czyli ciąg dalszy. ZAKAZ EDZIOWANIA! ;)
no to lecim, moze tu będzie bardziej swojsko
ja juz widziałam GK, książkę też czytałam i jestem zachwycona tym serialem, pomijajac fakt ze gra tam Alex... co do chlopaków to są fanami filmow wojennych/wojskowych i jak narazie ich nr.1 jest "Kompannia Braci", szczerze mowiac ja tego nie ogladałam. i nie wiem czy te 2 seriale mozna porównywac...
p.s.1 Nic nie przebije: "J.Lo is dead"
p.s.2 nie obrazaj Stevena, ulubienca mojej mamy, hehehe
Mnie to rozwalały wszystkie monologi Raya na temat tego skąd ta wojna itp. No i oczywiście rzadkie acz soczyste riposty Icemana. Serial świetnie zrealizowany, Kompanie Braci widziałam daaawno temu i już dobrze nie pamiętam, ale jest tam więcej akcji niż w GK.
slodko....
^_^
http://summerskin.flight-of-fancy.net/caps/trueblood/210/images/True_Blood_210_0 030.jpg
a tu screencapsy z ostatniego odcinka w dosc duzej rozdzielczosci
http://summerskin.flight-of-fancy.net/caps/trueblood/210/gallery.php
HAHAHA, bo skonam, ale ludzie to już mają świra. A jeszcze w zimie nikt nie chciał mnie słuchać, że to taki git serial!
No tak koniecznie muszę mieć te kolczyki :)
Skacząc po tematach- także rozbawiła mnie śmierć J.Lo :)
Sceny z Erickiem mniamuśne, aczkolwiek co on tak często ma nawroty alergii i łzawienia? :)
chyba wszystkie sie zgodzimy ze Billowi/Stephenowi jest lepiej w jasnych wlosach, ale niestety nadal wyglada jak skrzyzowanie McGayvera z zulem z pod monopola
wow jaki kolczyk :D
http://www.trueblood-news.com/wp-content/gallery/nylon-party/22.jpg
Obejrzałam Exit i muszę powiedzieć, że Aleksiej w tej wersji bardzo mi przypadł do gustu :)
Poza tym Mads jak zwykle king of the castle. On to dla mnie wypisz wymaluj Geralt z Rivii :)
a ty co żebrowskiego nie lubisz ;) joke oczywiscie.
Mads super, on ma w sobie cos takiego niepokojacego, nie jest przystojny ale przyciaga wzrok jak cholera tzn jak magnes... co do alexa no coz role mial srednia w tym filmie, jak to mój szwagier określił, grał "takiego pizdusia". Ja wole Alexa w rolach twardzieli
koncze 9 czesc sagi i powiem WOW MADER FUCKER ile tam sie dzieje!!! Jeff musisz koniecznie mnie dogonic bo nie mam z kim sie dzielic tym co tam sie stalo
KTOŚ wie jak zrobić cos takiego na glowie ???
http://glaadblog.org/wp-content/uploads/2009/07/lafayette.jpg
Żebrowski mimo wszystko zawsze pozostanie Żebrowskim.
Nie mam pojęcia jak kręci się takie turbany :)
Cytat dnia:
"I find it rude when people ask me why I never 'fixed' the gap in my teeth."
Anna Paquin
:):)
syplo nam sie forum :P jakis pelno nastolatków wchodzi az mi sie odechceiwa pisac, poza tym skonczyłam ksiazki. wreszcie uwolnilam sie od pamietników Sookie :D
tak wogole Matilda sie odezwała, i podobno znalazla goscia ktory zna kumpla Alexa :D hehee takze kto wie moze ^_^ zwlaszcza ze niedlugo znów lece odwiedzic znajomych i Kriss'a <marzyciel>
hehehe i jeszcze jedno zdjecie po ktorym oplulam ze smiechu caly ekran
http://images2.fanpop.com/images/photos/7300000/The-Viking-eric-northman-7309440 -475-575.jpg
Hehhe, po trosze racji, ale jak widać ostatnimi czasy wiele osób tu zagląda :)
Dobra, muszę ruszyć za Tobą, jutro polecę piątą część.
Fajowo, mam nadzieję, że może coś wypali. Byłoby milusio, nieprawdaż? :) Aczkolwiek kręć Krissa, kręć. Zawsze mieć dobrze coś w zanadrzu.
A zdjęcie- klasyk. Uśmiałam się. Rzeknę jedno: ta paniena jest moja :)
Foczka, czuję się urażona bom ja jeszcze nastolatka :D Ostatnio też nie chce mi się zaglądać, damn, co raz wiecej ludu ogląda TB z jednej strony fajno z drugiej nie :P (na gronie pamietam raptem kilkanaście osób na forum TB a teraz już ponad 200 ;o)
Jakie zadbane ma te blond włosy, buaahahaha :D
Foczka, tylko tym razem przemyc jakiegoś ładnego pana nam tu do Polszy ;)
Bycie nastolatką fajna sprawa. Chciałabym mieć na powrót naście :)
Zobaczymy ile nasza miłość przetrwa :) Niedługo koniec sezonu ;/
W Polsce też są fajni, ale jakoś na nich nie trafiam :)
natou: wybacz jesli cie urazilam. jak mowie nastolatka to mam na mysli przedział wiekowy 11-15 lat, wtedy człowiek jest najgłupszy, a wiem to z AUTOPSJI :D
Jeff: ja tez bym wolala cofnac sie w czasie ale tak do podstawówki, wtedy zycie bylo takie beztroskie :) chłopacy byli blee, teletubisy cool, zero problemow z kasa czy szefem, wtedy urodziny byly swietem a nie powodem do stresu, gowno co obchodzilo cie to jakie masz cialo, grube czy chude, nie było celulitu a czas wogole jakos tak wolniej plynał..... wybaczcie mam depresje przed-urodzinową :(
p.s. zalozylam kolejny temat o E/A tym razem do wzdychania, bo kurcze Jeff ma racje niewiadomo jak długo nam ta "miłosc" przetrwa takze trzeba cieszyć sie nia ile wlezie :D
God damn it ale mam dola :P hehe jak bede obchodzic 30 urodziny to normalnie sie powiesze wtedy :P
Cześć,
Do Old Crew wprawdzie nie należę, ale już od jakiegoś czasu obserwuję Wasze rozmowy na wiadomy temat:) I muszę przyznać, że mile urozmaicają mi czas w pracy:)
Widziałam, że czytacie książki, na podstawie których powstał serial. I tak chciałam się podpytać, skąd je zdobywacie? Chętnie bym sobie też poczytała:)
Dzięki za pomoc.
C_K
P.S. Przyłączam się do Waszej opini o Eric'u/Alex'sie - on jest naprawdę HOT:)
jak chcesz wzdychac to wbijaj na nowy temat :P tam normalnie EDZIUJEMY na maxa :D
ksiazki tj. ebooki angielskie, zdobywamy droga elektronicza, albo z RS albo z chomika
Dzięki wielkie to i ja poszukam:) A co do zaproszenia to może skorzystam z zaproszenia:) W końcu trzeba sobie jakoś umilać czas:) Na razie idę szukać książek:)
A ja to Wam Kochane powiem, że mało tęsknię za tamtymi czasami. Teraz mi jakoś lepiej.
Foka, nie rozpaczaj z powodu urodzin. Tak naprawdę wkraczamy właśnie w najlepszy okres w życiu ;-) Wiem to z AUTOPSJI :D