Oglądaliście już pierwszy odcinek? Czy macie już swojego faworyta? Jak wrażenia?:)
Widzę ale to jeszcze nic nie znaczy.... Ja myśle ze ona naprawde jest sparaliżowana... Wystarczy popatrzeć na to jak zbudowane są jej nogi...
UWAGA SPOILER
Wiadomości z ostatniego odcinka.... Nellie nie odpadła ale znów była w b3... Ogolnie odcinek bardzo przyjemny... Nie chce zdradzać wiecej w razie gdyby ktoś przeczytał zanim obejrzy.... Miłego oglądania!! :)
Obejrzane. Na występie Nellie miałam łzy w oczach :<
Szkoda że odpadła akurat ta osoba... Ale w tej trójce to był niemożliwy wybór. I chyba jednak to musiała być akurat ta osoba. :(((
polecam tę stronę:
http://www.1channel.ch/tv-2723897-The-Glee-Project
odcinki online pojawiają się bardzo szybko i w dobrej jakości. :)
nie jestem pewna, czy już ktoś wstawiał...:) http://www.youtube.com/watch?v=5SiUgjrhv0o&feature=player_embedded ENJOY:)
Niezłe :D
Nellie jako Britney - lofciam <3 Jaka ona jest cudowna <3
Blake w makijażu hahahahahah!!
Abraham znów trochę bardziej kobiecy niż powinien być :p Ale moim zdaniem dobrze wpasował się w temat tygodnia
Ali ewidentnie wygrała homework assignment, dziwne to ale okej ;)
Niestety jeśli miałabym wytypować Bottom 3 to znalazłaby się tam Nellie, jakoś zniknęła w tym wideo :( Chyba za mało czasu jej dali... Poza tym chyba Michael i Shanna ?
No nie powiem fajnie wyszło :D Nellie wygląda cudnie jako Britney, a Shanna też całkiem nieźle w mięsnym stroju Gagi :> Ale Aylin wygląda grubo w tym stroju :O I też nie podobają mi się stroje Abrahama i Blake'a :/
Aylin to wgl figury nie ma... już na teledysku hit me with ur best shot... było to widać, moim zdaniem jest brzydka i to bardzo a mniemanie o sobie ma wysokiej (odcinek sexuality) tak samo Lily, Ali wygrała... ehhh szkoda ;c
No jest pewna siebie, ale ja w niej to lubię właśnie, bo nie jest jednocześnie wredna i zarozumiała jak Lily ;/ Ali w ogóle jest tak dretwa aktorka, strasznie mnie odrzuciła w sexuality. Pomijam ze nie umie spiewac
Aylin straszne ma mniemanie o sobie, nie wiem, skąd jej się to wzięło, ale i tak jest sympatyczniejsza niż Lily :D
z tego klipu do trójki wytypowałabym Aylin, Nellie [kurde, uwielbiam ją, ale oni ZAWSZE dają ją w tle, zawsze] i chyba Michaela, z bólem serca.
w ogóle, jakieś słabsze, tzn. mniej porywające piosenki dostają w tej edycji. takie na mniej emocji, a więcej grania i udawania, dziwne to. teledysk mi się podoba, ale piosenka taka sobie.
