https://www.youtube.com/watch?v=vQuTRJSR9h4
Już nie mogę się doczekać :D ! Co najlepsze będą to 2 finałowe odcinki emitowane w tym samym dniu. Ciekawi mnie strasznie jak będzie wyglądać walka: Lupus Dei vs Dracula i po jakiej stronie Vanessa się opowie. Interesujące jest też to jaką role w finale odegrają Franky senior i junior, dr.Jekyll i Dorian Gray, czy będą brać udział w starciu z "dziećmi ciemności", czy zostaną też gdzieś na uboczu zajmując się swoimi sprawami. Miejmy nadzieję, że finał wbije nas w fotel ;)
Tak na marginesie, czy ktoś z was doszukał się informacji potwierdzających powstanie 4 sezonu ? Nie chciałbym się jeszcze z tym serialem rozstawać...
Nawet nie wiedziałam, że zostaną wyemitowane dwa odcinki na raz. :D
Też mam nadzieję, że Dorian z Jekyllem i Frankiem się dołączą i w ten sposób dream team zaliczy reunion, przy okazji zyskując nowych członków.;)
Co do sezonu IV, to ostatnio specjalnie sprawdzałam oglądalność obecnego i widzę, że serial zaliczył minimalny spadek, ale chyba nie jest tak źle, żeby kończyć tę produkcję. Sama nie wyobrażam sobie, że to mógłby być już koniec. Oj nie. Chyba, że twórcom naprawdę brak już pomysłów i nie widzą sensu w dalszym tworzeniu Penny (a niestety trzeba przyznać, że ich brak jest w tym sezonie widoczny).
Serial raczej nie skończy się na trzech sezonach, gdzieś czytałem że mają jeszcze wiele do pokazania odnośnie całej historii. Osobiście nie przeżyłbym gdyby serial anulowali.