O wypraszam sobie, ja ci mózgu nie łopatkowałem !!! Może ten ból ma coś związanego z jakimiś kuponami ;)
Kupony to na zlocie były Shad;) na zlocie nie tutaj:) A Karolina utrzymuje, że tam nie była, ciałem przynajmniej:)
Marlonie co tak stanąłeś jak znak zapytania w przejściu?
Nie rozumiesz? Nie martw się :) My juz też nie;]
Ale kochani: "wracamy do naszych baranów", czyli do złotu, bo za spam nie na temat to nas wyleją w końcu z tego tematu:D
Katrola. :-)) Najpierw jedna się tak czaiła, czaiła, tu z boku podleci, tam kółeczko zrobi aż w końcu siada i całuje :D
Chyba bym umarła, nienawidzę os;-) "Po ch**** toto żyje?" - jak pytał Tuwim, choć nie w kontekście osy? Biedny Katrol;-)
"Przecież to by było okropne mieć temat "Było cuuuuudownie" :P"
Zależy, kto by je z siebie wyegzaltował. Beeshopa wie, że spod mojej klwaiatury to takie "cuuuuudownie" cuuuuudownie brzmi. ;-)
Na razie wszyscy czytaję expose.
"Godzić w instytucję Kościoła to godzić w fundamenty polskiego życia narodowego."
Jarosława nie było na zlocie.
I dobrze, że nie było:( Spokojnie, przeczekamy, ja myślę.... Nie takie rzeczy już pisano/czytano/wygłaszano:( Mój optymizm, mnie samą zastanawia...
"I nikt nam nie wmówi, że czarne jet czarne, a białe jest białe". No ja nie z tego odłamu widać :]
Bo to jest Shemek tzw. nowomowa, czyli jak powiedzieć, żeby mądrze zabrzmiało, a przy tym nie miało treści, to jest sztuka;]
Kardynał odwiedził Toruń, ale o. Rydzyka - nie
(Gazeta Wyborcza) Kardynał Zenon Grocholewski, watykański minister edukacji, od od 28 czerwca wypoczywa w Ciechocinku w sanatorium Pod Tężniami. To 15 kilometrów od Torunia. Jutro hierarcha wraca do Watykanu. Mieszka tam od 1966 r. Od siedmiu lat jest prefektem Kongregacji do spraw Wychowania Katolickiego i Wielkim Kanclerzem Papieskiego Uniwersytetu Gregoriańskiego. Nadzoruje ponad 1,3 tys. uniwersytetów katolickich na całym świecie, seminaria duchowne i 200 tys. szkół katolickich, do których chodzi 45 mln uczniów.
Choć pobyt kardynała w Polsce ma charakter prywatny, w jego programie pełno jest oficjalnych spotkań. W Ciechocinku został honorowym obywatelem miasta i honorowym członkiem koła łowieckiego Jeleń. Uczestniczył też w Festiwalu Piosenki Młodzieży Niepełnosprawnej, który objął swoim patronatem. Odsłonił pomnik Jana Pawła II, wmurował kamień węgielny pod nowy obiekt balneologiczny sanatorium. W poniedziałek hierarcha odwiedził Toruń. Duchowni, z którymi rozmawialiśmy przed wizytą, zastanawiali się, czy kardynał pojedzie do Radia Maryja.
Ale chyba przez zlot to się przewinął...
To ja wolę starą mowę. Oglądam właśnie masońską telewizję TVN24, a tam poseł Cymański mówi, że expose premiera było bardzo syntetyczne. Jak mówiłem, nie mój odłam.
Ps. "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych." Woody Allen :-)