PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74691
6,3 6 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

temat dowolny oby o tym panu.... :)

Jeffrey_Goines

Eh... Patison na prowadzeniu ;( :)

Swoją drogą korciło mnie, żeby zagłosować na Iana, ale jestem wierna Dresowi :)

Jeffrey_Goines

Heheh, jasne Foczka, wiemy o co chodzi. W sumie masz rację, Rachel jest dla niego za ostra.

Najlepsze są komentarze pod sondą :)

Jeffrey_Goines

i zdziwił cie edek na prowadzeniu?! ja bym jeszcze na Spike'a zagłosowala moja mlodziencza wampirza milosc no i Stuart Townsend aka Lestat:D

kurcze nie czytałam komentów zaraz przejrze

a jesli chodzi o kobiete dla Alexa to najbardziej pasuje mi taka parka:

http://www.screentrip.com/images/true-blood-eric-pam-vampires-1.jpg
http://blogs.lasvegasnow.com/entertainment/files/2009/05/trueblood.jpg (alex jaki usmiech :P )

jakos lubie patrzec na tę dwojkę, niestety Pam(przepraszam ale nie pamietam jak ta pani ma naprawde na imię) jakoś miesiąc temu wyszla za mąż, a z alexem pozostaja dobrymi przyjaciołmi

Wypasiona_Foczka

Nie zdziwiło, to było rozżalenie.

Jak zwykle Mr. Nice przewyższa wszystkich pod każdym względem, a ten uśmiech to może przyprawić o zawrót głowy.

Ja uważam, że Pam jest świetna, a aktorka, która ją gra bardzo pasuje do Erica i oni powinni się zejść :)

Jeffrey_Goines

bill wyglada jakby się naćpał :P

aa wogole zapomniałam powiedziec, wczoraj rano wybralam sie na rynek kwaiatowy i widzialam gościa ktory mogłby byc bratem bliźniakiem BILLA, po prostu az mnie zamurowalo na chwile, kurcze moze i jakis Eric sie szwęda mnie po miescie :P

Wypasiona_Foczka

Hehhe, no ofense, ale tylko taki sobowtór Billa- czytaj pipka, mogłaby pojawić się na rynku kwiatowym :):) Bo Erica tam raczej nie uświadczysz, wybierz się gdzieś, gdzie sika się benzyną i jada napalm :)

Jeffrey_Goines

Co, jak co. Ale Sam wychodzi najlepiej i jest bardzo fotogeniczny.
Bill- faktycznie coś zaćpał :) A Sookie jak go kurczowo trzyma, jakby się bała, że jej zwieje. A przecież nie zwieje już, bo zapierścionkowany :) Dziwię się, że usidliła jego, a nie Alexa :):)

Jeffrey_Goines

hehehe ale Billo-sobowtór nie był zadowolony(mine miał w stylu "co ja tu kur*** robię"), z tego co widziałam żona(?) go tam zaciagnela :P dlatego ja po kwiaty chodze sama albo z przyjaciołką :)

sikaja benzyna i jedza napalm, przychodzi mi do glowy kilka miejsc gdzie tak robia,ale eryczka/alexa raczej tam nie spotkam.

co do Pam to pani nazywa sie Kristin Bauer i wzsyla za mąż za gorsza wersje Erica! -> http://true-blood.net/images/KristinGettingMarried-300x225.jpg ahh ci szwedzi :P

tu bardzo sympatyczna sesja ze ślubu Pam/Kristin http://true-blood.net/2009/08/03/kristin-bauers-wedding-photos/#tvg

sam faktycznie na kazdym zdjeciu wychodzi jak taki "cool buddy" sympatyczny jest facet bardzo nie dziwne ze gra owczarka collie :P

a tu jedno z moich ulub zdjec ekipy TB http://www4.pictures.gi.zimbio.com/Premiere+HBO+True+Blood+2nd+Season+Arrivals+1 S6v2iPPgqal.jpg

Wypasiona_Foczka

Nice ślub i nice foto ekipy.

Co do sobowtórów- nie szukam. Oswoiłam się z myślą, że Eric jest tylko jeden i jest po to, by móc żyć ideałami i serialem :)

A Zimni Chłopcy ( i nie mówię tu o wampirach) są świetni. Zawsze podobali mi się Skandynaowie :) Mrau!

