Tutaj wcielimy się w jakąś postać z Czarodziejek :) Każda osoba może mieć tylko jedną postać .
Ja odrazu zajmuje Piper ;*
A reszta jak narazie wolna . !
Zajmujcie =*
Paige-
Phoebe-
Leo-
Chris-
Wyatt-
Darryl-
Billie-
Christy-
Penny {babcia}-
Paty {mama}-
Victor {tata}-
i inne postacie . xd
możecie nawet demonów . !
to ja też się mogę przenieść, szybciej będzie:P
(przenoszę się)
zemdlała? do szpitala ją weźcie i tyle... może jakąś padaczkę ma?
o nie..nie wiem co to moze byc..??
to moze Leo zabierze mnie do domu a wy zostaniecie do konca??
..nie zostawimy tego tylko przez to ze zle sie czuje;/;/
Sluchajcie a moze ona ona <nie moze jej przejsc przez gardlo >
ona JEST W CIAZY .
Przeciez ostatnio Leo u nas spal .
dobra, jedziemy do lekarza:
(w szpitalu)
lekarz: to zwyczajne zatrucie, nic jej nie jest... zemdlała, bo na tym festynie petardę może strzelili? nie ma się czym martwić:)
i widzisz? to żadna ciąża:P
I widzisz?? nie jestem w ciazy..chłopcy mi narazie wystarcza..i tak jest z nimi sporo roboty:)
przecież w szpitalu nie robią jej od razu testów DNA, czy coś takiego!
a co do tych "wnusiów" dwóch już masz, to za mało?:P
właśnie... proszę mi tu nie narzekać.. a jak za mało atrakcji z nami babciu masz to ja już dam chłopcom parę dobrych rad z serii "co robić żeby babcia pamiętała że nas ma" ;)
mam nadzieję że nie będę już wam potrzebny dzisiaj, bo mam parę spraw do załatwienia jeszcze.. szkoda że z tym festynem był niewypał.. Mamo.. odpoczywaj;)
Hej hej a gzie ty sie wybierasz ?
Co to za tajemnicza sprawa ?
A tak na marginesie wymyslcie cos zeby sie cos dzialo ?
no dobra jak już chcesz...
Słuchajcie, byłem w podziemiu i krążą plotki że źródło chce zainfekować nienarodzone dziecko piper i ... demona. To nie jest normalne dziecko. Lorx ma siłe przekazywania cząstki siebie gdy zostaje unicestwiony. Piper wzieła go na siebie jako dziecko. Jedynym sposobem jest zabiocie piper... ale mam nadzieje że do tego nie dojdzie
Ale COLE..ja przeciez nie jestem w ciazy(to taka plota poszła)..nie musicie mnie zabijac..mysle ze jeszcze wam sie przydam:)
ja wcale nie chce cię zabijać wiesz ile razy czarodziejki musiały zabić siostrę a jej nie zabiły. Chciałem cofnąć potem czas jako avatar i zapobiedz temu
alez oczywiscie to zrobilismy i dlatego nikt nie jest w ciazy
na szczescie xD i dobrze bo nie usmiecha mi sie narazie umierac..nawet na chwile:)
...a swoja droga co ci do tego Cole?? to chyba sprawa mooja i Leo no nie?? :):P:P
Popieram, popieram xD xD <hahaha>
.................................................
no to maże tak żeby nie było nudno... Źródło planuje was zaatakaować a ja mam problem nie mogę was obronić bo avatarzy chcą żebym śledził niewinnego i żebym nie dopuścił do zabicaia demona. Jeśli tego nie zronbie zabiją mnie. Oczywiście mogę go zabić ale ten numer u was nie przejdzie, musze go śledzić . Jeśli sytuacja będzie krytyczna wezwijcie mnie... chrzanić to uciekam przed łowcami całego podziemia to z avatarami też sobie poradze xp
Ok.Dzieki ze nas ostrzegłes..:)
Bedziemy miec sie na baczności..a nie wiesz konkretnie kogo chca na nas nasłać..pasowało by sie przygotować..
ej, słuchajcie, miałam wizję! dzisiaj wieczorem zaatakuje nas demon i zabije prue, bo nie będą działać na niego nasze moce!
ekstra nareszcie coś się dzieje. A zaatakuje samo źródło i to z armią demonów... najprawdopodobniej bractwo. Wzywajcie mnie jakby co?
