PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94339}

Dragon Ball Z

1989 - 1996
8,5 83 tys. ocen
8,5 10 1 83382
8,8 11 krytyków
Dragon Ball Z
powrót do forum serialu Dragon Ball Z

Kogo najbardziej lubicie z wszystkich częsci DB? Ja Małego Goku z ogonkiem ;)

niebiesko_oka

Bezapelacyjnie u mnie numer jeden, the one itd jest Vegeta - za mroczny charakter i wiarę w swoje mozliwości. Szczerze mówiąc cały Vegeta jest taki mroczny. A na 2 miejscu Son Goku - jako juz dorosły

ocenił(a) serial na 10
Fearman

Dla mnie najlepszy jest Vegeta nie wiem dlaczego tak poprostu

ocenił(a) serial na 8
Fearman

Też jestem fanem dragon ball'a.Moje Top 3 to:
1.Freezer wredny przebiegły sadysta który nie cofnie się przed niczym żeby zniszczyć przeciwnika.Bohaterów z Namek kosił jednego za drugim.Pierwszy i kluczowy przeciwnik w sadze Z.Gdyby nie on Goku nie przemienił by się w SSJ
2.Broly .LSSJ któremu nic nie dorówna.Potężny.Nakopał do tyłków całej ekipie SSJ :P Nie cierpiał songa bo beczał i denerwował go tym :PW chwili gdy goku przyszedł na świat jego siła ciosy wynosiła 10 jednostek a Broly'ego 10000 widać różnicę :P
3.Vegeta cyniczny drań.Cechował go sadyzm,czarny humor ,egoizm.Dumny wojownik Sayan.Początkowo czarny charakter lecz później się zmienia.
To moje typy

Fearman

także uwielbiam Vegete za poczucie humoru ;)

ocenił(a) serial na 10
Fearman

Goku jest najlepszy, po prostu jest zabojczy;]

ocenił(a) serial na 9
niebiesko_oka

dla mnie najlepszy jest Gohan ssj2 w czasie cell game
to jego spojrzenie jest zabojcze :D

Shadow_5

Ja zawsze uwielbiałam Tronka(nie wiem jak to sie pisze)

ocenił(a) serial na 10
Amaya

C18
Vegeta - ma to "coś" w sobie ;)

Zresztą każda postać jest na swój sposób fajna, ale te dwie powyżej najbardziej mnie zaintrygowały :)

InowroclawskiWilk

Ja zawsze lubiłem Vegetę :) Fajny koleś, mimo iż stał się dobry nie przestał być cyniczny i wredny (zawszę lubie takie postacie :D) Lubiłem też Piccolo i Krillina, byli spoko

niebiesko_oka

Mój ulubieniec to Gohan, bardzo podoba mi się charakter tej postaci-raczej spokojny, ale gdy się wkurzy to lepiej nie podchodzić!

Logan_6

Piccollo czyli Szatan Serduszko heh smieszne tłumaczenie, ale wpada w ucho, moja mama zawsze że sie z tego śmieje, zresztą z Wegety:) i Bubu też.

ocenił(a) serial na 10
Yasiu

ja tez kocham szatana serduszko!!! podniecaja mnie jego zielone uszy i szpiczaste zeby!!! to byla milosc od 1-go wejrzenia podziwiam go tez za to ze pomogl mlodemu gohu gdy stracil ojca...

ocenił(a) serial na 10
niebiesko_oka

Trunksa i tego zboczonego zolwia, oj wymiatal^^
i Herkulesa tez milo wspominam^^

niebiesko_oka

vegeta - mroczny chrakter tak.. xD
kamesenin - zbok :P

ocenił(a) serial na 10
niebiesko_oka

mam kilka ulubinych postaci: na 1-szym miejscu Vegeta(jest na pierwszym miejscu bo lubie go za cala postac poczawszy od sayans saga az do samego konca), 2-gie miejsce Gohan z Cell Saga (walka z komurczakiem, a szczegolnie za to jak sie prezentowal na SSJ2, i te jego zabojcze spojrzenie) 3-cie miejsce Piccolo (za wszystko). zauwazylem ze bardzo lubie postaci ktore na poczatku byle zle ale przeszly na strone dobra( Vegeta, Piccolo).