Jeffrey_Goines

ja tez nie szukam, sami na mnie wpadaja :P

tu jest swietne video, jesli ktoś kiedys gral w "ja nigdy" to to vid napewno mu sie spodoba + duuuzo smiesznego Erica

http://www.youtube.com/watch?v=enDxv6UIKdo

Wypasiona_Foczka

Hehhhe, niezłe.
Aczkolwiek Bill nie mówi- Sookie, ani nawet Sookey. On to wymawia coś na wzór Sookeh :):) Zresztą, patrząc na to video utwierdzam się w przekonaniu, że Bill to cipa i wieśniak w jednym :)

Jeffrey_Goines

ooo te slowa pieknie go opisują cipa i wiesniak :P hehe siedze i sie smieje do laptopa :P

jeszcze jedno krótkie wideo z Ericiem, ale jak dla mnie jest ono nieco scarry

http://www.youtube.com/watch?v=2JNopU5BavE

Wypasiona_Foczka

tak na niego patrzę patrze patrzę i napatrzeć się nie mogę :D a ten jego boski uśmiech.ehhhhhhhh brak słów :D video niezłe :)

aweno_b

Video z Mr. January nie przypadło mi do gustu. Aczkolwiek coś mi się przypomniało. Znajdę i Wam pokażę. Może się Wam spodoba.

Jeffrey_Goines

spoko mi tez sie nie podobalo, takie troche przerazajace...

ja wlasnie jestem w trakcie czytania 5 czesci pamietników Sookie i załuje ze serial nie idzie torem ksiazek :( taki piekny watek sookie-eric, natomiast alan ball powiedział ze w serialu wciaz najwazniejsza bedzie sookie i the Bill :( małe szanse na S-E ;(

Wypasiona_Foczka

To niestety prawda. Serial nie idzie chronologicznie i wiernie z książką. Bill będzie pewnie nadal przodował, ku naszej wspólnej rozpaczy. Ciekawi mnie tajemnicza scena łóżkowa- czy to będzie Eric, czy może kto inny, a może jedynie wyobrażenie, czy też nieporozumienie jakie zaserwował Eric Sookie w 3.
Co do Buffy- trzeba zerknąć na jej stronę. Ja nigdy wiernie nie śledziłam jej losów. Wlałam Angela. Jednakże taka twarda baba jak Buffy pasowałaby do Erica :)

Jeffrey_Goines

angel no coz teraz jak pomysle sobie to Angel = Bill 2 pipy (sorry ale angel mnie wkurzal i to ostro :P )
spike natomiast był ostry i mial wiele z Erica a raczej eric ze spike'a :D

no masz racje wg mnie w serialu jest za mało "sexual tension" pomiedzy nimi, a co do łozka to pewnie nie bedzie Eric, albo np wyobraznie sookie jakis sen albo bill sobie bedzie wyobrazal....

Wypasiona_Foczka

Oczywiście, że Anioł to podwójna cipa, lub cipy dwie. Ja tam oglądałam serial dla tego jego pomocnika, co był demonem, czy coś. nie pamiętam już. młoda byłam :)

Muszę obczaić Spikea w takim razie. Może dużo straciłam :)

Jeffrey_Goines

Kiedyś było na Perezie. Stare. Wiem, że tu wychwalamy Erica, a Edzia gnębimy, ale to video nie przemawia na jego korzyść.

Wielbicielki Edzia-strzeżcie się, teraz już wszyscy będą wiedzieć, że z kobietami sobie ta cipa nie radzi :)

http://www.youtube.com/watch?v=RZwM3GvaTRM

Jeffrey_Goines

ha ha ha to jest boskie

siedze i sie zlewam z tego ! Jednak Buffy to kawal baby z jajami :D az nabrałam ochoty na obejrzenie Buffy ktos wie ile to mialo odcinkow albo chociaz od ktorej serii pojawia sie spike (mam ciągoty do blond Vampirów :D)

Wypasiona_Foczka

Już wszystko jasne. Buffy była siedem lat na antenie. 7 sezonów- pierwszy 12 odc. Pozostałe po 22. Spike mi umknął. Nie kojarzę go w ogóle z serialu. Wiem jedynie jak wyglądał. Do tej pory niektórzy się kłócą, czy Spike i Buffy się rili kochali.

