Znowu wracam do mistrza Allena.
„Moje życie jest żałosne. Ostatni raz byłem w kobiecie zwiedzając Statuę Wolności.”
Doczekałeś??? Czy ja o czymś nie wiem...?? Kotek zamienia się w kocura :D
"Seks rozładowuje napięcie, miłość je potęguje." znowu Woody
Miejsce najodpowiedniejsze do tego dla Ciebie ;) Róbcie sobie dobrze, racja, takie "ekranowe orgie" nie dla mnie, kojarzą mi się z "Nazywam się Wojtek...mam 14 lat..." więc wracam do siebie ;p
"Były to urodziny mojej żony... kupiłem jej więc krzesło elektryczne, mówiąc, że to suszarka do włosów"
To chyba już ostatni na dziś cytat Woody'ego bo... chyba zbaczamy z tematu ;)
Nie ;) Pożegnałam się z Marlónem, jeśli tak Ci żal i gniecie Cię... to i z Wami żegnam się ;p
au revoir! :)
A tak, Kyrtapsie, cosik dwie strony wcześniej przyznaliśmy się z Karolina do przestępstwa;) O ile dobrze zrozumieliśmy, zostało nam to wybaczone, w związku z zasługami (jakimi?).
Karoliny nie ma, obiad ja gotawałem, bo ona, jest...straszna;) To tez juz było;)
O kim mowa, o RÓŻY (bez kolców)?; muszę jej pogatulowac, nie wiedziałam, kurczę, no:) To dobrze jednak wpadac od czasu do czasu na forum; nawet, jesli nie mamy nic do powiedzenia:)
Słyszałaś Trollu ;p Nie bierz już na język mnie ;) Bo się zadławisz, a jeszcze potem, kto wie co gorszego może spotkać Cię :D
Dzięki KYRTAPS ;) Wszyscy jesteście zajebiście uprzejmi i mili :] Czy oby pełnione funkcje Wam się nie pomyliły?
Pozdrawiam... i z tego miejsca, że zaczyna się potyczka chamska, z szacunkiem zostawiam :]
No właśnie nie rozumiesz bo Róża coś napisała a Marlon to zaraz zgłosił do usunięcia. Róża się o to zezłościła i teraz wszyscy z nią wojują a ona nie pozostaje dłużna. To tak w skrócie ;)
Podejrzewam, że większość osób nawet nie wie o co chodzi ;) Po co się kłócić ? Lepiej żyć w przyjaźni :)
Dokładnie wiem, czym nieprzerwana rozmowa z kwiatkiem by się zakończyła... [zablokowany, zablokowany]
Zacznę od początku, ale w innym temacie... pamięć mam krótką.
Brawo:D:D:D Śpiewasz pięknie:)
To teraz ja, bo oni gadaja o księżycu, to będzie w temacie:
"Księżyc już wzeszedł, psy się uśpiły...";)