PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

the glee project 2

ocenił(a) serial na 9

Oglądaliście już pierwszy odcinek? Czy macie już swojego faworyta? Jak wrażenia?:)

Pachne_Sloncem

też mam ten problem i nowy odcinek nie działa...

yootsuu

ale inne też Ci nie działają? Bo ja mam ten sam problem ze wszystkimi, czyli bardzo długo się ładuje, a poźniej pojawia się informacja, że video jest niedostępne.

Pachne_Sloncem

w najnowszym wychodzi, że nie jestem z USA, więc nie mogę, a poprzednie nie działają tak o, niedostępne. <bezradny>

Pachne_Sloncem

dziwne, rano oglądałam normalnie :o musiałam co prawda znów zainstalować tą wtyczkę bo ją wyrzuciłam po obejrzeniu poprzedniego, ale odcinek hulał normalnie.

alioth89

sprawdziłam i dalej mi działa normalnie, może spróbujcie usunąć i zainstalować wtyczkę jeszcze raz?

alioth89

próbowałam od nowa zainstalować i dupa. kuuurde, tego nie ma nigdzie indziej ani na torrentach :(

yootsuu

Ale lipa :/ nie wiem czemu mi akurat działa. Może firefox niezaktualizowany?

Jakby co to mogę wam wszyyystko opowiedzieć :D

alioth89

nie wiem właśnie, popróbuję jeszcze, nie poddam się :P

a możesz :D najważniejsze wiem - Tyler odpadł :D

yootsuu

No to Michael zawalił w studio, zapominał nawet refrenu piosenki, Nicki go wyprosiła aż :o Później śpiewał "Lucky" Jasona Mraza dla Ryana i też połowy zapomniał i "śpiewał" takim bełkotem, lol... Ryan powiedział że to najgorszy występ tego dnia, lol.
Charlie wkurzył Erica na planie bo wymyślał swoje własne zmiany i narzucał im to, strasznie go pojechali za to. W studio też wkurzył Nicki bo się gapił w czasie śpiewania przez szybę na Aylin, puszczał jej oczko itd :p powiedział Nicki że Aylin jest jego inspiracją w tej piosence <hahaha> Aylin chyba chce zerwać bo powiedziała do kamery że go lubi ale jednak to jest rywalizacja :P

alioth89

szkoda mi Michaela, polubiłam go ;o ale widać każdy ma gorsze dni, dobrze, że mu to uświadomili XD
właśnie widzę, że Charlie zbyt pewny siebie się staje. Aylin ma parcie na wygraną, to widać od początku, zwodzi biednego chłopaka... XD

niech oni lepiej jej nie wkurzają w trakcie nagrywania, kurczę. :D

idę dalej oglądać.

yootsuu

uff, okazało się, że jak zaktualizowałam firefoxa [teraz jest brzydki, da się wrócić do poprzedniego jakoś? nie mogę się przyzwyczaić ;(((] na swoim kompie to zadziałało... a dziwne, bo u brata firefox też aktualizowany [ale wygląda lepiej :/]. spadam oglądać zatem! <3

wildkeed

Nellie z każdym odcinkiem coraz bardziej mi się podoba - skromna, pracowita, utalentowana, zabawna, cud dziewczyna! :D
szkoda mi było Michaela, że tak nawalił dwa razy [!], ale i tak go lubię, bo nie próbuje się lansować ani chwalić, fajny, skromny chłopak. ;)

podobała mi się ta ich piosenka z zadania domowego, fajnie wyszła. zdziwił mnie wybór Nayi. i w ogóle trochę szkoda, że słabsza edycja ma lepszych gości...
a ta główna piosenka mi się średnio podoba, tzn. świetnie wyszła [czy jest coś, czego nei potrafi Blake?], ale dużo osób zginęło w tle, denerwowała mnie Ali, Lily [czy ona serio myśli, że jest seksowna? trochę samokrytyki...], Aylin [też ma zawyżone mniemanie o sobie, poza tym zwodzi strasznie Charliego, nie lubię takich osób, niech mu powie wprost 'sorry, wolę wygrać niż się z Tobą zabawiać' :D], Charlie [taki jakiś kozak z niego wyłazi, 'Aylin moją muzą srutututu']. najlepiej wypadli Blake z Nellie, widzę ich w finale. :)

co do dogrywki - nie wiem, jak można zapomnieć słów do 'Lucky', no kurde! XD ale i tak mi się podobało. występ Charliego mi zwisał, bo piosenki nawet nie znałam. za to 'Smile' uwielbiam i zdecydowanie wolę wersję, śpiewaną przez Amber w Glee niż Tylera. xD fajnie, że pojechali ich za te nieprofesjonalne zachowania, zwłaszcza Charliego.

