PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46527
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

the glee project 2

ocenił(a) serial na 9

Oglądaliście już pierwszy odcinek? Czy macie już swojego faworyta? Jak wrażenia?:)

yootsuu

aaaa, i dupa, nie ma dla mojej wersji firefoxa :/

ocenił(a) serial na 9
yootsuu

to uaktualnij flasha:) albo zaktualizuj firefoxa:)

ocenił(a) serial na 9
yootsuu

No więc może ja napiszę co sądzę o odcinku: Dani jest przesłodka i naprawdę ją polubiłam. Jest mi przykro, że odeszła, chociaż rozumiem dlaczego - Ryan miał rację w tej kwestii, ona po prostu nie pasuje do Glee, nie jest "elastyczna". Czyli jest jedna Dani na wszystkie sytuacje. Ale chociaż rozumiem, to szlag mnie trafia, bo ja bym się tam pozbyła Lily. Nie podoba mi się jej postawa, wywyższanie się, bo ona jako jedyna ma w miarę profesjonalną przeszłość muzyczną. Jest taka arogancka i to moim zdaniem minus, bo praca z nią będzie uciążliwa. Ale! Program się jeszcze nie kończy:D Ponadto Tyler nie jest zbytnio utalentowany i tak jak już ktoś wcześniej zauważył, on usprawiedliwia wszystkie potknięcia swoją przemianą z dziewczyny w chłopaka. Wszystko pod to podciąga - śpiew, taniec, pewność siebie... Może Dani nie pasuje do show, ale ja bym dała jej jeszcze szansę i spróbowała ją tego nauczyć, a tym samym pozbyłabym się kogoś innego z tej końcowej trójki. Ten wybór był błędem:<

wildkeed

udało mi się obejrzeć, wtyczka zadziałała na komputerze brata, uff :)
też rozumiem to, czemu Dani odpadła i też jest mi przykro. zaśpiewała pięknie, na pewno jest lepsza niż Tyler.

denerwuje mnie Lily - jest zarozumiała i nie potrafi przyjąć krytyki. to, że potrafi śpiewać nie znaczy, że jest lepsza od ludzi mniej pewnych siebie. straszna jest, ale czuję, że długo jej nie wywalą, tak samo jak Alexa w tamtym sezonie. :/
piosenka z 'zadania domowego' była świetna, a 'Party rock anthem' też im w efekcie wyszedł fajnie, chociaż oglądanie prób tańca i ciągłych powtórek scen to jakaś masakra, aż współczułam Zachowi :D

szkoda mi Dani, kurczę.
już się nie mogę doczekać kolejnego odcinka, może nareszcie odpadnie ktoś irytujący. :/

ocenił(a) serial na 9
yootsuu

widziałaś nowy odcinek? jest już na hulu :3

wildkeed

minutę temu skończyłam oglądać i jestem zła, że nikogo nie wywalili, bo potem będą musieli dwa razy po dwie osoby wywalić. :D miałam nadzieję, że odpadnie Lily/Mario, a tu psikus.
coraz bardziej wkurza mnie Lily [już wszystko jasne, czemu tak wiarygodnie wypadła w roli znęcającej się nad Aylin...] i Mario [ale dobrze, że mu ktoś zwrócił na to uwagę]. wykonanie 'Fix you' Charliego mi się bardzo podobało, chociaż ani oryginału, ani wykonania z Glee nie przebił. fajnie, że zaśpiewał to po swojemu.
mam nadzieję, że Shanna i Blake zajdą daleko, bo obydwoje nie dość, że świetnie wypadają w teledyskach, to w dodatku brzmią nieziemsko. ich partie w 'Everybody hurts' to moje ulubione. :D Nellie też mi się podobała, ma ciekawy głos, który od razu zwraca na nią uwagę.

trochę zdziwiło mnie to, że dali im 'My life would suck without you', bo ona zawsze była wykonywana w dość żywy i wesoły sposób, a oni musieli zrobić z niej smutno-depresyjne coś.

