dziewczyny ! dziewczyny ! spokojnie bo zaraz bedziecie mu jądra dzielić!
najlepszym rozwiazaniem jest tak ze jedna go bierze w parzyste a druga w nieparzyste dni i koniec :)
fajny głosik by wtedy miał :P
wiecie co Edek-mania zaczyna mnie przerażać!!!! -> http://www.allegro.pl/item701363399_odtwarzacz_mp3_2gb_twilight_zmierzch_r_patti nson.html
on ma wystarczająco piękny głos,a twilight mania zaczyna być przerażają
Exit,to ja sobie wolę ściągnąć;P
ja jestem własnie w trakcie "nabywania" ;) filmu "the last drop" Alex jako SS. wrrrrrrrrr :D
hej dziewczyny
nareszcie znalazlam swoich (swoje)
u mnie zaczelo sie miesiac temu, ale od Generation Kill, gdzie gra jednego z Marines bioracego udzial w Inwazji na Irak
i szaleje
wstyd, bo pewnie to znacie, ale... http://skarsgardnews.tk/
pzdr
przeoralam 10 stron wpisow i widze, ze niczym Was nie zaskocze
ani gaga ani miko ani kurna generation kill, ps. przeczytalam ksiazke - warto!
obejrzalam kretynskiego zoolandera, porazka, O. im starszy tym lepszy:)
jego matka i czesc jego rodizny ma profil na fb, ktos ma pomysl jak ich dokoptowac do swoich znajomych i poogladac zdjecia z rodzinnej wigilii?
gratuluje samozaparcia i witam w skromnych progach :D
nas cięzko zaskoczyc, ale wklejaj co chcesz bo im wiecej sie udzielasz tym lepiej dla ogołu.
przeczytalas generation kill, super tak jak pisalam swietna ksiązka...
co wiecej? ja nie bawie sie w zadne portale spolecznosiowe, takze z FB ci nie pomoge.
a co do zoolandera to wg Mnie film jest świetny, i lubilam go na dłuuuugo zanim poznałam Alexa, wogole byłam w szoku jak dowiedzialam sie ze on gra Meekus'a "Earth to Meekus :D"
A ja tak sobie dziś pomyślałam a propos True blood. Czy może przypadkiem to że Luke przyszedł z bombą nie będzie pretekstem do tego by Sook wyssała ewentualną kule z Erica. Bo to było w drugiej części książki,nie?
IMO Sookie nie bedzie nic ssała Ericowi ;) wydaje mi sie ze bedzie tak ze on ja przykryje swoim cialem zeby ja ochronic, bo w czasie gdy ten Luke odsłania kurteczkę ona cofa sie do tyłu, a tuż za nią stoi Eric
ej,no przecież było tak i ja nazwał My little blood sucker,wiem że za nią Eric stoi,właśnie dlatego o tym pomyślałam
My little bullet sucker,sorki,pomyliło mi się,skleroza już w tak młodym wieku;P
no tak w ksiązce bylo, ale watpie zeby w serialu tez to sie pojawilo, bardziej jestem za moja wersją, bo niby jak Sook przezyje wybuch?
tak tak foteczek nigdy za wiele:)))
a zoolander, nie trawie stillera a O. (sorry) wygladal jak ten chloptas z backstreet boys. fuu
spoko, pojawia sie tam i tak tylko na 5 krotkich minut a potem ginie w wybuchu na stacji benzynowej, potem nie wiem co bylo bo nie bylo sensu dalej ogladac ;p
dobra, dzieci
jego byle:
http://img14.imageshack.us/img14/9620/fotoal1.jpg
http://img14.imageshack.us/img14/5477/fotoal2.jpg
jakie reakcje?
dzieci. ehehehe dawno mnie juz tak nie nazywano :P
ta 1 ladna, poza tym alexa łączono z tyloma pannami ze to szok, z tych bardziej znanych to księżniczka Szwecji!, Kirsten Dunst(grala wampira), a ostatnio Evan Rachel Wood (pozostałosci po Mansonie:P i kopia Dity)
ta ostatnia (jaaaaka chuda) zagra w jednym z odcinkow 2 sezonu;] - ps w zapasniku byla autentycznie dobra!
a ktora by nie chciala zeby go z nim laczono ;]
śledziłam narodziny plotki o rzekomych randkach z Evan na IMDb i generalnie ciekawi mnie skąd z socjologicznego punktu widzenia bierze sie taka rozpaczliwa potrzeba przypięcia go do jakiejś panny (choćby wirtualnie) :)
plotki zapewne produkuja kobiety
moze latwiej nam pogodzic sie z faktem, ze ma jakas na stale a nie ze nowa co noc
nie wierze w celibaty
Obydwie Panny ładne. I malutkie :):)
Mhm. On dla mnie może mieć i każdą na noc inną, marzeniem pozostaje, by być jedną z tych co mają tego farta :):)
To ja wiem :) Ale mimo wszystko są niskie. Wysoka dziewczyna w szpilkach była by w sam raz i jeszcze by stykało :) Miarkuję, że lubi niskie, bądź to taki traf.
a tak z innej beczki:
Spoiler
Charlotte in New Mexico: Talk to me about True Blood! What happens with the suicide bomber?!
