Hej mam pytanko do znających się bardziej ode mnie. Mam w planach zostać policjantem w stylu bohaterów Fali Zbrodni, albo przynajmniej kryminalnym. Robie wszystko żeby dostać się do Szczytna, pózniej mam nadzieję do CBŚ. Czy idę w dobrym kierunku????
Sznajder widze że ta 17 obok nicka to twój wiek więc Ci wybacze. Mam 18 lat i niech ci będzie że chcę zostać PSEM ale ja wole jednak określenie POLICJANT Z WYDZIAŁU KRYMINALNEGO/WALKI ZE ZORGANIZOWANĄ PRZESTĘPCZOŚCIĄ. No i co z tego???? W przeciwieństwie od całej reszty mojej grupy wiekowej jestem po stronie policji. Nie mam im, i sobie nic do zarzucenia i nie trzepię portkami na widok munduru policyjnego. ponawiam pytanie : czy idę w dobrym kierunku????
Oho, żes mi człowieku latarką poświecił w oczy jak mi mój błąd wypomniałeś co do twojego wieku. Widze że jesteś z tych co je.bią policję, nawet nie wiedzą za co je.bią, ale je.bią bo inni też je.bią i nie chcą odstawac od grupy je.biących. Policjanci są bez honoru buhahahahahaha - przywaliłeś. Napewno trafi się kilka mend jak w każdym zawodzie ale istnieje cos takiego jak powołanie i kto ma to POWOŁANIE bedzie DOBRYM GLINĄ. Przestań wystawać z kumplami pod klatką i napadać na ludzi to gwarantuję że policja nie będzie miała żadnego " ale " co do twojej osoby.
A ko mówi że im wszystko wolno???? Sorry istnieje coś takiego jak przepisy i każdy policjant się ich trzyma. To tacy jak ty myślą że wszystko wam wolno. Łapią 10-latków???? Skoro mamy takich 10-latków że ich trzeba łapać to już nie wina policji. Poza tym nie mówimy tutaj o zwykłych posterunkowych ( chociaż tacy też sa bardzo potrzebni ) tylko o KRYMINALNYCH więc się nie wysilaj. Przedmówca ma rację - za dużo polskiego SHIT HOPU się nasłuchałeś i wpadłes w tą chuligańską nawijkę bez sensu, ale za 2, 3 lata wyzdrowiejesz i zmienisz swoje zdanie. Do przedmówcy mam taką wiadomość - nie martw się chłopie z tymi egazminami nie jest tak źle. Jak pocwiczysz i się przyłożysz to zawsze dasz radę
Policjantem ? hehe poczytaj troche ,jeżeli się tym interesujesz na prawde to powinieneś sam dojść do tego są fora itp odpowiednie do zadawania takich pytań ,ale ok.Z tego co wiem swoją kariere w policji zaczynasz od prewencji czyli zamiatanie chodników :P ,jeżeli się wykarzesz i będzie akurat miejsc to może i masz szanse awansować w Policji niby są ciągłe kursy :P do każdego działu pracując tam musisz poświęcić swój czas i rodziny ,a to praca raczej nie wdzięczna sam widzisz ,jeżeli czytasz posty innych użytkowników na tym forum.A do Cbśu itp niekażdy się dostaje to oni Ciebie szukają ,a nie Ty ich.Sznajder17 w tym wszystkim zadziwiające jest to ,że takie połowa takich krzykaczy jak Ty potem szuka pracy w tej instytucji.No chyba ,że jesteś już kryminalistą.Hmm ,albo masz swoje zasady których nie zmieniasz ,ale w to wątpie :P masz tyle lat ,że jeszcze sam nie myślisz kto Ci co powie to robisz i tym żyjesz.I nie musisz zaraz jechać po mnie swoimi tekstami których się nasłuchasz w śród kolegów :P Ja nie jestem za policją ani przeciw ,żeby nie było tej instytucji i wymiaru sprawiedliwości to nie wiem czy wychodziłbyś tak spokojnie z domu.
No i tak mój jako tako sensowny post ( bo chciałem się dowiedzieć parę rzeczy ) ląduje przez jakiegoś chorego psychicznie dupka gdzieś na końcu listy postów. Apeluję do administratorów o usunięcie postów Sznajdera17 bo facet zaczyna wkurzać ludzi. Jednak obawiam się cholera jasna że puki znowu nie puszczą na Polsacie Fali Zbrodni żaden najbardziej sentymentalny admin tu nie zajrzy. AL wiesz cos więcej???? Bo ja nie długo bedę gadać ze znajomym policjantem to wrzucę pare nowych niusów o pracy w policji.