kolejnym tematem jest seksualność, mam nadzieję, że gościem będzie Naya :D mam wrażenie, że będzie to dla niektórych cięższe zadanie niż to teraz. ;)

ocenił(a) serial na 9
yootsuu

Wiecie, gdzie można obejrzeć nowy odcinek?:)

mini94

na stronie hulu.com znajdź the glee project i tam są wszystkie odcinki :) jeżeli Ci nie działa to na poprzedniej stronie jest nazwa programu, który po zainstalowaniu w firefoxie sprawi, że odcinek zadziała :D

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

też jestem zła, że nikt nie odpadł już miałam nadzieję że poleci Lily lub Mario ( tu jestem zdziwiona, bo na początku zrobił wrażenie takiego wesołego, przesympatycznego chłopaka cieszącego się z życia i był jednym z moich ulubieńców) a od 2 odc. niesamowicie mnie irytuje tak samo jak Lily i Ali, nie wiem co jest takiego w tej dziewczynie, że jest w tym programie bo śpiewa okropnie. Teraz wyjdzie, że jestem uprzedzona czy coś, ale broń boże nie patrze na to czy jest to niewidomy, dziewczyna na wózku czy puszysta dziewczyna po prostu nie przypadli mi do gustu swoją osobowością. Nie wiem jeszcze kogo widziałabym jako zwycięzce, ale najmocniej kibicuję Blake'owi, Abrahamowi, Shannie, Michaelowi, lubię też Nellie ma cudowny głos, ale nie widzę jej w glee i o dziwo polubiłam Tylera, no i nie wybaczę Ryan'owi Dani!!!
Czekam na Naye i strasznie bym chciała żeby w przyszłych odcinkach mentorami byli Chris i Dianna i jeszcze raz Darren! podobno będzie Jane. Fajnie by też było jakby był odcinek o duetach tak jak w tamtym sezonie

ocenił(a) serial na 10
gwiazdka123_2

no i uważam, że w glee powinien zagrać Zach Woodle <3 jest cudowny tak samo jak Robert i Nikki chyba najsympatyczniejsze "jury" jakie tylko może być

gwiazdka123_2

myślę, że odcinek z duetami się powtórzy - wszystkie się powtarzają ;)

też lubiłam Mario, sprawiał zupełnie inne wrażenie. śpiew Ali mi się nie podoba, tzn. jej głos, bo jest taki lalkowaty i dziecinny, ale jest całkiem sympatyczna, więc jakoś mnie nie razi.
Nellie nie pasuje trochę do Glee, niestety... ale oby była jak najdłużej.

mi się marzy odcinek z Chrisem i Dianną, uwielbiam ich oglądać :D

zgadzam się, jury jest niesamowite. Nikki jest urocza i ciepła, zwłaszcza odkąd jest w ciąży robi jeszcze milsze wrażenie. :D Zach to... Zach, jak trzeba być szczerym to jest, ale ma niezwykłą cierpliwość i otwartość. :D chyba mój ulubiony juror. :)

gwiazdka123_2

Ja widzę Nellie w Glee! :) Nowa, cicha, nieśmiała dziewczyna, niepozorna, która nagle okazuje się posiadaczką pięknego, mocnego głosu. Glee będzie dla niej wsparciem ^^
Coraz bardziej nie trawie Lily, potwornie irytująca jest. Mario przeginał, myślałam że zrozumiał swoje błędy kiedy się popłakał przed Ryanem ale później dalej był wredny dla pozostałych...
Ali też mnie irytuje.

Jak dla mnie na zwycięzcę idzie Blake w 100%, sama kibicuję mocno Nellie, Charlie'mu, Michael'owi i Aylin. Może później mi się odmieni :)

alioth89

no, może w takiej sytuacji Nellie mogłaby dać radę w Glee, chciałabym bardzo ;) taka druga Tina by z niej była, tylko bez jąkania. :) ale ona sama mówiła, że ma problem z graniem, więc będzie ciężko.
denerwuje mnie jak oni tak ryczą. rozumiem, że emocje itp., ale Lily na siłę chce się tłumaczyć, jaka to ona nie jest dobra i szczera w śpiewaniu. wywodu Mario aż się odechciewało słuchać, reszta była w ciężkim szoku po tym. xD

yootsuu

A też miałaś takie wrażenie, że jak Lily opowiadała reszcie jak się rozpłakała przed Ryanem że to wyglądało tak "hahaha popłakałam, uwierzył mi kretyn, zrobiłam go w bambuko"?