Abraham a'la David Bowie, pasuje mu to. :D Nellie wyglądała śmiesznie, tak samo Lily [jezu, ostatnia scena, ten jej uśmiech xD], Shannie i Michaelowi strój pasował idealnie. :D
eeej, czy w nowym odcinku odpadł Charlie? ;o zaraz muszę obejrzeć. :D
booże, jak oni się cieszyli z tego, że gościem była Jane/Sue, masakra. :D
zadanie domowe wyszło im genialnie, Shanna skakała jak Mała Mi, chłopacy dali czadu, fajnie się ruszali, śpiewali, chociaż piosenka taka sobie. Jane robiła świetne miny jak śpiewali. ;D w ogóle, jak można się cieszyć z rzucania w twarz lodem? tzn. pewnie mnie by tam wszystko cieszyło, ale i tak... wtf z tymi ludźmi?! :D
nie rozumiem Aylin i Charliego, ta pierw mówi, że rywalizacja, sratata, a potem płacze, prowokuje i w ogóle, grają w kotka i myszkę strasznie, na szczęście ta little love drama się skończyła, uff. denerwowali mnie, bo przez to Charlie zachowywał się tak.. szpanersko, gdy nagrywali wokale, klipy itp. Michael mnie rozczula, taki mały chłopiec, który za dużo myśli, zamiast po prostu śpiewać. :P
teledysk mi się bardzo podoba, zauważyłam, że faktycznie mniej panikowali z tym slushie. w tamtej edycji ludzie to bardziej przeżywali, np. Cameron. pomijam oczywiście Ali, bo, mimo że jej nie lubię, to podjęła odważną decyzję. ;) nadal twierdzę, że piszczy, nie podoba mi się kompletnie, i nie wiem, czemu jeszcze nie odpadła, ta samo Abraham. ale okej, może za tydzień...
kocham to, że ciągle łączą Nellie i Blake'a! :D
bottom 3 mi się bardzo podobało, Aylin ma coś fajnego i emocjonalnego, gdy śpiewa solo, Charlie odstawił niezłe show, aż mi się go szkoda zrobiło, ale to był jego czas. Nellie magicznie, wzruszająco, ale niech się ogarnie, błagam, bo Zach miał rację w swojej opinii. jest świetna, ale musi też dać coś od siebie.
no. fajny odcinek. :)
hm. ogolem moje podsumowanie:
Cieszylam sie gdy M.. (niewidomy) odpadl, nie lubilam go, czekam jeszcze az odpadnie ta na wozku. Nelle mnie jakos irytuje, chociaz z odcinka na odcinek coraz bardziej ja lubie. Na wtorkowym odcinku na koncu az sie wzruszylam jak sie zegnano. Blake, Aylin i Michael. moi faworyci. Blake i Michael sa uroczy, a Aylin troche podobna z zachowania do mnie. Shannon jest spoko, ale jej glos do mnie nie przemawia. Azjata jest dla mnie niewidzialny.
Ogolem, to porownujac, do i Nici i Zack wygladaja o niebo lepiej w tym sezonie, Nici ciaza sluzy, wyglada slicznie i zdecydowanie ladniej niz w TGP1 a Zack jest uroczy, ale czasami sie zastanawiam nad jego orientacja :D (wie ktos?) tak sama niewiadoma zostaje dla mnie Azjata bo lekko mi troche gejowato zachowuje.. co myslicie?
ps. przepraszam za brak imion jednak mam problemy z pamiecia :)
niewidomy to Mario, a Azjata - Abraham :)
Nikki wygląda przepięknie, chociaż jak jej czasem nawalą tapety na buzię to aż szkoda... Zach jest świetny, bawią mnie te jego reakcje - płacze, wzrusza się, klaszcze jak panienka, ale może tkwi w tym drugie dno. :D kto ich tam wie... <bezradny>
ABRAHAM! No wlasnie dzieki! :)
klaszcze jak panienka - dokladnie o to mi chodzi!! ale i tak go uwielbiam :)
zapomnialam dodac, ze ulubionym i najlepsyzm moim zdaniem wystep jak do tej pory to Blake i Nellie 'waiting for girl/bou like you'
Wy też uważacie że charlie był najlepsze z b3? Imo, nie fair że odpadł, Aylin była gorsza według mnie, powinna odpaść, ruchy, śpiew, sam styl charliego był o wiele lepszy, i nawet pasowałby do gry, do tej pory w b3 albo ktoś zapomniał słów piosenki, albo ktoś się poryczał, a charliemu naprawdę się udało, oczarował juri.