Jeffrey_Goines

e tam miłosc... oby sex był dobry

Wypasiona_Foczka

no są i tacy, co twierdzą, że oni się tylko pukali. tzn. Buffy pukała Spikea :)

Jeffrey_Goines

tu masz IMO jedno z najlepszych vid of Buffy & Spike z moja najukochańsza piosenką enigmy

ahhh od razu czuje sie 10 lat młodsza :D

http://www.youtube.com/watch?v=7xAELtBA5SQ

Wypasiona_Foczka

Chyba się pokuszę o nadrobienie straconych chwil przyjemności :)

Ps. Niezłe plecki :)

Jeffrey_Goines

oj wiem ze ja mam zawsze racje :P hehehe (JOKE)

ale spike oj fajny fajny był:
http://i4.photobucket.com/albums/y104/RedFive/Marsters.jpg
http://kalafudra.files.wordpress.com/2009/02/buffy_spike01.jpg

mam nadzieje ze tego pana znasz ???
http://walkinglikesnoopy.today.com/files/2009/04/lestat9.jpg

Wypasiona_Foczka

Znam tą twarz Lestata :) I powiem, że Lestat kręcił mnie zacniej niż Louise ( o ile dobrze pamiętam imię tego drugiego). Gdzieś jednak pisałam, że ja to chyba wolę złych wąpierzy. Dlatego też cenię Frosta z Bladea. Milusi był :)

Jeżeli faktycznie nie będzie wątku z miłością dresa do telepatki, to odbędzie się krwawa wendetta. SERIO.

Jeffrey_Goines

o to ci powiem: szykuj ostre narzędzia i dzwon po natalie portman(v jak vendetta) albo po ume thumran (kill ball/bill)

ty, ten frost z blade'a to nie był grany przez stephene dorff'a, jak tak to kurcze mi też on się strasznie podobał.

JESTESMY NA "NIE" DLA CIPKOWATYCH WAMPIRÓW

Wypasiona_Foczka

Oczywiście, że Dorff. Twardziel, ignorant i cynik :) Koleś ma coś w sobie, a jego Frost zawsze mnie powala na kolana.
Ja szykuje jakiś miecz :)

Jeffrey_Goines

pozycz katane od Blade'a :P
im dalej wczytuje sie w spoilery tym bardziej czarno to widzę, pan ball leje na ksiazki i robi własna historie taka prawda, przygotujmy sie na najgorsze :(

Wypasiona_Foczka

Prawda, ale to już odkryłyśmy jakiś czas temu. Szok musieli przeżyć rdzenni wielbiciele sagi. Ubolewam.

Wolę coś od Geralta pożyczyć :)Może Sihill?

Swoją drogą na pocieszenie kawał-autentyk-zbieranina strumienia świadomości na forum Filmwebu.
-----------------------------------
Koleś zadał pytanie: Co by się stało, gdyby wampir stracił zęby?
Na to padła rezolutna odpowiedź: Dawałby sobie w żyłę...
----------------------------------------
Ktoś inny jeszcze dodał: Kupiłby protezę.

Jak dla mnie powstał dowcip miesiąca. Chyba, że kiedyś już istniał :)

Jeffrey_Goines

ja idę z kosą na scenarzystów, to pewne :P ubiorę się na czarno, a że jestem bardzo szczupła, to wyśmienicie mogę zagrac śmierć, która zabierze ich ze sobą, jeśli nie będzie wątku Master of Dresik&Sookie :P

Jeffrey_Goines

zaczynam żalować ze przeczytałam ksiazki

jesli bym miala wybierac to wole cos bardziej skutecznego, jakis AK47 albo M4A1 (karabiny maszynowe) :D

Wypasiona_Foczka

Tropię. Czyli bliżej Ci do Generation Kill :)

Przypatruje się Hilary Swank i pasowałaby na wampirzycę... Hm....

Wypasiona_Foczka

sceny prysznicowej będziesz żałowała?! :P och, jak możesz ;p wyobraźnia też potrafi działać cuda :D

Wypasiona_Foczka

maj gad, zniknęłam na godzinę, żeby obejrzeć GK na hbo 2, a wy nawaliłyście tyle postów, że nie wiedziałam co się dzieje, kiedy zajrzałam na pocztę :D

jak nie zrobią wątku S-E, to osobiście zasztyletuje Balla :P zresztą wydaje mi się, że fani zaczną pisać petycje, etc. a nie sądze żeby chcieli stracić na oglądalności, że wględu na fanki Erica/Alexa :P

natou

jesli facet nic nie zrobi w zwiazku z S-E osobiscie kupie ci najdrodzsza kose na jaka bedzie mnie stac :) kill ball :D chociaz w tym wypadku KILL BILL tez pasuje :D ma ktos tel do umy thurman :P

