PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=348343}
4,4 250  ocen
4,4 10 1 250
Filmweb Offline 2006
powrót do forum serialu Filmweb Offline 2006

See dick run:)

ocenił(a) serial na 10

Było bosko.

marlon

Jak to pierwszy raz zobaczyłem to mi spadły laczki z nóg na głowę O_O

Shadowman

To co z tym łopatkowaniem, Shad, mogę wiedzieć, co i jak? Bo już mnie mózg boli od wysiłku;)

kotecek_Karoliny

"Coś mi się widzi, że się facet cofnął";):D

ama

I łopatkowania nie będzie:( A miało być tak pięknie.....

ocenił(a) serial na 10
ama

?

kotecek_Karoliny

O wypraszam sobie, ja ci mózgu nie łopatkowałem !!! Może ten ból ma coś związanego z jakimiś kuponami ;)

Shadowman

Kupony to na zlocie były Shad;) na zlocie nie tutaj:) A Karolina utrzymuje, że tam nie była, ciałem przynajmniej:)
Marlonie co tak stanąłeś jak znak zapytania w przejściu?
Nie rozumiesz? Nie martw się :) My juz też nie;]
Ale kochani: "wracamy do naszych baranów", czyli do złotu, bo za spam nie na temat to nas wyleją w końcu z tego tematu:D

ocenił(a) serial na 10
marlon

A niektóre osy go całowały nawet :-))

Shemek

Marlona czy Katrola? Bo się pogubiłam, zwłaszcza, że nie kojarzę ich na zdjęciach;-)

ocenił(a) serial na 10
ama

Katrola. :-)) Najpierw jedna się tak czaiła, czaiła, tu z boku podleci, tam kółeczko zrobi aż w końcu siada i całuje :D

Shemek

Chyba bym umarła, nienawidzę os;-) "Po ch**** toto żyje?" - jak pytał Tuwim, choć nie w kontekście osy? Biedny Katrol;-)

Shemek

cmok

KYRTAPS

Ty osę całujesz, może?;-)

ama

Ciebie :-D

KYRTAPS

(zawstydzona mocno);-)

ama

:-))

KYRTAPS

:-)

ama

To znaczy, że mam grubsze wargi?

KYRTAPS

To znaczy, że ja ciągle jeszcze zawstydzona mocno jestem;-)
No wiesz, forum publiczne w końcu:D

ama

Na drugi raz spróbuję sie powstrzymać ;D

KYRTAPS

Uda ci się, jak myślisz;-)?

ama

Hymmm.... będzie strasznie ciężko....
Rozgrzane palce same się cisną na klawiaturę.

KYRTAPS

No cóż, jesli nawet się nie uda, mówi się "trudno ...";-)

ama

Będę wiedział co powiedzieć, jak znowu mi się to zdarzy, a ty będziesz się czuła zawstydzona :D

KYRTAPS

;-)

ocenił(a) serial na 10
Nunariel

"Przecież to by było okropne mieć temat "Było cuuuuudownie" :P"

Zależy, kto by je z siebie wyegzaltował. Beeshopa wie, że spod mojej klwaiatury to takie "cuuuuudownie" cuuuuudownie brzmi. ;-)

ocenił(a) serial na 10
marlon

Na razie wszyscy czytaję expose.
"Godzić w instytucję Kościoła to godzić w fundamenty polskiego życia narodowego."
Jarosława nie było na zlocie.

marlon

I dobrze, że nie było:( Spokojnie, przeczekamy, ja myślę.... Nie takie rzeczy już pisano/czytano/wygłaszano:( Mój optymizm, mnie samą zastanawia...

ocenił(a) serial na 10
marlon

"I nikt nam nie wmówi, że czarne jet czarne, a białe jest białe". No ja nie z tego odłamu widać :]

Shemek

Bo to jest Shemek tzw. nowomowa, czyli jak powiedzieć, żeby mądrze zabrzmiało, a przy tym nie miało treści, to jest sztuka;]

ama

No to ja się zapiszę do PiSu. Wtedy nikt mi nie wmówi, że spałem na zlocie :P

Shadowman

Ani mi się waż:D A kto ci wmawia, kto? Nikt nawet nie śmie;-)

ama

Ważyłem się niedawno ale wolę o tym jak najszybciej zapomnieć ;)

Shadowman

Az takie cięzkie doswiadczenie było , Shad?;-)

ocenił(a) serial na 10
Shadowman

Kardynał odwiedził Toruń, ale o. Rydzyka - nie

(Gazeta Wyborcza) Kardynał Zenon Grocholewski, watykański minister edukacji, od od 28 czerwca wypoczywa w Ciechocinku w sanatorium Pod Tężniami. To 15 kilometrów od Torunia. Jutro hierarcha wraca do Watykanu. Mieszka tam od 1966 r. Od siedmiu lat jest prefektem Kongregacji do spraw Wychowania Katolickiego i Wielkim Kanclerzem Papieskiego Uniwersytetu Gregoriańskiego. Nadzoruje ponad 1,3 tys. uniwersytetów katolickich na całym świecie, seminaria duchowne i 200 tys. szkół katolickich, do których chodzi 45 mln uczniów.

Choć pobyt kardynała w Polsce ma charakter prywatny, w jego programie pełno jest oficjalnych spotkań. W Ciechocinku został honorowym obywatelem miasta i honorowym członkiem koła łowieckiego Jeleń. Uczestniczył też w Festiwalu Piosenki Młodzieży Niepełnosprawnej, który objął swoim patronatem. Odsłonił pomnik Jana Pawła II, wmurował kamień węgielny pod nowy obiekt balneologiczny sanatorium. W poniedziałek hierarcha odwiedził Toruń. Duchowni, z którymi rozmawialiśmy przed wizytą, zastanawiali się, czy kardynał pojedzie do Radia Maryja.

Ale chyba przez zlot to się przewinął...

KrzysztofFW

"Kardynał odwiedził Toruń, ale o. Rydzyka - nie" - dlaczego się nie dziwię?

ocenił(a) serial na 10
ama

To ja wolę starą mowę. Oglądam właśnie masońską telewizję TVN24, a tam poseł Cymański mówi, że expose premiera było bardzo syntetyczne. Jak mówiłem, nie mój odłam.

Shemek

Ja nie oglądam telewizji i mam spokój;-) Wszystkie widomości i tak są o tym samym:D

ocenił(a) serial na 10
ama

To nie oglądasz masońskiej telewizji?? :-)

ocenił(a) serial na 10
ama

I tym czymś niestety nie jest seks :-(

ocenił(a) serial na 10
marlon

Ps. "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych." Woody Allen :-)

marlon

Niestety;-)

ama

To "niestety" miało być pod poprzednią wypowiedzią Marlona.

ama

Wiadomości są tendencyjne !!! (jak to się dzieje, że ciągle wracamy do konia ?? O_O)

ocenił(a) serial na 10
Shadowman

Czyli nawet jak mnie nie ma to jestem, jak miło. Jestem duchem obecna :D

Nunariel

Wszędzie Cię pełno. Jak Ty to robisz?

ocenił(a) serial na 10
KYRTAPS

To kobieta pełna niespodzianek, wierz mi na słowo :-))

Shemek

Wierzę i trochę sie boję, jeszcze wyciągnie jakiegoś konika z kapelusza :-}

KYRTAPS

Prestidigitator ? Czyżby;-) Brawo :)

ocenił(a) serial na 10
marlon

Hihihihi, znowu obsady nie ma :D:D:D