>>>Najciekawszy BOHATER HOUSE'A<<<
10 regularnych postaci HOUSE'A walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 8 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp. (Mile widziane uzasadnienia)
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!! (Mile widziane uzasadnienia)
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
AMBER
CAMERON
CHASE
CUDDY
FORMAN
HOUSE
KUTNER
TAUB
THIRTEEN 13 (HADLEY)
WILSON
GŁOSUJMY DO PIĄTKU!
MIŁEJ ZABAWY!!!
Nowy, niespodziewany LIDER...
Ciekawa sytuacja zdarzyła sie w tym tygodniu. Nie to, że House został znów pozbawiony funkcji Lidera, bo to się już zdarzało wcześniej. Chodzi o to, przez kogo...
Myślicie pewnie, że Cuddy lub Trzynastka postanowiły znów obalić naszego tyrana? Cóż, jeśli tak, poważnie mijacie się z prawdą. Wymienione panie baaardzo poza formą w tym tygodniu.
Kto więc wspiął sie na wyżyny swoich możliwości? Już mówię. Żółtą koszulkę lidera w tym tygodniu dumnie przyodziewa CAMERON!
Też jesteście zaskoczeni? Bo ja, jak cholera! Coś czuję, że ta skromna osóbka pokarze swój ostry pazur! I zapewne pozbawi coniektórych finału...
1. Cameron - 161pkt
2. House - 156pkt
Cuddy i Trzynastka, jak zwykle blisko siebie! Wydaje się, że obie panie mają taką samą, ogromną liczbę fanów. Cóż, rozgrywki finałowe będą cudownie zawzięte! Szpony pójdą w ruch, włosy zostaną wydarte z głów - szykuje sie prawdziwy COUGAR FIGHT!
3. Cuddy - 120pkt
4. Trzynastka - 119pkt
Zwłaszcza, że w siłę rośnie kolejna rywalka! Już drugi raz ociera sie o nominację i drugi raz wyslizguje sie z jej szponów! Kto? AMBER!
Ta gra będzie szalenie ciekawa, gdy zostanie tylko H. i jego Kocice! Myślicie, że doktorek zdoła je okiełznać???
5. Amber - 107pkt
Tak, Amber jest ostatnią bezpieczną postacią w tym tygodniu! Oznacza to, że opuści nas kolejny, czwarty z rzędu FACET!
6. Wilson - 104pkt
7. Chace - 54pkt
Kto będzie musiał nas opuścić w niedzielę? Wierny przyjaciel Housa'a, czy mąż pieknej Cameron?! TO ZALEŻY TYLKO OD WAS!!!
Głosujcie!!!
Do niedzieli!
Odpada Chase. Wilson jest u mnie zaraz na 2 miejscu po Housie, dziwię się że jest tu tak nisko
Cieszę się, że Cameron jest na pierwszym.
Oddaję głos na Wilsona, ponieważ:
1) wolę Chasa
2) Wilson mnie drażni
3) trochę niesprawiedliwie obwiniał House'a o śmierć Amber
4) zdradzał swoje żony
5) wolę Chasa ;)
Chace - You're FIRED!!!
Tak moi drodzy, to że Wilsonowi w całym tygodniu powinęła sie delikatnie noga, absolutnie nie oznacza, że jest on słabym zawodnikiem! Wręcz przeciwnie, wytrawny gracz, który pewnie jeszcze nieraz nas w tej grze zaskoczy!
Chociażby w tym tygodniu! Wstrząs nominacji powinien Was zmotywować, czy ja wiem... Obstawiam pierwszą trójkę, bo Cameron jest ostatnio mocna. Ooops, wybacz James jeśli zepsułem element zaskoczenia!
Cóż, pozostaje mi tylko ogłosić oficjalnie, że w pojedynku
Chace vs. Wilson, stosunkiem głosów:
67% - 33% odpada CHACE!!!
Biedna Cameron! Dajecie jej nagrodę, a potem karzecie tak okrutnie!
Kto będzie w tym tygodniu zagrożony?
Czy będzie to dwie panie tym razem?
Czy Amber znów się wywinie?
Wy mi powiedzcie, SWOIMI LICZNYMI GŁOSAMI!
GŁOSUJCIE!!!