alioth89

haha, no może nie aż tak, ale bardzo jej nie lubię, więc nie wierzę w jej dobre intencje :)

ocenił(a) serial na 9
yootsuu

Myślałam, że zwariuję na końcu. Mario okazał się być taki... Arogancki, jakby oczekiwał lepszego traktowania. To był chyba jedyny moment, w którym poparłam Lily. Cieszę się, że mu coś w końcu powiedziała, a znając życie nikt by nie miał tyle tupetu co ona. Poza tym dalej jej nie znoszę, jest marną aktorką i oglądając ją mam wrażenie, że ona się za bardzo stara i to dlatego jest taka nienaturalna. Charlie cudowny <3 Myślę, że celowo wszyscy zostali, żeby nadać "dramatyzmu" i nie pozbawiać się szansy wywalenia dwóch uczestników na raz. Wiadomo, zależy im, żeby wokół programu było głośno, żeby wzbudzał emocje. Nellie jest jedną z moich faworytów:) Następny odcinek będzie MEGA i już nie mogę się doczekać. To będzie bomba:)

wildkeed

wiadomo już, co będą śpiewać za tydzień? ostatnio teledysk był na yt tydzień przed już :D

heh, no, ja też poparłam Lily tym razem. :D przewijałam kilka razy tę ich małą kłótnię. :P
Charlie jest uroczy razem z Aylin! aww :D

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

tak wiadomo mash-up Moves Like Jagger/Milkshake
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5-9nM9gmOGg

ocenił(a) serial na 10
gwiazdka123_2

zmieniam zdanie co do Nellie jednak nie taka szara mysz z niej SO HOT, z Blake'iem w parze to już w ogóle<3 Wygląda mi na to, że Charlie jest zwycięzcą zadania, haha i ta nauczycielka z glee, teledysk bardzo fajny, choć nie wszystkim wyszło bycie sexy

gwiazdka123_2

ZA***ISTE!!!!!!:D Oglądałam z otwartą paszczą, wow wow! Raz że doskonały mash up, a dwa to mmm, sexy :) Najlepszy tydzień z drugiego sezonu, nie wiem czy nie lepszy niż sexuality z pierwszego

ocenił(a) serial na 10
alioth89

pewnie że lepszy, jak dla mnie to w ogóle 2 sezon jest lepszy:)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QQF1qymwhm4

gwiazdka123_2

NAYA <333

bardzo fajnie im to wyszło, drapieżniej niż w tamtym sezonie, chociaż niektórym gorzej niż innym. fajnie dobrane piosenki, pary i wszystko. Nellie i Blake to dla mnie faworyci, zaraz po nich Charlie, Michael, Shanna, uwielbiam ich :DDD

yootsuu

Dla mnie Mario i Lily kompletnie niewidoczni, zniknęli tam. Ale nie przeszkadza mi to ;D
Nellie rocks!! :D

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

oh god, Naya jest taka piękna, coraz piękniejsza, jeśli to w ogóle możliwe
tu mam trochę spojlerów dotyczących najbliższych odcinków:
http://gleeprojectcast.tumblr.com/post/25318160607/episode-descriptions

gwiazdka123_2

oooo są nowe tygodnie tematyczne! :D

alioth89

ooo, jak będą śpiewać 'Price tag' to dopiero będzie moc, a przynajmniej mam nadzieję! no i serialowa Sue tydzień później... ach :D

yootsuu

świetnie się rozwija ten sezon! :)

alioth89

dużo więcej gwiazd bardziej pierwszoplanowych się pojawia, co jest fajne :D

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

The mentor for episode 5 has not been announced but is rumored to possibly be Dianna Agron.
niech to będzie prawda !

