Może ma ktoś z was drugą książkę z tej serji? Może być nawet link do strony z której można ją pobrać. Wie moż ktoś co tam się w 2-części dzieje?? Przeczytałam pierwszą jest świetna..
Ja ktoś ma niech mi ją prześle na e_mail
magdalenakrzysiak@wp.pl
z góry dziękuję...
Z tego co wiem to tylko pierwsza książka została przetłumczona na polski, a pozostałe są w języku angielskim.
szkoda tyle czekać... osobiście uważam, że książka jest lepsza, poza tym w filmie prawie wszystko przekręcili najbardziej mnie rozbawiło to , że z Lafayette'a[?] zrobili dilera rżałam jak koń, prawie spadłam z krzesła xP
To smutne, że kobiety w XXI wieku, same z nieprzymuszonej woli porównują się do konia.
Dokładnie ! Duzo pozmieniali. W drugiej części książki martwą osobą znalezioną w samochodzie Andy'ego okazał sie własnie Lafayette :)
Masz polskiego e-booka II części??
jeśli tak to proszę o e-maila z załącznikiem na djkomodora@interia.pl ;) będę wdzięczna ;D
ech... próbowałam kiedyś czytać po angielsku, ale połowy słówek nie znałam i zrezygnowałam, bo żaden bestseler to to nie był, wolę poczekać i przeczytać ze zrozumieniem całość, niż częściowo po angielsku ;)
tak przy okazji zapytam , czy wie ktoś może czy jest dostępny e-book 3 tomu
serii ? :D
Ja mam, jeśli nadal potrzebujesz to podaj adres e-mail, prześle ci na pocztę :)!Pozdrawiam :)
jak macie e-booka 1 tomu bądź tez drugiego to proszę wyślijcie na mail black8x8@o2.pl z góry dziękować:)
super to jak masz e-book 3 tomu to moj e mail to wercia003@wp.pl
z gory dziekiuje :D
czy ma ktoś nieoficjalne tłumaczenia 2. i pozostałych części, najlepiej w
formie .pdf. Jeśli tak, bardzo proszę o przysłanie mi na maila
xnetix@gmail.com
Jeśli posiadasz 3 część bardzo prosiłabym o przesłanie...
Moj adres d1112@go2.pl
Z góry dziękuje i pozdrawiam:-)
hej. ma ktoś czesc 4 i dalsze?? jak macie to wyslijcie : iza.niew86@gmail.com
ja posiadam pierwsze 3 przetłumaczone na polski wiec jesli ktos jest zainteresowany to piszcie i wyśle.
pozdrawiam.
do iza_niew86;) mozna prosic o te 3 pierwsze czesci? mail black8x8@o2.pl
Z gory dzieki;)
Cześć,
Posiadam I,II, III część nieoficjalne tłumaczenie. Czy wysłać?
Jeśli posiadasz IV część, daj proszę znać.
Pozdrawiam
czy ktoś może już ma więcej niż te 6 rozdziałów z 4 części??? bo ja już nie mogę wytrzymać, tak bardzo chciałabym to przeczytać a mój angielski jest taki,że rozumiem co 4 słowo:P
mam 4 czesc i nastepne ale tylko po angielsku. nie ma ich pretlumaczonych, z 4 chyba tylko pierwsze 6 rodzialow mozna znalezc po polsku. jak ci pasuje to podaj maila to wyśle.
Faktycznie, w sieci można znaleźć nieoficjalne tłumaczenia trzech pierwszych tomów i tylko 6 rozdziałów czwartego. Pozostaje nam mieć nadzieję, że ktoś się w końcu zlituje i przetłumaczy kolejne...
Witam, bardzo chętnie przeczytam książki, bo na razie miałam okazję oglądać tylko serial. Wciągnął mnie, a wiadomo, że książki są lepsze. Bardzo chętnie po polsku i po angielsku. Przyjmę wszystko. Byłabym bardzo bardzo wdzięczna.
To mój mail: aniakrzew@o2.pl
Pozdrawiam:)
hej czy mogłabyś mi przesłać 3 tom Martwego aż do zmroku i jeśli masz tłumaczenia to następne części.dziękuje na adres zlota13@interia.pl
Jeśli mógłby mi ktoś wysłać 3 część (PL), byłabym bardzo wdzięczna
mój e-mail grefenka86@o2.pl. Z góry dzięki.
Prawdę mówiąc treść serialu odbiega (czasem dość znacznie) od książkowego pierwowzoru ale ogólnie rzecz biorąc drugi sezon przedstawia wydarzenia opisane w tomie drugim pt.: "U martwych w Dallas".
Witaj, druga część książki jest dostępna na Allegro i nazywa się "U martwych w Dallas" jest równie wciągająca co pierwsza, ale serial nieco od niej odbiega podobnie jak w pierwszym sezonie. Pozdrawiam :)
Hejka ja mam tylko pierwszą część jeśli ktoś może mi przesłać e-boki następnych częśći będę wdzięczna kacorek13@gmail.com
Jak narazie w polskiej wersji językowej ukazały się dwie książki nakładem wydawnictwa Mag. Ale wyczytałam, że pod koniec lutego 2010 mają wydać trzecią część. Pozatym Pani Harris ma odwiedzić Polske w marcu!
BIG PROSBA!!
Moze mi ktos przeslac ebboki ksiazek na podstawie, ktorych byla Czysta krew !!! Bardzo proszę!! sara137@wp.pl
Tutaj znajdziecie wszystkie części jakie wyszły. Po polsku i po angielsku.
http://chomikuj.pl/Itaana
Książka jest do kupienia w marketach.
Ja kupiłem w Cerfie za 24 zł.
Czyli 48 zł obie części.
Ciekawe kiedy przetłumaczą trzecią.
ja słyszałam , że dopiero w marcu ma wyjść 3 część książki a 3 sezon filmu na początku czerwca :P nie moge się doczekać :DD
Jeśli jest ktoś zainteresowany siedmioma pierwszymi rozdziałami 5 części Dead As A Doornail to mogę przesłać wam na pocztę.
Jak ktoś chce niech napisze do mnie na pocztę gocha99999@interia.pl
Pozdrawiam ;Pp
Zaczęłam czytać i od razu rzuca się w oczy, ze serial jest o wiele lepszy! Może to przez tłumaczenie. Niektóre określenia są takie żałosne, że nie da się czytać... Sookie co trzy zdania nazywa Billa "swoim wampirem", a jej przemyślenia nie nalezą do najmądrzejszych. Po przeczytaniu pierwszych 60 stron stwierdziłam, że przerzucę się na wersję po angielsku...