PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=679417}

Dom grozy

Penny Dreadful
2014 - 2016
7,7 35 tys. ocen
7,7 10 1 34558
7,4 16 krytyków
Dom grozy
powrót do forum serialu Dom grozy

Średniak 5/10

ocenił(a) serial na 6

Jak dla mnie zdecydowanie średniak obejrzałem cały pierwszy sezon ale niczym szczególnie mnie nie powalił czy jakoś specjalnie nie wciągnął nie zaciekawił mimo że lubie tego typu filmy ten mi jakoś nie przypadł do gustu jak dla mnie za dużo tu pomieszania z poplątaniem wampiry-wilkołak-demon-szatan-opętanie-egzorcyzmy i pan doktorek Frankenstein i jego eksperymenty no ja tego nie kupuje brakuje jeszcze tylko złośliwie mówiąc myszki miki:)
A zapomniałem był jeszcze słynny łowca wampirów Van Helsing tutaj zabity jak dziecko przez twór Frankensteina:)
Po wysokiej ocenie widać że jest jednak wiele osób którym się ten serial podoba i to kupują i ok nie ma problemu ja już jednak 2 sezon zdecydowanie odpuszczam szkoda czasu jest wiele innych ciekawszych bardziej wciągających seriali...

ocenił(a) serial na 4
slobi

nic dodać nic ująć

slobi

mi się troszkę na końcu namieszało... ale dobrze mi się oglądało...
@slobi - śmierć Van Helsinga troszkę na wyrost jest ale w serialu był ukazany już jako emeryt i na taką osobę, która wiedziała, że prędzej czy później zginie... i z tego co opowiadał Frankensteinowi najlepsze miał już za sobą...

ocenił(a) serial na 9
slobi

Taka jest idea serialu - dużo, trochę groteskowo, stąd też tytuł serialu - Penny dreadful.