Był dobry, zgadzam się. Pasowałby do Glee :(
Ogólnie uważam że bardzo niesprawiedliwie traktowano Charliego - przecież jego nadpobudliwość to efekt choroby! Irytujące, bo inne dzieciaki z WIDOCZNĄ niepełnosprawnością czy problemami, są pieszczone i obchodzi się z nimi jak z jajkiem, full wyrozumiałość - Ali, Mario, Tyler. Charlie przecież ma ADHD i to, za co go wyrzucono to przecież element choroby. Bardzo niesprawiedliwe.
MaraSzrum - to wykonanie Blake'a i Nellie też było według mnie najlepsze. ;) Zach jest niesamowity, wszystkich lubi i nikogo nie chce zranić swoimi słowami, no cudo! :)
Charlie dał czadu, ale uważam, że odpadł za całokształt, nie za ten występ. stwierdzili, że go nie poskromią i tyle. Aylin śpiewa fajnie, ale tylko solo i tylko piosenki tego typu [np. 'WIthout you' też jej wyszło, ale czy sprawdziłaby się w czymś żywszym, o zupełnie innej tematyce? na showmankę mi nie wygląda, mimo pewności siebie], poza tym, jest zupełnie zwyczajna. a Charlie mimo wkurzającego stylu bycia, zachowania, rzuca się w oczy i potrafi zrobić show, taki trochę Blaine z niego. ;)
pierwsze słyszę o jego ADHD, ale jeśli tak, to faktycznie, jakoś nie zwracali na to uwagę. chociaż nie wiem, czy takie pozerowanie podczas nagrywania czy wtrącanie się w pracę reżysera to element choroby, a o to im zwykle chodziło...
Ja bylam przekonana ze tym razem odpadnie Nellie i szczerze ucieszylam sie ze mimo wszystko postanowili odeslac Charliego.... jak dlugo moja 3 pozostaje w programie jestem szczesliwa... aczkolwiek Charlie pasowalby do Glee gdyz strasznie przypomina mi Coryego... mogl by miec cirkawa role....
to ma drugie dno, bo jest gejem ;) (niestety).
Ja oglądałam TGP w sumie dla Zacha'a właśnie, niesamowity człowiek- i ma fajne przezwisko "Happy Hands" ;)
https: //www.youtube.com/watch?v=fdMuTt9UTbQ 0:55 - Zach nie protestuje, więc to raczej prawda ;)
Ludzie nie mam dobrych wieści... Uwaga dla niektórych to co teraz napisze może okazac sie wystarczajaco aby zrozumiec kto odpadl...
UWAGA SPOILER!!!
Odpadł jeden z moich faworytów.... Niestety.... Ja osobiście bardzo lubialam ta osobę i uważam ze o wiele lepiej wystąpiła niż pozostała dwójka no ale cóż jeżeli chodzi o Rayana to nie to jak ktos zaśpiewa sie liczy ale jak sie ktoś "sprzeda".... Teraz tylko liczyć ze moi pozostali faworyci dojdą do finału....
niestety też nie mogłam ytrzymać i sprawdzilam kto odpadł... jestem w szoku i po prostu nie mogę w to uwierzyć.
Ma już ktoś linka do siódmego odcinka? Znów nie mogę znaleźć :( Oczywiście jeden fake się trafił, jak zwykle
Wiedziałam co się stanie a i tak się poryczałam ;((( Zobaczcie komentarze na YT pod wideo "When I grow up", takich reakcji chyba nie było od czasu Camerona, tyle że on sam zrezygnował.
A nowego teledysku jeszcze nie ma na kanale TGP - znalazłam tylko w takiej złej jakości http://www.youtube.com/watch?v=KLDZFrOTkME
Nie podoba mi się. Może dlatego że nie ma tam Nellie...
Nie zrozumcie mnie źle ale ja się cieszę, że ona odpadła... Głos miała fajny ale według mnie bez sensacji...
Każdy ma swoich faworytów :) Ja ją uwielbiam za naturalność i taką dobroć, nie jest zmanierowana jak większość uczestników.