ocenił(a) serial na 10
Bloodmaster

vegeta jest najlepszy jakby chciał to by songa z palcem w dupie rozwalił Vegeta is KIng !!!!!!!!!!! Kakarotto :D

ocenił(a) serial na 7
uszmen0111

a ja uwielbiam Son Gohana. Moja ulubiona część Zetki to ta z komórczakiem, jak Son Gohan tak świetnie go zabił. I w ogóle jest świetny

ocenił(a) serial na 10
niebiesko_oka

Goku - przez całą serię miał to "coś" w sobie.
Future Trunks - oglądnijcie sobie film kinowy o nim "The History Of Trunks"
Vejita - just :)

niebiesko_oka

Hmmm moją ulubioną postacią jest Vegeta za wygląd,charakterek,za to iż się poświęcił w Buu Sadze i za... różową bluzkę (nie mogłam wtedy jak się wnerwiał ;D No i Szatan Serduszko *zielony jest sexi ^^ *

ocenił(a) serial na 8
Tasukigirl

Dla mnie najlepszy jest zdecydowanie Goku. Był przez wszystkie odcinki i najbardziej go polubiłem.

ocenił(a) serial na 10
Ryczbo09

1. Trunks
2. Vegeta
3. Yamcha

;] Kuririn też jest niezły :P

ocenił(a) serial na 10
ValasHune

Kuririn nie jest niezły-on jest najlepszy

niebiesko_oka

Ja uwielbiam dwie postacie: Vegetę oraz Piccolo ^^ Vegetę za to iż był najbardziej ludzki z całego anime niby zimny i zamknięty w sobie niedostępny dla nikogo,a wśrodku czuły i ciepły mężczyzna który boi się odepchnięcia i zranienia, a Piccolo to Piccolo on poprostu jest boski ^-^

Tasukigirl

ja uwielbiam Vegetę i później Tronka. Vegeta ze swoim cynizmem i siłą jest taki sexy:D

julia_207

Moje Top 3:
1.Goku z DBZ
2.Goku z DB
3.Goku z DBGT :D...

niebiesko_oka

dziwne dlaczego nikt nie lubi songa... najfajniejszy jest ten gostek co songo go załatwił granatem ten z kucykiem co ścigali sie kto pierwszy dojdzie do kota.

dengr

Jakbyś nie wiedział Songo=Son Goku=Goku :D...Songo Son Goku i Goku to ta sama osoba :D...

ocenił(a) serial na 10
Goku

Dla mnie był fajny Krilan. Jak trenowali u Genialnego Żółwia był można powiedziec na równi z Songiem. Chociaż nie był najsilniejszy chciał walczyć,pozostał jednym z najlepszych kumpli dla Songa.

denis_5

A ja chyba osobe której nikt nie wspominał:

1.Tenshinhan
2. C 16
3. Piccolo
4. Trunks
5. Vegeta

:D

niebiesko_oka

a ja lubie mala Pan z Gt, prawdziwa wnuczka swojego dziadka:P (mniejszego od niej) :P

ocenił(a) serial na 10
pati_17

Ja najbardziej lubię Goku, zwłaszcza w postaci ssj3

niebiesko_oka

Ja mam na równi:

Majin Vegeta! nie zwykły Vegeta... Majin mi najbardziej odpowiada... Potem GokuSSJ4

Ogolnie za calokształt bardziej lubie Goku od Vegety... ale najlepsza z DBZ jest dla mnie kilku odcinkowa postac Majin Vegety =]

użytkownik usunięty
niebiesko_oka

Oczywiście Son Goku w swoim czasie, gdy miałam 7 lat kochałam się w tej postaci, gdy ogladałam ten film kibicowałam mu itd. Teraz mam 15 lat i mile to wspominam, gdy jeszcze kiedyś będzie ten serial w TV to ja z chęcią obejrze:):):)
Pozdrawiam Agnieszka...

ocenił(a) serial na 10
niebiesko_oka

Son Goku, Son Gohan (ale ten malutki z Namec, potem zrobił się dziwny), Piccolo, Vegeta, Trunks (ten z przeszłości) i Klillin

to moi ulubieńcy
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Kasiek_haz

No właśnie nie rozumiem tego 'robienia się dziwny' w wypowiedziach o Gohanie... Chociaż wiem o co wam chodzi. Sama kiedyś lubiłam tylko małego Gohana. Ale czy starszy Gohan to inna osoba? Nie. To tak jakbym lubiła kogoś tylko przez pewien okres. Ja w pewnym sensie rozumiem jego 'zdziwnienie'. Więc lubię najbardziej Gohana *w tym tego starszego :P

ocenił(a) serial na 10
joanne_4

wiesz, wolałam jak Gohan walczył i wpadał w furię, jak był synem swojego ojca

a nie potem, w okularkach, latał z ksiązkami :/
takiego Gohana nie toleruję i mi nie zabronisz :/

co za Chichi z niego zrobiła!!!!!!!

