PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399264}

Czysta krew

True Blood
2008 - 2014
7,3 75 tys. ocen
7,3 10 1 74706
6,5 8 krytyków
Czysta krew
powrót do forum serialu Czysta krew

Może ma ktoś z was drugą książkę z tej serji? Może być nawet link do strony z której można ją pobrać. Wie moż ktoś co tam się w 2-części dzieje?? Przeczytałam pierwszą jest świetna..
Ja ktoś ma niech mi ją prześle na e_mail
magdalenakrzysiak@wp.pl
z góry dziękuję...

ocenił(a) serial na 6
Madziak456

Z tego co wiem to tylko pierwsza książka została przetłumczona na polski, a pozostałe są w języku angielskim.

tabaq85

Druga cześć czyli Living Dead in Dallas ma być wydana po polsku w okolicach pażdziernika.

ocenił(a) serial na 8
niina15

szkoda tyle czekać... osobiście uważam, że książka jest lepsza, poza tym w filmie prawie wszystko przekręcili najbardziej mnie rozbawiło to , że z Lafayette'a[?] zrobili dilera rżałam jak koń, prawie spadłam z krzesła xP

ocenił(a) serial na 8
djkomodora

To smutne, że kobiety w XXI wieku, same z nieprzymuszonej woli porównują się do konia.

Madziak456

Dokładnie ! Duzo pozmieniali. W drugiej części książki martwą osobą znalezioną w samochodzie Andy'ego okazał sie własnie Lafayette :)

ocenił(a) serial na 8
niina15

Masz polskiego e-booka II części??

jeśli tak to proszę o e-maila z załącznikiem na djkomodora@interia.pl ;) będę wdzięczna ;D

Madziak456

Niestety, czytałam angielskiego ebooka...

ocenił(a) serial na 8
niina15

ech... próbowałam kiedyś czytać po angielsku, ale połowy słówek nie znałam i zrezygnowałam, bo żaden bestseler to to nie był, wolę poczekać i przeczytać ze zrozumieniem całość, niż częściowo po angielsku ;)

Madziak456

Data wydania: 21 października 2009

Po polsku to bedzie co innego :)))

ocenił(a) serial na 10
Madziak456

Nie wiecie przypadkiem, czy MAG wyda książki Harris w twardej okładce?

ocenił(a) serial na 10
Shiva

Macie może ebooka I części?

ocenił(a) serial na 10
forsakenvanity

tak przy okazji zapytam , czy wie ktoś może czy jest dostępny e-book 3 tomu
serii ? :D

ocenił(a) serial na 9
forsakenvanity

Ja mam, jeśli nadal potrzebujesz to podaj adres e-mail, prześle ci na pocztę :)!Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
anunia89

jak macie e-booka 1 tomu bądź tez drugiego to proszę wyślijcie na mail black8x8@o2.pl z góry dziękować:)

ocenił(a) serial na 9

Wysłałam Ci na e-maila :):):D

ocenił(a) serial na 10
anunia89

Ja też mogę prosić 1 ebooka?
Forsakenvanity@o2.pl

ocenił(a) serial na 10
forsakenvanity

super to jak masz e-book 3 tomu to moj e mail to wercia003@wp.pl

z gory dziekiuje :D

ocenił(a) serial na 9
forsakenvanity

Wysłałam :D

ocenił(a) serial na 9
anunia89

czy ma ktoś nieoficjalne tłumaczenia 2. i pozostałych części, najlepiej w
formie .pdf. Jeśli tak, bardzo proszę o przysłanie mi na maila
xnetix@gmail.com

anunia89

ja też prosze o 3 tom... juska99@o2.pl dziękuje

anunia89

Jeśli posiadasz 3 część bardzo prosiłabym o przesłanie...
Moj adres d1112@go2.pl
Z góry dziękuje i pozdrawiam:-)

Madziak456

Polecam forum true-blood.com.pl , tam bedziesz miała nieoficjalne tłumaczenia

Madziak456

Macie może 2-częśc? (u martwych w Dallas)
Podeślijcie mi na maila: klaudiacork@o2.pl

Madziak456

hej. ma ktoś czesc 4 i dalsze?? jak macie to wyslijcie : iza.niew86@gmail.com
ja posiadam pierwsze 3 przetłumaczone na polski wiec jesli ktos jest zainteresowany to piszcie i wyśle.
pozdrawiam.

użytkownik usunięty
iza_niew86

do iza_niew86;) mozna prosic o te 3 pierwsze czesci? mail black8x8@o2.pl
Z gory dzieki;)

ocenił(a) serial na 10
iza_niew86

Cześć,
Posiadam I,II, III część nieoficjalne tłumaczenie. Czy wysłać?
Jeśli posiadasz IV część, daj proszę znać.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
daga_7

czy ktoś może już ma więcej niż te 6 rozdziałów z 4 części??? bo ja już nie mogę wytrzymać, tak bardzo chciałabym to przeczytać a mój angielski jest taki,że rozumiem co 4 słowo:P

użytkownik usunięty
daga_7

Mogłabyś mi wysłać te 3 pierwsze części??
z góry dzieki:) mail black8x8@o2.pl

daga_7

mam 4 czesc i nastepne ale tylko po angielsku. nie ma ich pretlumaczonych, z 4 chyba tylko pierwsze 6 rodzialow mozna znalezc po polsku. jak ci pasuje to podaj maila to wyśle.