Ale się upłakałam na tym odcinku :( Nellie była fantastyczna, naturalna, urocza i kochana. Wiele młodych ludzi by się z nią utożsamiało. Według mnie właśnie bardzo by pasowała do Glee, nie każdy tam musi być drugą Rachel, czy Santaną, według mnie własnie brakuje tam takiej cichej, spokojnej dziewczyny z BOSKIM głosem. Ryan według mnie zrobił wielki błąd, po prostu nie rozumiem jak mógł zostawić tą Lily, która jest zadufana w sobie, nie przyjmuje krytyki i w dodatku nie jest tak wspaniała za jaką się uważa. Smutno :(
no chyba sobie żartujecie? myślałam, że po wywaleniu Marissy w poprzednim sezonie Ryan będzie podejmował takie decyzje rozsądniej. :| nie no, fajnie, że Ali, Lily i Abraham są lepsi i mają lepsze głosy od Nellie, NA PEWNO, zwłaszcza Ali i Abraham... ;] wśród internautów burza jak po sytuacji z Cameronem, ale tam jedyną winną osobą był on sam, bo zrezygnował, a tutaj? wielki błąd, naprawdę wielki.
rozumiem, że Nellie nie była tak otwarta i śmiała, miała problemy ze scenami itp., ale wszystkiego da się nauczyć. ale nieee, lepiej nadal dawać jej role 'w tle', jakieś jedno-dwa ujęcia w klipie i potem narzekać, że jej nie widać. :D no genialne. wkurzyłam się jak nie wiem, zaraz obejrzę odcinek, ale i tak... wrr.
a 'Eye of the tiger' to piosenka świetna dla kogoś z głosem Nellie. Ryan, shame on you...
o, ktoś fajnie skomentował to na youtube pod wykonaniem 'If I were a boy':
'I hate how they always want people to be "themselves" what do you think nellie was doing when she was quiet and reserved? they could have easily written a part for her just being herself! I hate everyone'
Dokładnie... Tak samo było z Cameronem, wkręcają cały czas że mają BYĆ SOBĄ, a Camerona rypali za to że nie chciał złamać swoich przekonań (całować się z kimś na planie itd.).
Nie odżałuję Nellie tak jak nie mogę odżałować Camerona. Czekam tylko na finał - mam nadzieję że znów będzie teledysk ze wszystkimi tak jak w 1 sezonie
pewnie będzie. :)))
fajnie, że dali Granta jako gościa, mam nadzieję, że będzie go więcej w Glee. fajne mieli zadanie domowe, lubię takie musicalowe piosenki.
w 'When I grown up' świetnie dobrali większość postaci, np. Abraham - Bowie [<3], Blake, Michael [śmiesznie wypadł :D], Shannę podziwiam za tę suknię z mięsa, fuj. za to Lily dobrana masakrycznie, Nellie tak samo - dają jej taką Britney i dziwią się, że nie potrafi się wczuć? ta to ma pecha. Aylin wypadła fajnie, ale ona? Madonna? jezu. :D
czy ktoś zrozumiał, o co chodzi Nikki podczas nagrywania z Abrahamem? zaczęła go pytać o Bowiego i potem on się tak zmieszał. mówili też o tym w bottom 3, ale nie mogłam jej zrozumieć, coś o seksualności chyba... jakby ktoś napisał, byłabym wdzięczna. ;)
fajne piosenki im dobrali do b3, wszystkie lubię, chociaż jak dla mnie to były słabe wykonania.
Lily i Adele? myślę, że było w niej dużo teatralności, ćwiczyła płacz przed wyjściem i się opłaciło - wyśpiewała najbardziej płaczliwą wersję 'Someone like you', jaką słyszałam. ta piosenka jest bardziej optymistyczna niż wszyscy myślą, ma dodawać otuchy, a nie wpędzać w depresję. w dodatku od razu po zaśpiewaniu łezki zniknęły, smutna minka zamieniła się w uśmieszek, brawo, Lily. ta dziewczyna nie umie się obronić i przyjąć krytyki - na wszystko reaguje krzykiem, przekleństwami, ciągle się użala nad sobą i swoją wagą, jest naprawdę irytująca. czekam na jakąś kłótnię jej z Aylin, może ona jej to powie prosto w oczy...
