszystkie demony unicestwione oprócz 2 wyglądają jak bliźniacy...
Dawajcie musimy pokonać te demony!
[orbituje kawałek jakiejś belki i rzucam w demona]
jak dla mnie piper 7 może być christy
rzucam atame, kula energii i wyczarowany przez siebie eliksir. demony zranione. jednak nie zniszczone. piper stara się je rozsadzić (zamieniają się w drobinki... jednak znowu się zczalają).
- Nie da się ich zabić!
Rzucają kulę ognia we mnie i rażą błyskawicą czarodziejki. Zostaliśmy schwytani i przeniesieni do nowego asassyna źródła (nowym assasynem został reynords, przywódca bractwa)
PIPER 7 URPCZYŚCIE OGŁASZAMY CIĘ CHRISTY
poza grą:
mam prośbę możecie napisać kto jest kim bo ja się już trochę gubie (wy chyba też). I mam prośbę: niech nikt nie wznawia gry do puki nie ustalimy tego...
Połowa graczy nie piszę a my to przeoczamy
A ja mam lepsza wiadomosc ale do "Piper 7 " :)
Chcesz być Piper zamiast Christie?? Widziałam ze chyba chciałaś wiec moge sie dla ciebie zrzec prawa do bycia Piper bo nie mam za bardzo juz czasu na częstą gre:(:(:(
No to jak??:)
zaraz.. nie mamy księgi więc możemy zrobić tak: starsi wysłali cię jako żywą na pomoc w odnalezieniu księgi
a i sorry,że tak poza grą,ale mam pytanko do lisamarie19 :P
co studiujesz?
bo ja niestety będę musiała dokonać tego wyboru i tak szukam ludzi,ktorzy studiują i powiedzą mi swoje opinie
z góry dzięki za odpowiedź ;)
może być na moim profilu :)
powodzenia na studiach ;) Nie jestem pewien czy- całe szczęście. Ale mi jeszcze 4 l do uczelnii brakuje
skoro wiemy kto jest kto i kogo brakuje możemy przejsć do gry
zanieśli nas i uwięzili w kryształowych klatkach... Na skale leżała... księga cieni. Nikt nie mógł jej dotknąć bo odskakiwała i raziła prądem. Udało mi sie przyciągnąć do siebie demona tak żeby trącił kamień w którym byłem uwięziony. Uwolniłem się z więzów odtrąciłem telekinezą kamienie "sąsiadeK" i znowu walka.
Chyba zostane pacyfistą :D
ej tak nie do gry pytanie...a moze w sumie i do gry...ma ktos z was
google chrome??
do pływania czy na narty
star 22 przypominam że jestem avatarem. (ty nie oglądałaś serialu więc nie wiesz kto to)
A więc: avatar to najpotężniejsza istota magiczna na świecie nie jest ani dobry ani zły (jestem wyjątkiem:)). Ma wszystkie dary na świecie więc moge telekinezą odepchnąć kryształy
co do pływania czy na narty??
chodzi mi o program taki Google Chrome..jak komuś net wolno chodzi(ktoś
ostatnio narzekał ale nie pamiętam kto dokładnie) no to jak sobie
ściągnie ten program to szybciej chodzi w ogóle :) zamiast otwierać
strony w normalnym necie to tam własnie:) polecam:)
ten temat odwiedza mnóstwo osób a fajnie mieć taką odskocznie, poza tym chcę przypomnieć że na początku 2 karty gry są zapełnione kłutniami twoimi i kilku innych więc się nie czepiaj. Ale faktycznie wróćmy do gry
Star_22 taki to ma zwiazek z gra ze jesli ktos ma wolnego neta albo
pamieci ram mało to dzieki temu programowi szybciej chodzi i sie nie
zacina :) taki to zwiazek ze lepiej srona z czarodziejkami ci bedzie
chodzic:):P
przecztaj moj ostatni post uwolniem siebie i uwolnilam was telekineza wiec jestescie w grze...
w grze jest sie jedna dowolna osoba...(phoebe i christie zajete) i mowi
sie za nie i ogolnie jest sie nimi.....
ja tam nie potrzebuję żadnych programów, mi internet chodzi bardzo dobrze...
ja jestem phoebe, christy też zajęta, wybierz kogoś innego.
dobra, musimy zabić te demony, piper, paige, macie zaklęcie?
wystarczy zwykłe
powers of theree...
ja się zajmę resztą a te bliźniaki???
rzucam kulę energii i ich odrzuca
ej bez jaj... na dobra. Pojawia się duch paige nad jej ciałem i aniął śmierci rzucam wtedy kule energii a ona przez niego przelatuje. Zabiera duszę paige a ja idę za znikam za nimi. Jest ten fajny tunal (z poprzedniego odcinka) mówie:
poczekaj. nie ma jej na liście. Z tego co powiedzieli mi avatarzy mają przed sobą (wszystkie 4) kilkadziesiąt lat. Weź mnie co za różnica mnie też nie ma na tej liście
-dlaczego ci na niej zależy??
-bo tylko z nią można zniszczyć wszystkie demony
- skoro wolisz...
dusza paige znika a ja wchodze w wir razem z aniąłem