mam wrażenie, że nie ma osoby, której Zach by nie lubił. jestem pod wrażeniem. :D
dobrze, że odpadł Tyler, bo był najsłabszy. jeszcze Ali, Lily, Abraham [może odejdzie z tęsknoty za Tylerem, kto go wie, tak płakał...] i Mario i zostaną chyba sami najlepsi... ;D

yootsuu

Ej, prawda że Abraham jakoś za bardzo przeżył odpadnięcie Tylera? :P To "I love you" chyba nie było przyjacielskie :P

W ogóle może wyjdzie ze mnie ignorantka, ale w ogóle Tyler jak na osobę która zmieniła płeć to zachowuje się wciąż... dziewczęco. No nie wiem, jak on wewnętrznie czuł się mężczyzną skoro nadal ma kobiece gesty, sposób mówienia itd? To przecież nie kwestia "przyzwyczajenia". No nie wiem, dziwne. Denerwowało mnie potwornie że w każdym jednym odcinku katował to swoje nieśmiertelne "With what I'm going through... It's all soooo difficult" ojejku jejku. Jak to wszystko takie trudne, i ruchy, i śpiew, to po co się zgłaszał do takiego programu.

Nellie jest cudowna, tak jak mówisz pracowita, utalentowana :) Na początku dziwnie się czuła w tym seksualnym tygodniu, strasznie mnie rozbawiło jak wtedy na próbie tak koślawo się wyginała i walnęła głową w ławkę hahaha :D Ale później się błyskawicznie dostosowała i kurde, ROZWALIŁA TO! Wszyscy się jarają Nellie, widać po komciach na yt :D

alioth89

mi się wydaje, że Abraham mógł się dobrze dogadywać z Tylerem, jacyś tacy podobni się wydają. ha, kto ich wie! ale o Cameronie i Damianie też plotki chodziły/chodzą, że to coś więcej niż przyjaźń :D

dla mnie Tyler mówi, opowiada itp. w sposób dziewczęcy, co z jego chłopięcą mutacją wygląda... trochę śmiesznie. też mnie to trochę dziwi, ale widocznie to nie była kwestia 'czuję się mężczyzną', a raczej 'nie czuję się kobieco'. trudna sprawa, jakby nie patrzeć...
ha, mnie też to irytowało, kurde. myślę, że pójście do takiego programu chwilę po mega zmianie w swoim życiu trzeba przemyśleć, bo takie usprawiedliwianie się jest żenujące trochę. trzeba było poczekać, aż się zacznie czuć bardziej swobodnie i dopiero iść. zwłaszcza ta mutacja! przecież to program w 5o% muzyczny... niech spróbuje za rok. ;)

Nellie mnie rozbraja, bo widać, że nie udaje i to nie jest taki imidż nieporadnej i nieśmiałej dziewczynki. ;D

yootsuu

Trochę błąd zrobili że go wzięli w tym roku, bo za rok już nie mogą przecież drugi raz... Mogli go odesłać i powiedzieć żeby wrócił za rok, byłoby kompletnie inaczej. Chyba że on nakłamał im i zapewniał że jest gotowy już, a później wyszło że nie?

alioth89

nie wiedziałam, ze nie można drugi raz...
pewnie myślał, że jest, a jednak nie jest. ech, no trudno.