Don't worry too much about Fellowship of the Sun fanatic Luke and his body bomb—our favorites, including Godric, Sookie, Bill and Jason, make it out of the nest safely. Eric (Alexander Skarsgård) does get wounded next week on True Blood, but that's OK because it sets up an intimate scene between him and Sookie.
zacieram łapki z radości:D
na intimate scene moge czekac, ale ta suki oblednie dziala mi na nerwy
TB ogladam wiadomo dlaczego, no i w porywach jeszcze Lafayette mnie urzeka:)
165 w szpilkach tez by bylo ok:))))
nie wiem czy lubi niskie, ale lubi te z dlugimi wlosami (jak kazdy facet chyba) i raczej skinny
i tak jestem na diecie:)
z własnego doświadczenia mogę wam powiedzieć, że bardzo wysocy faceci lecą właśnie na kobietki sporo od nich niższe (ja mam AŻ 170 cm :P ale był moment że różnica między mną a kolesiem wynosiła 30 cm :D), ponieważ budzi się w nich coś w rodzaju opiekuna, myślą że taka mała kobitka potrzebuje oparcia, opieki, etc. :D
;( ja mam 175 ;( nie mam szans buuuuuu <placze> musze sobie nogi od kolan skrócic :P
ja tez :) marzą mi sie jakies 12,5 cm Louboutinki :) a moze dla odmiany alex bedzie chcial jakas taka dziewczyne do ktorej nie bedzie musial sie schylac :) stary sie robi, pewnie go juz plecki bola :P
hehhe, ja ostatnio miałam szalony pomysł by nabyć różowe szpile :) ale nie jakąś tandetę, tylko coś eleganckiego, ale odjazdowego. niestety nic mi nie wpadło w oko, bo na razie widziałam jedynie takie 'kiczowate'?? myślę jednak, że ich nie kupię, bo jak Alex mnie w nich zobaczy, to ucieknie :):)
coś mi się jednak wydaje, że Pam to by takie założyła :)
BTW: Nie wiem jak Alex, ale Eric umie docenić sexy pumps :)
alex lubi kolorowe ubrania, spojrz na jego lazurowa koszulkę czy torbe na bagaż podręczny :)
co do bucikow daleko nie trzeba szukac ok. 300-500$ i sa twoje :) (a dolara spada :P)
http://www.fashionchicks.co.uk/wp-content/uploads/2008/05/christian-louboutin-ve ry-noeud-slingbacks.jpg
http://mylouboutins.com/wp-content/gallery/wp-content/gallery/christian-loubouti n-very-prive-pumps-pink-suede/christian-louboutin-very-prive-pink-suede-pumps-01 .jpg
i te ktore MI sie strasznie podobają:
http://img194.imageshack.us/img194/2278/o1dfg.jpg
taka mam pracę ;)
co do gustu to dziękuję, myślę ze wrobilam go sobie po przez nałogowe;) ogladanie franuckich i vintage'owych blogów modowych
co do ciuchów to musze sie spakowac, bo jutro mam lot do Sztokholu!!! :) i KOMPLETNIE nie wiem co zabrac, przegladam szafe a tam same letnie rzeczy, zadnego swetra, kardigana czy cieplej marynarki ;(
Foczka, domyśliłam się i w jednej i w drugiej sprawie :)
Co do ciuchów- ja myślę, żebyś jednak wzięła coś ciepłego. A jak nic nie ma, to wiesz co masz robić. Dzień jeszcze młody :) Kup sobie coś, co zwróci an Ciebie uwagę tamtejszych przystojniaków :) I masz cały czas nawigować w wolnym czasie, co tam przystojnego widziałaś :):)
jak myslisz jakie sa szanse na spotkanie alexa na lotnisku :D albo na jakims bazarze/supermarkecie w Sztokh.???
No cóz na zakupy dziś ani nie mam czasu, ani kasy :P Ale dam sobie radę, muszę po prostu iść poszukac pudła z zimowymi rzeczami :)
Jak będe mogla to dam znac.
Co do zwracania uwagi nie bedzie ciezko, gdyz mój płomienny kolor włosów bedzie sie wyrózniał wsród tych "bialasów" :P:P
Hehhe, ja myślę, że spore- pamiętaj, że świat jest mały. Poważnie. Nie raz tego doświadczyłam. Byle by to nie był bazar kwiatowy (mrugnięcie oczkiem) :):)
To na razie nie przeszkadzam.