użytkownik usunięty
iza_niew86

Faktycznie, w sieci można znaleźć nieoficjalne tłumaczenia trzech pierwszych tomów i tylko 6 rozdziałów czwartego. Pozostaje nam mieć nadzieję, że ktoś się w końcu zlituje i przetłumaczy kolejne...

ocenił(a) serial na 7
iza_niew86

Witam, bardzo chętnie przeczytam książki, bo na razie miałam okazję oglądać tylko serial. Wciągnął mnie, a wiadomo, że książki są lepsze. Bardzo chętnie po polsku i po angielsku. Przyjmę wszystko. Byłabym bardzo bardzo wdzięczna.
To mój mail: aniakrzew@o2.pl
Pozdrawiam:)

iza_niew86

hej czy mogłabyś mi przesłać 3 tom Martwego aż do zmroku i jeśli masz tłumaczenia to następne części.dziękuje na adres zlota13@interia.pl

Madziak456

Ja bardzo bym prosiła o 2,3 i 4 część ;*
kobra.kobi@gmail.com
Z góry dziękuję ;]]

Basik666

Jeśli mógłby mi ktoś wysłać 3 część (PL), byłabym bardzo wdzięczna
mój e-mail grefenka86@o2.pl. Z góry dzięki.

ocenił(a) serial na 9
Madziak456

na której części książek o Sookie kończy się drugi sezon serialu?

użytkownik usunięty
wiccanka_2

Prawdę mówiąc treść serialu odbiega (czasem dość znacznie) od książkowego pierwowzoru ale ogólnie rzecz biorąc drugi sezon przedstawia wydarzenia opisane w tomie drugim pt.: "U martwych w Dallas".

użytkownik usunięty
Madziak456

Witaj, druga część książki jest dostępna na Allegro i nazywa się "U martwych w Dallas" jest równie wciągająca co pierwsza, ale serial nieco od niej odbiega podobnie jak w pierwszym sezonie. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 7
Madziak456

napisz e-mail to Ci wyślę wszytko co mam:)

Krzewinka

Mój e-mail tina0512@o2.pl
Z góry wielkie dzięki :D

ocenił(a) serial na 9
Krzewinka

Hejka ja mam tylko pierwszą część jeśli ktoś może mi przesłać e-boki następnych częśći będę wdzięczna kacorek13@gmail.com

Madziak456

Jak narazie w polskiej wersji językowej ukazały się dwie książki nakładem wydawnictwa Mag. Ale wyczytałam, że pod koniec lutego 2010 mają wydać trzecią część. Pozatym Pani Harris ma odwiedzić Polske w marcu!

ocenił(a) serial na 9
Madziak456

BIG PROSBA!!

Moze mi ktos przeslac ebboki ksiazek na podstawie, ktorych byla Czysta krew !!! Bardzo proszę!! sara137@wp.pl

ocenił(a) serial na 7
sara137_2

Tutaj znajdziecie wszystkie części jakie wyszły. Po polsku i po angielsku.
http://chomikuj.pl/Itaana

ocenił(a) serial na 10
Madziak456

mogę też prosić?
theannie@op.pl
z góry dzięki ;)

użytkownik usunięty
TheAnnie

Książka jest do kupienia w marketach.
Ja kupiłem w Cerfie za 24 zł.
Czyli 48 zł obie części.
Ciekawe kiedy przetłumaczą trzecią.

ocenił(a) serial na 10

Z tego co jest mi wiadome to 24 luty będzie można kupić 3 tom Czysta Krew :D

ocenił(a) serial na 7
iblisek

ja słyszałam , że dopiero w marcu ma wyjść 3 część książki a 3 sezon filmu na początku czerwca :P nie moge się doczekać :DD

ocenił(a) serial na 10
dorotadorek

Jeśli jest ktoś zainteresowany siedmioma pierwszymi rozdziałami 5 części Dead As A Doornail to mogę przesłać wam na pocztę.
Jak ktoś chce niech napisze do mnie na pocztę gocha99999@interia.pl
Pozdrawiam ;Pp

dorotadorek

Zaczęłam czytać i od razu rzuca się w oczy, ze serial jest o wiele lepszy! Może to przez tłumaczenie. Niektóre określenia są takie żałosne, że nie da się czytać... Sookie co trzy zdania nazywa Billa "swoim wampirem", a jej przemyślenia nie nalezą do najmądrzejszych. Po przeczytaniu pierwszych 60 stron stwierdziłam, że przerzucę się na wersję po angielsku...

użytkownik usunięty
Madziak456

Trzecia część książki "KLUB MARTWYCH" jest już dostępna, przynajmniej na Allegro. Pozdrawiam. :)