PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=679417}

Dom grozy

Penny Dreadful
2014 - 2016
7,7 35 tys. ocen
7,7 10 1 34558
7,4 16 krytyków
Dom grozy
powrót do forum serialu Dom grozy

Za dużo tych seriali

użytkownik usunięty

Do tego jeszcze ciągną się przez multum sezonów. To tego, co powstanie nowy, to zaraz zachwyty
się pojawiają, że niby najlepszy w historii itp. Nawet, gdyby się okazało, że ten Penny dreadful jest
arcymistrzostwem świata w serialowaniu, to raczej nie będę miał na niego czasu.

To nie oglądaj, nikt Cię nie zmusza. Natomiast to forum nie służy wyżalaniu się na brak czasu i brak zainteresowania kinem. Do tego służy żona, kot lub sąsiad.

użytkownik usunięty
msbotor

Po pierwsze primo, gdzie jest napisane, że forum nie służy, żeby napisać, że się nie ma czasu oglądać chłamu z tivi?
Po drugie primo, gdzie ty kurna masz to kino?
Po trzecie primo, żona służy do czego innego, współczuję twojej, jeśli służy ci do wyżalania się.

Po pierwsze - "primo" znaczy "pierwsze". Chyba, że chciałeś być zabawny...
Po drugie - forum na stronie o nazwie Filmweb służy ocenianiu, wymianie informacji, opinii, wrażeń o filmach, serialach, ogólnie: kinematografii. Musisz mieć napisane, że nie jest to niebieska linia albo psychoterapeuta online ? Serio ?
Po trzecie - kino (czyli rodzaj sztuki wizualnej) to wszystko o czym traktuje ten portal, zatem na twoje pytanie "gdzie ty kurna masz to kino" można odpowiedzieć "na tym portalu wszędzie"
Po czwarte - dałem Ci wybór, jeśli żona (a nie masz żony, nawet dziewczyny nie masz) służy do seksu, to do wyżalania zostaje Ci jeszcze przecież kot lub sąsiad. No ewentualnie ksiądz ale czy on będzie chciał Cię słuchać ?

ocenił(a) serial na 9

Czemu ma służyć ten temat? To brzmi niemal jak nawoływanie do reżysera, że niepotrzebnie nakręcił serial, bo niejaki ważniak Pyjter_ obwieścił, że nie ma czasu obejrzeć wszystkich produkcji :D Widać, ze kogoś tu głowa boli od przybytku. Bardzo dobrze, że jest dużo seriali i niech będzie ich jeszcze więcej, tak by każdy miał w czym wybierać!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9

Taki temat niczemu nie służy, a jedynym, który ma tutaj ból dupy jesteś ty. I nie wiem po co sobie sam zaprzeczasz. W pierwszym poście bardzo cię zbulwersowało, że serial istnieje, teraz ponoć już cię to "gówno obchodzi". Zdecyduj się na jedną wersję.

użytkownik usunięty
mike__25

Niby gdzie napisałem, że mnie zbulwersowało? Naucz się czytać.

ocenił(a) serial na 9

"Za dużo tych seriali"

Teraz jeszcze zacznij ubolewać nad tym, że nie możesz już edytować postów :D

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 9

Chłopcze, trochę kultury. Z takim językiem to możesz sobie w domu, do mamusi, lub tatusia, jak sobie pozwalają. Tutaj raczej nie wypada.

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 9

"Za dużo seriali" nie jest neutralnym wpisem, tylko protestem z dupy przeciwko ilości seriali. Sam nie rozumiesz już tego co piszesz. I lepiej się uspokój lub idź wylewać swoją frustrację gdzie indziej. To jest dział dla oglądających serial. Nie podoba się to nie oglądaj.

użytkownik usunięty
mike__25

"Za dużo seriali" nie jest neutralnym wpisem, tylko protestem z dupy przeciwko ilości seriali."
Skoro, ty wiesz lepiej, że to PROTEST to się nie będę spierał...
" To jest dział dla oglądających serial."
Gówno prawda, to jest dział dla wszystkich, (no chyba, że znajdziesz mi potwierdzenie tego, co piszesz np. w regulaminie filmwebu).

ocenił(a) serial na 9

A myślisz, ze po co tu ludzie przychodzą, żeby pieprzyć, ze serial jest zbędny? Jak robisz w markecie zakupy spożywcze to też podchodzisz do innych klientów i mówisz im, że włożone do koszyka produkty są niepotrzebne, bo ty ich byś nie kupił?

użytkownik usunięty
mike__25

popłacz się jeszcze :D

ocenił(a) serial na 9

Ty tak często wchodzisz na fora różnych seriali i piszesz, że nie masz czasu na oglądanie ich? Serio pytam.

użytkownik usunięty
Zuzhet88

Ostatnio pisałem na forach 4 seriali, co łącznie zajęło mi około 15 minut.