gwiazdka123_2

to by było cudowne, ech :)

yootsuu

To tak, co do drugiego odcinka to bardzo szkoda mi Dani, była jedną z moich ulubieńców, co do drugiego - strasznie irytuje mnie Lily, strasznie, miałem podobnie z Alexem ale on jakoś z "tego" wyszedł, i nie zachowywał się tak jak Lily, jej gra aktorska przy jury była tak żenująca... Robi z siebie nie wiadomo kogo... aż czekałem jak ktoś jej to wygarnie (pewnie rozpętała by się kłótnia) no nie wiem, nie mogę patrzeć na twarz tej dziewczyny, i nie chodzi o to że jest gruba, np z Hanną było coś innego, bardzo sympatyczna dziewczyna, bardzo ją lubiłem. Co do Mario, na początku był moim faworytem, a z odcinka na odcinek robi się coraz bardziej arogancki, wiemy że jest niewidomy i nie jest mu łatwo ale to nie zmienia faktu żeby tak się zachowywać.

Tyler - ten chłopak wgl mi się nie podoba, jego głos i wgl, chociaż nawet pasuję do glee (przez historie, i pewnie dla tego jeszcze nie odpadł)

Nellie - the best, ona i Dani =], kocham jej głos, jest urocza i sądząc po tym nowym teledyski - nawet sexowna.

MichaelVonChrzanowsky

Tyler pasuje przez historię, ale nie mogą zostawiać go kosztem innych tylko dlatego, że coś w życiu przeszedł, co można zresztą powiedzieć o wszystkich. ;) według mnie jest jednym z najgorszych tam, ma denerwujący głos, wszystko tłumaczy mutacją/zmianą płci, jakoś nie wzbudza sympatii. ;P

mnie Alex wkurzał od początku do końca tak samo mocno jak teraz Lily. :D czekam, kiedy wybuchnie kłótnia między nimi wszystkimi, bo już się kilka razy zanosiło, ale ktoś to pokojowo rozwiązywał. Hanna była zupełnie inna - pogodna, wesoła, przyjacielska, nie szukała głupich usprawiedliwień, wiedziała dobrze, że nie potrafi np. tańczyć i nie udawała, że jest inaczej. przyjemnie się jej słuchało. ;)

yootsuu

Dokładnie, Hanna była świetna, a lily jest tak denerwująca i irytująca.. mam nadzieję że ją wywalą jak najszybciej.

MichaelVonChrzanowsky

Ja rownież lubialam Hanne ta dziewczyna znała swoje wartości ale rownież była świadoma swoich wad.... A co dla mnie było najważniejsze ona zawsze starała sie być sobą.... Co do Alexa Uff.... jak ja go nie lubialam!! Za każdym jednym razem miałam nadzieje ze odpadnie.... Niestety nie udało mi sie tego doczekać.... Teraz mam tylko nadzieje ze Lily i Tayler odpadna jak najszybciej.... Następnie najlepiej by jak dla mnie było gdyby odpadł Mario a pózniej Abraham i Ali.... Reszta uczestnikow zdaje sie reprezentowac soba jakis poziom... Jednakże ogolnie rzecz biorac w mojej opinii ten sezon jest niestety o wiele gorszy.... Czytaj: dużo bardziej wyglada na wyrezyserowany mam na myśli miedzy innymi przerysowywanie emocji uczestników... teledyski nie są już tak urocze a klimat piosenek w polaczeniu z teledyskmi średnio dotychczas oddawał tematykę... Rozumiem ze wiele osób sie ze mną nie zgodzi ale jak sie tak popatrzy obiektywnie na uczestników to dolna trójka w większości beczy.... Ja nie rozumiem czemu nie podejść do tego tak jak robil to np Damian Cameron albo Hanna w 1 sezonie czyli dać z siebie wszystko bez tej niepotrzebnej dramaturgii....

sisi421

Wydaje mi się że źle dobrali tą grupę po prostu - za bardzo postawili na indywidualności i ludzi specyficznych. W takiej grupie każdy czuje że musi pokazać że to on jest bardziej doświadczony przez życie i jemu się bardziej wszystko należy. Moje ulubione osoby w tym sezonie to te "zwyklaki", normalne dzieciaki - Nellie, Charlie, Michael, Blake.