Wypasiona_Foczka

czasami żałuję, że film nie jedzie torem książki ;p

okej, zrobimy zrzutę na cos ostrego :P ale ja mam nadzieję, że nie będzie trzeba i łaskawie p. Ball nas wszystkie zadowoli, dając cudowną scene prysznicowo-łóżkową :D

natou

czytam sobie własnie spoilery dotyczace konca sezonu i toru w ktorym pójda w 3 i wiecie co wam powiem moje drogie,że smutek maluje sie na mej twarzy, jesli tak! bedzie wygladac TB ja to pierd,,,,, i wracam do ksiazek

Wypasiona_Foczka

to może nic nie mów, bo chciałabym dobrze pospać, bez rozwlania ścian, etc ;p

natou

natou szkoda chaty. energię zachowaj na scenarzystów :)

Jeffrey_Goines

hmmm, ona aktualnie jest rudzielcem, więc plus dla Alexa za gust :D (bo ja sama mam rude włosy - niestety farbowane, co doprowadza mnie do płaczu :P) zresztą, hmmmm dopiero co w jednym z wywiadów przyznal, że nie ma czasu na dziewczyny :P

Wypasiona_Foczka

wkurw.... bezsensem tego swiata idę do wanny i to nie sama ;)

http://img158.imageshack.us/img158/1119/ndvd601tq9.jpg

Wypasiona_Foczka

W takim razie jesteś usprawiedliwiona :)

Wypasiona_Foczka

on się cały pomarszczy biedak ;p najpierw siedział w wannie ze mną, teraz z tobą ;)

natou

w takim razie dobrze, że ja dziś się pluskałam sama :)

Jeffrey_Goines

woda leci :) piana się robi swiece sie palą :) tylko Eryczka brakuje.

ahhhhhhhh life sucks w pewnych kwestiach, czemu nie wymyslili czegos takiego ze idziesz do fabryki zamawiasz sobie wymarzonego waceta a po 2 tyg dostarczaja ci go kurierem pod drzwi i zyjesz sobie z nim "happily ever after".
w prawdziwym swiecie ehhhhhhhhhh nawet nie bede pisac

czy wy tez macie tak czasem ze pomimo tego ze macie wszystko( w rozsadnych granicach,nie mowie o jahcie i prywatnych wyspach) czegos wciaz wam brakuje? to jest wina konsumpcjonizmu czy czy za wysokich wymagan w stosunku do siebie i do innych?

Jeffrey_Goines

Sen mnie dopada, więc zaraz spadam :)

Chcę jednak nadmienić, że byłam na chwilę na forum, gdzie przeważa grono facetów i ciekawa byłam ich opinii na temat TB. Otóż- nie doceniają, to raz, choć zdarzają się wyjątki. Dwa- na tapetę poszły screeny i cycki. I oświadczam- wg. facetów Sookie ma ugly cycole, co potwierdzili fotami. Przoduje Jessica i była Jasona uzależniona od krwi, która miała 'idealne cycki' :)
Ponadto serial wg. nich warto oglądać, gdyż są sceny łóżkowe :)
Jak widać, każdy ma swój świat i podniety :)

Jeffrey_Goines

Mi zawsze brakuje butów i torebek.
A tak poważnie- jest prawda w tym co mówisz. Czasami odczuwamy brak czegoś/kogoś, co wprawia nas w nihilistyczny nastrój. I najgorsze, że nie zawsze wiemy o co nam chodzi. Ja tak czasami mam.

Jeffrey_Goines

skorzystam z motta zyciowego mojego kolegi. otóz on niczym bohater filmu "jestem na tak" obsesyjnie powtarza "pierd.... to" i jak do tej pory pierd.... wszystkiego dobrze mu wychodzi :) (on to robi doslownie i w przenosci)

a wiec pierd.... to wszystko, allana balla, scenarzystow TB, watek suki i the billa, pierd... to ze choc ideal zyje ma na imie Alex to jest nieosiagalny :P [przypomniala mi sie piosenka Alanis Morissette "Ironic" -> It's meeting the man of my dreams
And then meeting his beautiful wife]
co wiecej pierd... to ze mialam przejrzeć akta i jestem kompletnie nieprzygotowana do sprawy na jutro. pierd... to ze choc mam faceta to wcale nic do niego nie czuje........eh i pierd... to pierd... które tu pisze

ide pokimac do wanny, potem kawa- akta, i o 5 bede mogla na zywo obejrzec TB :P