no cóż za złośliwość kończyć tak odcinek... i że niby jak mam przetrwać kolejny tydzień? pocieszając się "Desperate Houswives"?
A tak na serio, odcinek, nie licząc końcówki nie rzucił mnie na kolana, raczej schematyczny i poukładany tak jakby się konstruował wg. wszelkich przewidywań. Fajnie było ponownie zobaczyć Dexter'a w swoim żywiole:) Wierzę głęboko w to że 12 odcinek będzie miał więcej polotu. Na razie z mojej strony tyle, nie chcę spoilerować. Miłego oglądania ;)
Mi jakoś bardzo przypadło do gustu to określenie Batisty dot. listów "kartki z piekła" ;c
http://www.youtube.com/watch?v=lxtdsasqODU
Błagam, sprawa dla fanów, zakończenie 11 odcinka i muzyka w tle przeplatająca się przez sezon 4. Niech ktos da tytół bo to świetny kawałek. PLS
Może napisz do Daniela lub Jonathana Lichta? Bo żaden fan serialu nie jest ci w stanie podać tytułu tego utworu. To jest muzyka specjalnie komponowana do serialu, trzeba czekać na wydanie nowego soundtracku.
Nie ma za co dziękować, podziękujesz jak pewnego dnia podeślę Ci link do tej muzyczki, mi też strasznie przypadła do gustu, więc co jakiś czas będę sprawdzać w necie, czy coś się nie zmieniło.
za takie zakończenie to powinny być jakieś kary :D i jak ja mam teraz wytrzymać do następnego tygodnia??? tak się spodziewałam że Christine nie dożyje końca sezonu, ale nie takiej śmierci się spodziewałam :/ już prędzej myślałam że Arthur ją uciszy.
Jak to ktoś wyżej napisał:
"Hello Dexter Morgan" to hasło sezonu :D
hasłem sezonu jest "Shut up cunt" podczas obiadu :)
i nie wiem czym tu się podniecacie, w teaserze następnego odcinka do 20 sek pokazane jest już wszystko to co wiemy, dalej zostaje około sek 24 wyjętych z 50 minut \o/
Może i te wizytówki imienne nie były. Ale w chwili gdy Arthur kradł ją kobiecie z jednej strony miał policjantkę z recepcji, a z drugiej ochroniarza i żadne z nich nic nie zauważyło. Wydaje mi się że ochrona powinna zwracać uwagę na takie rzeczy. No ale nic - mimo to odcinek spoko chociaż tak jak myślałem był tylko rozgrzewką przed finałem.
Miejmy tylko nadzieję że z Dexterem nie będzie tak jak z końcówką IIgiego sezonu "True blood" gdzie dwa ostatnie odcinki były totalną porażką, przepełnioną nielogicznymi scenami zupełnie odbiegającymi poziomem od całości serii, tak jakby wciśniętymi na siłę, żeby tylko zmieścić jak najwięcej w jak najkrótszym czasie. Oby ostatni odcinek też nie okazał się czymś w rodzaju przymusowego zakończenia.
Wyraźmy podziekowanie że żyjemy w czasach w których nie trzeba już scąać filmów lub seriali teraz można je oglądać online . Ta technologia juz troche istnieje ale nadal nie moge wyjść z zachwytu
DZIĘKUJE !!!!!
P.S. fajna scena końcowa, ale ale widać ze jest to przeciągane - byle by dotrwać do 12 odcinka w ktorym Dexter zabije Arthura ogólnie odcinek ślamazarny
wszyscy jestescie pewni ze dexter zabije artura a moze artur wrobi dexa a sam wyjdzie z calek sytuacji bez szwanku ha nikt jakos o tym nie pomyslał...przeciez finał 4 serii ma zszokowac widzów...
Jak dla mnie to Arthur jest spoko ale tak na dobrą sprawę gdyby Dexter się z nim nie pier****ł to już dawno by wylądował na stole. Nie wiem czy wytrzymałbym takie podchody przez kolejny sezon. A tak w ogóle przy całej mojej sympatii dla tego serialu wolałbym żeby serial skończył się na 5 sezonie i odszedł w glorii i chwale. No i tak zastanawiam się czy Dex kiedykolwiek wyląduje na krześle elektrycznym czy po prostu niczym Mr.Brooks uda mu się w odpowiednim momencie wycofać z tego "biznesu".
Mi się wydaję że Dex skończy na krześle, wkońcu sprawiedliwość jaka ona by nie była dopadnie jestem ciekawy jakie będą jego ostatnie myśli.