jest w sieci gdzieś nagranie na przyszły tydzień? ;>

yootsuu

http://www.youtube.com/watch?v=TCbGP1gQSx8&list=UUIxczJ4h1KalBH3rk-gw8Vw&index=1 &feature=plcp :D

alioth89

Mina Aylin 1:30 hahaha ekstra :)
Ali słabo, strasznie denerwuje mnie jej głos i mimika.
Blake w tej fryzurze hahahahahaha! Charlie się też dobrze wczuł w rolę :)
Abraham jakoś inaczej wygląda, nie? Chyba dlatego że włosy ma "położone", do przodu w sensie a nie do góry.
A Shanna po raz kolejny śpiewa pierwsze linijki piosenki :)

alioth89

no, Abraham inaczej, ale też mu tak dobrze. mało go bardzo, coś czuję, że go nominują do występów z Ryanem, bo się nie wyróżnia w ogóle. za to nie przekonuje mnie grzywka Shanny, dobrze, że śpiewa świetnie, to jej wybaczam! :D

Ali ma taki denerwujący głos jak nie wiem, dziecinny bardzo. teraz brzmi jakby ją przerabiali komputerowo trochę. fajnie się wczuli, Blake aż za bardzo :D, w ogóle - genialny pomysł mieli, żeby to przedstawić. niektóre osoby pasują na materialistów nawet z wyglądu, haha. :D Nellie świetnie wygląda, ładnie ich poubierali.
czyżby Aylin wygrała zadanie? bo wygląda na główną rolę. :D strasznie przypomina moją znajomą - takie same usta, nos, budowa ciała, oczy, masakra. :D

yootsuu

No musiała wygrać. Fajne miny robi :D Nellie uwielbiam, co tydzień coraz bardziej <3 Mam nadzieję że to ona wygrała (bo nagrywanie TGP2 już się skończyło chyba, skoro od lipca mają kręcić 4 sezon).

alioth89

już nowy sezon? szok ;o
tak, skończyło, bo były już migawki z ogłaszania wyników i dogrywek, których nie było jeszcze :D

no, miny Aylin są przezabawne :P
byłabym zadowolona, gdyby Nellie wygrała :D

yootsuu

Nowy sezon Glee :)

alioth89

aaa, dobra, czytanie ze zrozumieniem nawala u mnie :D
ponoć Cory pakuje na siłce, żeby dobrze zagrać Finna na treningu wojskowym :D

yootsuu

Uwaga spoiler !!!

Chodzą słuchy po yt i na necie że w nowym odcinku odpadnie nellie... jak o tym usłyszałem to się zasmuciłem bo znowu jest tak jak w pierwszej edycji, odpadają same najlepsze osoby a zostają takie typy typu alex, tyler.
Mam nadzieje że to tylko głupia plotka, dowiemy się o tym niedługo

ocenił(a) serial na 10
MichaelVonChrzanowsky

,,Nellie is safe this week, in her LCP there is a piano in the background, in the preview for this episode, they show that there is no piano on stage."

Więc na szczęście to tylko plotka :)

wildkeed

Nie ma jeszcze odcinka nigdzie, nawet na hulu :(((
Edit: ale zajrzałam na wiki i wiem kto odpadł, NIE Nellie ! :D To były tylko plotki bo wszyscy wiedzą że obecnie jest najlepsza i ma chyba najwięcej fanów

alioth89

Mam odcinek! Zaczynam oglądać :)

alioth89

gdzie znalazłaś? mogę prosić o link? :)

ocenił(a) serial na 8
Pachne_Sloncem

http:// watch-freeseries.eu/tv/the_glee_ project/season/2/episode/5/ adaptability/8334 gdyby ktoś jeszcze szukal, tu można pooglądać odc. (usunąć spacje!)

justynaa95

Już znalazłam wcześniej, ale i tak dzięki.
Co do odcinka:

SPOILER!!

Uważam, że Nellie i Blake zrobili z tą piosenką cudo! Nie wiem czy kiedykolwiek było według mnie lepsze i bardziej wzruszające wykonanie piosenki w bottom 3. Po prostu mistrzostwo świata jak dla mnie!
Michael w tym odcinku był równie fantastyczny.
Tak więc wspomniana wcześniej trójka to dla mnie zdecydowanie najlepsza trójka w tym sezonie! :)

Pachne_Sloncem

Ano :) W ogóle, widziałam spoilery dotyczące 4 sezonu Glee, że ma się pojawić wredna blond czirliderka w miejsce Quinn, i zastanawiam się czy to nie będzie może Shanna? Wiem że do obsady biorą też z normalnych castingów a nie tylko z TGP ale to jest możliwe.
Tak BARDZO, BARDZO bym chciała aby Cameron pojawił się w Glee - odejście z TGP przecież nie zamknęło tej drogi, i tak mogliby go dać do serialu, bo czemu nie.

