Tutaj wcielimy się w jakąś postać z Czarodziejek :) Każda osoba może mieć tylko jedną postać .
Ja odrazu zajmuje Piper ;*
A reszta jak narazie wolna . !
Zajmujcie =*
Paige-
Phoebe-
Leo-
Chris-
Wyatt-
Darryl-
Billie-
Christy-
Penny {babcia}-
Paty {mama}-
Victor {tata}-
i inne postacie . xd
możecie nawet demonów . !
musimy zniszczyć przyczyne... nicość. Xródło nie może mieć jej w sobie bo go pochłonie. Nigdy nie słyszałem żeby coś mogło zniszczyć nicość ale moc 4 (piper, paige,prue i pheobe) i avatara może mieć sznse. Może zadziałeć "moc 3 uwolni nas wnet" z przekształceniem na moc 4... i rytułał avatara może ją zniszczyć. Trzeba pozbyć się strarzników nicości
.............................................
odpisalam na poprzedniej str:) xD
.............................................
NOM TYLKO ZE JAK JUZ PISAŁAM..NIE MA PAIGE;/ WIEC MUSI BYC :
"the power of 3 will set us free" ...
chris też się przzydasz jesteś dość silny (w ostatnim tyg. otrzymałeś dar zamrażania i wysadzania)
Wszysce teleportują
miałeś nie mówić tego na głos! to była tajemnica;p
ciesze się że w końcu jestem do czegoś potrzebny bo te treningi na zwykłych demonach już mnie zaczęły nudzić
apropo paige:
założe temat z ogłoszenim taki jak z piper.
Do gry:
teleportujemy się po prue i potem do strażników strzegących nicości.
Zabijam złego a dobry zam nas wpuszcza widzimy skrzynie otwieram ją czarne kulki próbują nas atakowac i odebrać moc. Wzywam kryształową klatkę i nicość nic nie może zrobić.
Czarodziejki mówią:
Moc trzech uwolni nas... a ja odprawiam rytuał avatarów. Nicość zostaje unicestwiona
Spoko.... tylko czgos tu widocznie nie czaje..moze wy mi to wytlumaczycie..?
Nie ma Piper(sterej czyli Marichuy) nie ma Leo(Leo Wyatt) nie ma Paige(Fabulous Paige) ale przychodze...wlaczam filmweb..a tam nowy temat zalozony włsnie przez Marichuy a zwawo komentowany przez pozostałe wymienione osoby..wiec czemu nie odzywaja sie tutaj skoro sie je cały czas woła?? ;/;/....................
ehhh..zal
pozdro dla wszystkich aktywnych tutaj :) :*
PIPER.PHOEBE.CHRIS.COLE.PATY..yyy chyba tyle
Phoebe dostala wizje , ze tam bedzie wskazowka jak pokonac zrodlo .
I tam poszly
Moglby ktos napisac , kto jest kim ????
ja jestem cole.
Apropo leo to ja widziałem jego notke na innym temacie wczoraj o 20 .
Jak przestał grać to mógł chociaż nam powiedzieć
źródło sam mogę wykończyć. raczej mi nie ucieknie - wycczuje jego lśninie gorzej jak tam jest ta armia demonów
ja jestem Chris...
mogę iść z Tobą zaatakować źródło.. we dwójkę będzie bezpieczniej
[Prue przenosi sie astralnie do domu]
-Hej Phoebe,Paige chodzcie do mauzoleum jest tam juz Piper i ja, przeniosłam sie astralnie zeby wam to powiedziec.
i zabierz wywar do go skonczymy
Leo wayatt grający leo (nie trudno się domyślic) odpisał na moje pytanie w temacie dzisiejszy odcinek- tragedia że wciąż gra.
Ja mimo to proponuje go usunąć nie było go prawie tydz. a po odpisaniu mi nawet nie był łaskaw czegoś na tym temacie napisać
Do gry:
Mogę sam wykończyć źródło
(teleportuje się)
No bo to troche wk*** jak nie gra połowa w tym założycielka tematu a na innych postach odpisują :/
ale jek inni się zgodzą to możesz grać tylko następnym razem nie zapomnij :)
W mauzoleum:
Dobrze ze jestescie..kto ma wywar ?? musimy go dokonczyc by powrocily nasze moce..
W mauzoleum :
<slychac podmuch wiatru >
Phoebe : Slyszalyscie ?
Paige: Czy ty sie dobrze czujesz ?
Piper:Ja tez nic nie slyszalam !
Prue : Ja slyszalam taki dziwny swiszczacy wiatr .
<nagle z hukiem otwieraja sie drzwi i wpada ... ? >
nagle z hukiem otwierają się drzwi i... wpada pies sąsiadki, który uciekł, bo bał się jej nienormalnej koleżanki!
to tylko pies, demonów tu nie ma... na razie...
Teleportuje się do domu cały pokiereszowany
słuchajcie próbowałem unicestwić źródło. NIE DA SIĘ!!! zabił 20 najsilniejszych demonów podziemia i przejął ich moc (dzięki nmożowi atame) teraz jest nieśmiertelny. A ja nie. Poszedłem do avatarów czemu można mnie zranić... bo atakują moją ludzką połowę, to demoniczna jest niezniszczalna. Już nie wiem co zrobić...
Leo , paige ???????????
Niech oni Cie uzdrowia .
Dzieci sa na szczescie bezpieczne .
Mam pomysl wezmiemy caly rod Halliwel i moze uda sie gopokonac , tylko ryzykujemy wlasne zycia .
oto zaklecie zwielokrotnienia sil wszyscy mozemy je wypowiedziec co ?
Weź mą moc,
pobłogoslaw ją Ty
Pomnoż jej siłę przez trzy.