Nellie wyglądała ślicznie i fajnie zaśpiewała, chociaż lepiej tydzień temu.
'Stereo heart' uwielbiam, ma genialne wstawki hip hopowe, ale Abraham nie podołał, w ogóle mi się nie podobało to wykonanie. po prostu słabe, na pewno nie był lepszy niż Nellie czy Lily. ale widać dla Ryana jest ciekawszy, lepszy i w ogóle.
szkoda, że nie ma dobrej wersji 'Eye of the tiger', ale już na tej widać, że ten teledysk jest trochę... żenujący? wyglądają śmiesznie. a wykonanie bez emocji, nie ma tego powera, jaki ma piosenka w refrenie. i chyba Blake wygrał zadanie. albo Shanna.
w ogóle, mam przeczucie, że gościem będzie Dianna. :P
Ja juz nie pamietam dokladnie bo wczoraj ogladalam po 22 ale mowil ze on bal sie co ludzie o nim mysla czy jest gejem czy nie.... ale ze juz sie nie chce przejmowac.... szkoda mi Nellie bo byla swietna osobiscie chcialam zeby odpadla Lily ale Rayan jest po porostu glupi i dokonal zlego wyboru... a ja tak chcialam zeby ona doszla do finalu.... caly tydzien czekalam i specjalnie z pracy wczesniej wyszlam zeby zdarzyc i kibicowac... mam nadzieje ze w nastepnym odcinku odpadnie wreszcie Lily....
Lily albo Ali albo Abraham, niech odpadnie ktoś, kto na to zasłużył naprawdę...
to wyłapałam, mówił to po występie na b3, że już nie chce się przejmować, czy ludzie myślą o nim jako o geju itp., ale tego w sali nagrywań nie zrozumiałam. :(
Ryan nie pierwszy raz popełnił błąd, dziwny człowiek..
Nicki spytała go czy czuje się "androgynous" czyli "dwupłciowy", i on nie odpowiedział, bo to słowo przywołało wiele bolesnych wspomnień, bo już go w szkole dręczono że jest zbyt kobiecy, mało męski, że ludzie głośno się zastanawiali czy jest gejem itd, że on już ma tego dość.
aaaa, to tak jak przypuszczałam. w sumie to trochę mało delikatne pytanie jak na Nikki i nie dziwię się, że nie chciał odpowiedzieć, bo w sumie odpowiedź jest widoczna na pierwszy rzut oka u Abrahama... i pewnie dlatego dali mu do odegrania rolę Bowiego.
jest już "eye of tiger" dobrej jakości :D
http://www.youtube.com/watch?v=6coBMmTcTXs&feature=g-all-u
Zgadzam się z komentarzami, szczególnie:
"Can we please talk about how easy they are making this for Lily? The only thing she has ever had to act is a mean bitch, sounds like real life to me, not acting at all.
And these writers aren't helping. Did anyone else notice that she is the only one that gets to stand still during her lines, as Michael is jumping through a tire, Aylin is hurdling, everyone is doing something, She is just standing still. wow. difficult. She doesn't look fierce or pumped in this, she looks pissed. Like always."
Zaczyna mi ta sprawa cuchnąć poważnie, jakby Lily była córeczką jakiegoś znajomego producentów. Nigdy nie umie wejść w inną rolę niż agresywną, przeklina, gra na uczuciach, jest chamska. Nie wierzę że chcą z taką osobą pracować bardziej niż z Nellie, która moim zdaniem świetnie wpasowywała się w każdą rolę którą dostała chociaż ciągle były to rzeczy dla niej trudne. Tylko dlatego że Nellie nie rzucała się po scenie, nie ryczała teatralnie to uznali że ona "za mało tego chce".