Z dzisiejszego odcinka jestem zadowolona, do wywalenia jeszcze tylko Ali i Lily Mae i się zacznie dopiero robić ciężko

alioth89

Oj taaak. Cameron w Glee to chyba jedno z moich największych marzeń. Swoją drogą obawiam się, że Damian nie pojawi się już w 4 sezonie Glee, bo widziałam dzisiaj, że ma zaplanowaną trasę koncertową na cały sierpień, a w tym samym czasie będzie kręcony kolejny sezon.

Nie wydaje mi się, żeby Shanna wygrała TGP, ponieważ krążą już plotki o tym kto wygrał

SPOILER

nie wiem kto to dokładnie, bo nie chcę wiedzieć, ale podobno będzie to chłopak.

KONIEC SPOILERU.

A poza tym podpisuję się pod tym, że teraz powinna odpaść Ali i Lily, ale tak chyba się niestety nie stanie z tego co czytałam. :/

Pachne_Sloncem

Może znów wygrać kilka osób - jeden główny zwycięzca i kilku mniejszych :D Fajnie by było :)

justynaa95

bless ya!

Pachne_Sloncem

wpisałam na filestube.com "glee project" i był tam piąty odcinek do pobrania :)

alioth89

Yeah, Nellie jeszcze zostaje :) mam wrażenie że w następnym odcinku odpadnie Charlie, coraz częściej jest w b3, a po nim Lili i Ali, no i zostają same asy.

Wie ktoś jaki teledysk będzie teraz? Zawsze jak wychodził odcinek to dodawali też nowy teledysk który będzie za tydzień :C

MichaelVonChrzanowsky

Proszę :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=OaSHDfjhfTA

alioth89

Ło jeju, Ayiln (czy jak się to piszę) w stroju kąpielowym wygląda jak dziecko, nie ma wgl figury, shana ujdzie natomiast Nellie niszczy system :), ale mam te przeczycie że jednak Nellie nie wygra lecz zajdzie daleko.
Also głos shany jest świetny, ona i Nellie to moje faworytki.

MichaelVonChrzanowsky

Wlasnie nadrobilam zaleglosci i obejrzalam dwa ostatnie odcinki musze przyznac ze podoba mi sie kto odpadl.... Maria nigdy nie lubilam... on w ogole nie przyjmowal krytyki.... jeszcze tylko Ali, Abraham, Lily do odstrzalu i bede szczesliwa... ale tak naprawde w finale chcialabym widziec Blakea, Michaela, oraz Nellie... jak dla mnie Charlie sie za bardzo panoszy , Aylin strasznie sie wszystkimi bawi a Shanna nie jest az tak dobra aktorka.... aczkolwiek co musze przyznac ze obie dziewczyny maja swietne glosy...

sisi421

Shanna w ogóle ma taki mega wściekły wyraz twarzy :P

Lily Mae wygrała zadanie domowe ;/

Będę może trochę nieczuła, ale Ali może pływać?

alioth89

No i faktycznie, Nellie i Blake znów ze sobą kręcą w teledysku ;D Lubię ich razem <3
W komentarzach na YT ploty o eliminacji Nellie :( Mam nadzieję że to kłamstwo!
Cyt:
Dani Shay tweet "Whoever goes home next, just remember: Every "yes" is a win, and every "no" is a lesson! If you learned something, you won something. :)"

alioth89

Co do tych plot to źle je przeczytałem, Nellie została w odcinku ale piszą że niby już jej w Tenciti(czy jakoś tak) nie będzie :C...

ocenił(a) serial na 10
MichaelVonChrzanowsky

Mam nadzieje , że Nellie nie odpadnie ! Ma wspaniały głos i jest jedną z najlepszych osób w TGP !
Co do Ali , według mnie ona nie umie śpiewać ! Nie wiem czemu ją trzymają w TGP .
Blake ! Uważam , że powinien wygrać ! :) w każdej sytuacji wypada niesamowicie :) a jego występ z Nellie - mistrzostwo :) w ogóle razem słodko wyglądają :)
Lily , Abraham , Ailyn , Charli , Ali do odstrzału wszyscy !
A co do Michaela mam nadzieje , że przetrwa jak najdłużej :)
Finałowa trójka to dla mnie : Naliie , Michael i Blake :D najlepsze :D
I również chciałabym zobaczyć Camerona :) fajnie by było :)