użytkownik usunięty
joanne_4

No, kurde... jak ktoś mówi "Gohan z Buu Saga" to moje jedyne skojarzenie to "OMG..."... Oni go okaleczyli, biedny Gohanuś. Uwielbiałam tego dzieciaka (do Buu Sagi), jego determinację, odwagę, waleczność, no i to, że był wrażliwy na krzywdę innych. Jednak jego ważną cechą było to, że nie był idealny np. stchórzył w walce z Vegetą i Nappą (nie jednokrotnie), nie wspominając, że to-to beksa była na początku. Nauka tych wszystkich technik itp. nie przychodziła mu łatwo, wymagało wielkiego wysiłku... nie jak Gotenowi (postać dodana do DB chyba z nudów). xD A potem (Buu Saga) co? Zrobił się nudny, nieciekawy, jego postać i charakter do mnie nie trafiały... robił też wrażenie takiego zarozumialca, paradował w stroju Międzygalaktycznego Wojownika i "Yeah, I'm mein hero, yeah". Jeszcze go pokarali fryzurką (góry na głowie... -_-'') i tą córeczką debilną. Co Gohan był komu winny, że z niego taką ciotę zrobili?! To jest smutne, bo to była moja ulubiona postać (heh... i Piccolo, który zszedł na dalszy plan i... nieważne) i ostatnią sagę DBZ wspominam nie-najlepiej...

To jest zupełnie INNA postać... nawet..hym.. z wyglądu. Porównaj sobie małego Goku i dorosłego Goku, a małego Gohana i dorosłego Gohana... OMG...i tyle...

ocenił(a) serial na 10

rękami i nogami podpisuję się pod Twoim postem

pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
niebiesko_oka

Ja kocham dorosłego Gokusia! Bo mi się wydaje taki cholernie sexy!!! ;-)
A kocham go przede wszystkim za fryzurę!!! ;-D
To znaczy uwielbiam jeszcze Bardocka i Turlesa, oczywiście również za fryz! :-)
Wiem, płytka jestem... ;-P

ocenił(a) serial na 9
Shinuka

ja najbardziej lubiłam Son Gohana, miałam obsesje na punkcie całego anime, ale na jgo punkcie najwiekszą(najlepszy był jak sie wkurzył)

ocenił(a) serial na 10
niebiesko_oka

JA KOCHAM VEGETA. Koleś jest najlepszy <lol>

ocenił(a) serial na 10
niebiesko_oka

Ja zawsze kochałam Gohana xD ale fajny był też Goku :P za to nie przepadałam za Vegetą:P

ocenił(a) serial na 10
Olexia

Vegeta oczywiscie...no normalnie trudno go nie lubić...taka nadzwyczajna postać ;P jakoś trudno powiedzieć dlaczego hehe xD ooo i jeszcze lubie Gogete ;)

ocenił(a) serial na 9
niebiesko_oka

Moja ulubiona postać: Son Gohan :) Powodów mam dużo ;)

użytkownik usunięty
niebiesko_oka

Moje Top 3
1. Gohan z DBZ
2. Goku z DBZ
3. Goku z DB

niebiesko_oka

Zdecydowanie Gogeta, lubię także Piccolo, Brolly'ego no i Vegete.

ocenił(a) serial na 10
niebiesko_oka

hm...no to Goku i Tronka:D
pzdr.dla fanów DBZ!!

ocenił(a) serial na 10
niebiesko_oka

Moja Ulubione Postaice to Vegeta, Son Goku, Piccolo

diablo_8

Bezapelacyjnie PICCOLO później Kami-Sama i Marron

ocenił(a) serial na 10
niebiesko_oka

Wszystkie są wspaniałe na swój sposób-Akira Toryiama jest geniuszem:).Jeśli natomiant miałbym już wybierać to zdecydowanie 2 bohaterów:Songo i Vegeta.Zauważcie,że kiedy songo nawet nie daje rady w w walce(np.Bubu)to razem z Vegeta są nie do pokonania(Scalenie to potęga!:P).Kiedy przypomni sie ,ze to 2 wrgowie z poczatku sagi,potem rywale,a na końcu najlepsi przyjaciele to aż wspaniale sie ogląda ich walczacych razem ramie w ramie.