A tak w ogóle pheobe skąd wiesz że dzieś wieczorem. Chyba nie pokazał ci się napierw kalędarz a potem zegar?
no dobra ja muszę iść do niewinnego. Jak będziecie mieli ogromne kłopoty to wzywać.
W tym czasie źródło rekrutuje demony wybrał już 5 i idą na dom czarodziejek...
Do 20:28 jest jeszcze troche czasu..jakies ponad 2h..musimy sie przygotowac i dowiedziec dlaczego nasze moce nie beda dzialac:/...:(
nie mozemy stracic Prue..:(
telepotuje się
ok mogę przenieść prue tam gdzie nie zajrzy żaden żywy demon... oprócz mnie. Mianowicie do piekła... nie ma tam luksusowych warunków ale zanbiłem węża. Tam demony zamieniają sie w czystą energie. Tam nikt cie nie złapie
Teleportuje prue do piekła
Przygotujcie się... zaraz tu będą. Przypominam że w wizji o 20:28 demon zabija prue a nie sie pojawia
W tym momęcie zjawia się w domu 6 demonów
rzucam kule energii i jeden z nich płonie i znika
Jednego mniej
Byłam na strychu i przywołałam babcie..powiedziała ze jedynym sposobem na odzyskanie mocy jest by wszystkie siostry zrobiły eliksir z naszej krwi..to jedyny sposób by wszystko wróciło do normy..
Ty Cole idz po Prue a ja zawołam dziewczyny...Phoebe Paige!! gdzie jestescie??
czy wam tez sie zaciał wczoraj filmweb?? od godz. 20 próbowałam sie dobic i nic;/ az do okolo 1 w nocy..nic sie nie chciialo właczyc wrr...
mine też, myślałem że to wina mojego neta (mam 256 aż się żygać chcę)
no a wracając do gry:
nie rdze źródło znowu porwał nicość z podziemi. NIc nie pomoże. Uciekajcie jak sie da. AVatarzy powiedzieli że nam pomogą jeśli wypełnie misję z niewinnym mi mocy nie może odebrać w końcu jestem najsilniejszą magią na świecie ale sam go nie zabije. Mogę go powstrzymać
nie ma sensu iść po prue... mogę przynieść jej krew tu ale źródło pochłonie jego moc... będzie jeszcze silniejszy. Może tego dotyczyła wizja pheobe
no, ja też wczoraj nie mogłam wejść! najpierw ładowało się pół godziny, a potem błąd, że "przekroczono limit czasu połączenia"...
co do gry: prue niech sobie tam jeszcze posiedzi, może nic jej się nie stanie.
No i co z tego ze przyniesiesz jej krew tutaj skoro potem potrzebana jest moc wszystkich siostr przy zakleciu..musisz ja sprowadzic.. chyba ze bedzie sie cos dzialo to zabierzesz ja z powrotem
..a tak w ogóle to ja nie chce nic mówić ale chyba nie ma z nami kolejnej osoby jaka jest Paige;/;/;/
to co nowy casting?? jak zwiala to mogla chociaz powiedziec;/;/
nom tylko ze paige jest tylko na pierwszej stronie gry jak powiedziala ze chce nia byc...czyli nie ma jej juz 18-19dni...to nie fair;/;/
moze ktos chcialby nia byc..odzywac sie :):) hehe
źrodło ma nicość pochłonie wasze moce jeśli go zaatakujecie, wtedy będzie nie do zatrzymania. Niech prue zostanie tam inni avatarzy nam pomogą
Martwie sie o Was badzcie ostrozni , ja wracam do omu la bezpieczenstwa .
Jakby co przywolajcie Mnie .
skoro przejmie nasze moce to co niby mamy robic!!!!?????
siedziec i patrzec jak nas zabijaja??
jak sie wkurze to sobie polece na hawaje a wy sobie róbcie co chcecie...Leo gdzie jestes?? nie kaz mi tłuc sie samolotem xD
[PIPER ZABRAŁA CHŁOPCOW I POLECIAŁA..A I ZOSTAWIŁA KARTKE:
"Lece na Hawaje odpoczac od tego syfu..wróce jak sie uspokoi..
Aloha! :)" ]
Mamo.. nie denerwuj mnie nawet.. gdzie jest tata? może uda się nam w dwójkę zrobić jakąś osłonę dla was?