P.S - ogląda ktoś z was Supernatural !? Ponieważ Nikki wyglądała totalnie jak demon wyjęty żywcem z odcinka Supernatural z tymi czarnymi oczami w 5 odcinku na początku jak cała grupa do niej przyszła i rozmawiała z nimi przed studiem nagrań :D

MichaelVonChrzanowsky

a ja jak zwykle mam problem z odcinkiem :/

opiszę zatem narazie wrażenia z tego teledysku 'Hit me.../One way or another': Aylin faktycznie jak dziecko, Shanna ma piękny wściekły wyraz twarzy, a Lily wygrała zadanie [:/] i znowu idealnie pasuje do roli tej złej [jak polewała ich wodą itp.]. :D fajny pomysł z basenem i tymi ujęciami pod wodą. :) i znowu teledysk z shake'ami, w którym każdy wypada dobrze. ;) najmniej wyróżnił się Abraham i Ali, więc niech już odpadną. chemia między Nellie i Blakem jest świetna, pasują do odgrywania ról razem, obydwoje niesamowici, fajna energia. lubię te piosenki, w ich wykonaniu też mi się podoba, fajnie to zgrali i ogólnie świetnie to wygląda. :D

idę walczyć z odcinkiem, niech gdzieś zadziała!

yootsuu

próbowałaś z filestube?

alioth89

tak, ale mój komputer chyba nie lubi tej strony :) znalazłam odcinek na tor r entach i obejrzałam. :D

dobrze, że odpadł Mario. została Ali, Abraham i reszta najlepszych...
ktoś może wie, w jakim stopniu Ali jest niepełnosprawna? może siadać swobodnie [wiecie, w sensie: nogi jako nogi ma chyba sprawne], jak widać po 'One way or another' mogła poruszać się pod wodą, a jednak jeździ na wózku... ciekawi mnie to.
ale zrobili tragedię z tego, że nie mogli wybrać linijek, zwłaszcza Lily, jezu XD przynajmniej raz się o to nie kłócili jak dzieci w piaskownicy.
fajną piosenkę im wybrali do śpiewania przed Kevinem, chociaż nie wiem, z jakiej paki Aylin wygrała, bo według mnie tak słabo im to wyszło ogólnie. Ali to w ogóle śpiewa coraz gorzej, a w duecie z Abrahamem słuchać jej nie mogłam; taka śpiewająca barbie.

teledysk świetny, lubię tę piosenkę, kapitalny pomysł, cudowny Blake, Nellie, Michael, którzy potrafią chyba wszystko.
fajnie, że widzą to, jak Nellie i Blake dobrze współgrają i dali im duet, który wypadł pięknie, wzruszająco i w ogóle cudowne. *__* nawet Zach się wzruszył!

fajnie byłoby zobaczyć Camerona w TGP. :D

jej, widzieliście zapowiedź następnego? jak Ali płakała na basenie? ;o

yootsuu

No wlasnie widzialam i mam nadzieje ze bedzie przez to w b3... mam nadzieje ze w tym najblizszym odcinku odpadnie Lily....

sisi421

mi się wydaje, że pierwszy będzie Abraham, potem Ali, potem Lily... serio, jeszcze Abrahama lubię, a Lily jednak da się słuchać, ale nie ogarniam, czemu trzymają tam Ali tak długo? przecież ona piszczy, a w 'Price tag' brzmi jakby to komputer śpiewał, a nie ona. fajnie, że jest sympatyczna i uśmiechnięta, ale kurde...

yootsuu

Dokladnie zgadzam sie z Toba ale mysle ze Oma daleko zajdzie poniewaz Ona ostatnio bardzo pozytywnie zaskoczyla Rayana.... :/

sisi421

Ali to piszczała w The Edge of Glory, teraz to tam jeszcze da się słuchać, btw zauważcie w tym teledysku : http://www.youtube.com/watch?v=OaSHDfjhfTA
11 sekunda, ali dotknęła ręka kolano a potem kolano samo się poruszyło.