sisi421

ja Abrahama lubię, ale CZEMU ONI TAM ZAWSZE PŁACZĄ?! robią z siebie drama queen chwilami, czasami to wynika faktycznie z emocji, ale czasami... dla mnie w I sezonie Lindsay często na siłę chciała płakać, wzruszać itp., sztucznie jej to wychodziło. :P
dla mnie te piosenki są gorsze niż poprzednio. nawet, jak wychodzą w efekcie fajnie, to same w sobie nie są ani porywające, ani ambitne, nie mają nawet jak tam się wykazać. jak dotąd najbardziej podobała mi się ta ostatnia, 'Everybody hurts', miała klimat, przekaz, sens. ;)
w tamtym sezonie ludzie byli jacyś twardsi, poważniejsi, ale też z naturalnym luzem i samokrytyką, a teraz mam wrażenie, że dużo jest bardzo zdeterminowanych, ale bez doświadczenia sobie nie radzą ze stresem i wymaganiami; troszkę chyba mierzą za wysoko. brakuje niektórym jakiejś skromności, pokory. trudno mi wyjaśnić, co mam na myśli, ale może ktoś zrozumie :D

ocenił(a) serial na 6
yootsuu

ano właśnie, ja też mam wrażenie, że w tym sezonie TGP uczestnicy to po prostu dzieciaki. tamci ludzie (tzn. z 1 edycji) byli o wiele bardziej dojrzali i świadomi siebie, a ci tutaj są jacyś niewyraźni. Poza tym, czy zauważyliście pewne podobieństwa tych uczestników do ludzi ze stałej obsady Glee? Że niby Charlie to taki Finn, Blake to Sam, Ali to Quinn, Abraham to Mike? Wydaje mi się, że jak zaczynali castingi do TGP, nie zapadła jeszcze decyzja, co zrobić z bohaterami, którzy ukończyli szkołę, dlatego rozpaczliwie szukali jakiegoś taniego substytutu.
W każdym razie: wydaje mi się, że w tym sezonie również będzie więcej niż jeden zwycięzca. I chyba wyciągnęli jakieś wnioski bo Damianie, bo patrzą też w dużym stopniu na zdolności aktorskie.
Niemniej, najbardziej kibicuję Abrahamowi - gość jest świetny, uwielbiam go! Nellie też jest dobra, ale jednak nie widzę jej w Glee. Lily nie jest wcale taka zła - w Glee mogłaby grać grubą, wredną czirliderkę (oglądał ktoś Awkward? jeśli nie to polecam :P). Najbardziej irytuje mnie Tyler - wszystko usprawiedliwia faktem, że jest w trakcie kuracji hormonalnej. No to po coś, gościu, przychodził do tego programu? Przez niego odpadła Dani ;(.
A! A w trzecim epie pewnie dlatego nikt nie odpadł, że w poprzednim odcinku jedna dziewczyna sama zrezygnowała.
I Dianna w 5 epie? oby to była prawda!

wildkeed

http://www.youtube.com/watch?v=oeScXrSCQ4Q&feature=related
Dani <3

alioth89

Wzięło mnie na sentymenty z 1 sezonu ;) Jednak drugi nie równa się do niego... Kurczę, ja naprawdę UWIELBIAŁAM Damiana i Camerona, jak Cameron odszedł to łezka pociekła. Bardzo mnie wzruszał 1 sezon, drugi jakoś mniej...

A przypomniało mi się, że na obronę Nellie muszę napisać - dowodem na to że nadaje się do Glee jest to, że kiedy obejrzałam ponad miesiąc temu wideo "Edge of glory" byłam pewna, że ta laska to jest taka ostra, rockowa dziewczyna, z charakterem równie potężnym jak jej głos. A widzicie że w programie okazało się że jest cicha i spokojna - ona jest bardzo elastyczną aktorką i uzdolnioną dziewczyną i jej MOCNO kibicuję :)

alioth89

To co zrobili z Damianem w glee to była według mnie masakra, nie dość że prawie go tam nie było, to jeszcze stworzyli z niego taką dziwną postać, przynajmniej ja to tak widze, Damian w tgp1 był świetny, w glee mi się nie podobał, za to Sam był świetny, miał swoje 5 minut z Quin i to mi się podobała :), mam nadzieję że nie zrobią czegoś takiego w 4 sezonie, niech lepiej patrzą też na aktorstwo, narazie Michael pokazał swoją gre w tym teledysku Everybody Hurts, co do Nellie i Abrahama to też im kibicuje, Abraham ma niezły ruchy, podoba mi się jego sposób bycia :), Nellie jest słodka, i ma świetny głos.

