PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=679417}

Dom grozy

Penny Dreadful
2014 - 2016
7,7 35 tys. ocen
7,7 10 1 34558
7,4 16 krytyków
Dom grozy
powrót do forum serialu Dom grozy
ocenił(a) serial na 10
Jeffrey_Goines

A nie mówiłem,że będzie romans między Ethanem a Hekate :D
Odcinek baaardzo mi się podobał !

ocenił(a) serial na 9
Luke_White

Romans to chyba zbyt wielkie słowo ale ona ma coś w sobie, sam bym się skusił, lubię ją. Co do odcinka troszkę nudnawy, jakoś nie odczułem napięcia na rancho tatusia. Sama jego postać też taka bez przytupu, w porównaniu z Malcolmem bardzo przeciętny. Apacz, jakoś nie wierzę że taki szaman wyschnie gdzieś na pustyni, nawet ten grzechotnik go nie ukatrupił, chyba jeszcze wpadnie z odwiedzinami. Lekko niepotrzebna wstawka z Frankim robiącym porządek w swoim warsztacie, po co to było? Na razie najbardziej w tym sezonie podoba mi się Vanessa, wątek z Broną, Dorianem i jej uczennicą, Dziki zachód średni taki, a Franki + Hindus i ich zabawy w doktorków to taki sympatyczny przerywnik raczej traktuję tych panów z przymrużeniem oka. Jedyne co mnie zaskakuje że nie potrafię jakoś negatywnie ocenić Hecate, ona nawet kocha zwierzątka ;-D

ocenił(a) serial na 10
mitrus80

Tak sobie teraz przypomniałem, jeżeli Ethan i Hecate umierali z pragnienia na pustyni to dlaczego nie nawodnili się krwią koni, może to trochę dziwne spostrzeżenie ale myślałem, że do tego dojdzie.
Co do czarownicy podzielam twoje zdanie mitrus80.

ocenił(a) serial na 10
Jeffrey_Goines

Ja też! Ale dużo ciekawiej zrobiło się po "incydencie" z Hecate. Myslałam, że Ethan zostanie wierny Vanessie czy coś w tym rodzaju ale raczej nic na to nie wskazuje, żeby kiedyś Matka Zła i Lupus Dei byli razem :/ a szkoda...