PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=679417}

Dom grozy

Penny Dreadful
2014 - 2016
7,7 35 tys. ocen
7,7 10 1 34558
7,4 16 krytyków
Dom grozy
powrót do forum serialu Dom grozy

Serial ma klimat, co prawda nie jest to Carnivale ale też jest nieźle. W porównaniu do Sleepy Hollow to arcydzieło. Trochę się obawiam nagromadzenia postaci literackich, mam nadzieję, że tego nie popsują. Zarośnięty Dalton wreszcie mi się nie kojarzy z Bondem. Eva też nieźle sobie radzi chociaż czuję pewien niedosyt, miałem nadzieję, że pokaże więcej swojego boskiego ciała ;-)

ocenił(a) serial na 8
Wuj Oswald

czekałem na 2 odcinek by móc dopiero sprawdzić czy będzie serial nadawał się do kontynuacji czy też nie i jestem mile zaskoczony gdyż trzyma poziom :) i naprawdę ma klimat gdzie reszcie tego brakuje i jest w tyle za murzynami.. cały Harry Treadaway-Dr Victor Frankenstein ma w sobie tyle tajemnic tak samo jak Eva Green tu to już zupełnie nie wiem czego mogę się po niej spodziewać jest taka pewna siebie tajemnicza zarazem ale gdy nie zapanowała nad sobą to w odc 2 dała popis swej osobowości :) podobało mi się..

cyklonos

A mnie się wydaje,że drugi odcinek był sporo gorszy od pierwszego.Naprawdę lubie seriale w tym klimacie no ale spróbuję obejrzeć trzeci i wtedy podejmę się głębszej oceny.