Jeśli będzie tak samo jak Alexem.... jak Tyler to wygrywa to się chyba zabije, on nie ma wgl głosu, nie potrafi tańczyć ale lubie jego zachowanie, jest nawet śmieszny =P

Btw, co o tym sądzicie? Blake vs Micheal :O? 0:45
http://www.youtube.com/watch?v=Kn4bojd3cpI

MichaelVonChrzanowsky

ma niezłe ruchy* sorry za literówki.

MichaelVonChrzanowsky

widziałam ten filmik, na końcu chyba pierwszego odcinka był i przez to nie mogę się doczekać dalszych odcinków - tego teledysku z sianem, śpiewania w dogrywce Shanny [jaki ona ma głos!] itp.

Damiana zmarnowali, to był taki sympatyczny, pogodny i fajny chłopak, potrafi skupić uwagę i sprawić, by go ludzie pokochali, a dali mu do grania takie coś... Sam był dużo ciekawszy.
dla mnie aktorsko jak narazie wygrywa Michael i Blake, a z dziewczyn chyba Nellie, patrząc na 'Edge of glory' i ten nadchodzący teledysk. i Shanna, bo dla mnie dotychczas nie było niczego, co by zrobiła źle. :)

alioth89 - masz rację, głos a styl bycia Nellie to dwa odmienne bieguny, jest bardzo skryta i przez to ciekawa. świetnie potrafi się wczuć ;)

MichaelVonChrzanowsky

Damianowi kibicowalam od samego poczatku pierwszego sezonu.... jak dla mnie on mial jeduna w swoim rodzaju osobowosc.... za to nie wiem dlaczego ale Sam dla mnie byl niejaki wiecznie z tym samym wyrazem twarzy... zalowalam ze wygral... zamiast niego wolalabym widziec Cameron'a.... co do drugiej edycji mam nadzieje ze sie troche poprawi w dalszych odcinkach.... wciaz bardzo mocno im kibicuje...

sisi421

Cameron byłby wspaniały w Warblersach :) Szkoda że sam zrezygnował. Tam by nie musiał nikogo całować :D

alioth89

Cameron wygrałby razem z Samem gdyby nie opuścił tgp, uratował Damiana... tak znów wybrali Alexa zamiast kogoś lepszego :P, Cameronowi też kibicowałem, śmieszny i utalentowany koleś.

wildkeed

Było? Nie było?
Nie ma info o wszystkich odcinkach ale to co jest zapowiada się ciekawie :)

4. "Sexuality"June 26, 2012
Guest judge/mentor: Naya Rivera (Santana Lopez)
Music Video: "Moves Like Jagger" – Maroon 5 featuring Christina Aguilera/"Milkshake" – Kelis

5. "Adaptability" July 3, 2012
Music Video: "Price Tag" – Jessie J

6. "Fearlessness" July 10, 2012
Guest judge/mentor: Jane Lynch (Sue Sylvester)

7. "Theatricality" July 17, 2012
Music Video: "When I Grow Up" – Pussycat Dolls

8. "Tenacity" July 24, 2012
Guest judge/mentor: Amber Riley (Mercedes Jones)
Music Video: "Eye of the Tiger" – Survivor

9. "Romanticality" August 7, 2012
Guest judge/mentor: Darren Criss (Blaine Anderson)

10. (?) brak info

11. "Glee-ality" August 21, 2012
Guest judge/mentor: Chris Colfer (Kurt Hummel)

A po ostatnim odcinku tylko 3,5 tygodnia i Glee powraca!! ;D

alioth89

skąd można pobrać odcinek Sexuality??

agnes21543

obejrzałam właśni na Hulu :)

Jak ktoś nie chce wiedzieć to niech nie czyta dalej :P

Odpadła osoba której większość z nas tutaj chciała się pozbyć już wcześniej, czyli Tyler - był w bottom 3 razem z Charlie'm i Michael'em więc tutaj raczej nie było innej opcji. Michael zawiódł w tym tygodniu, zapominał słów nawet w występie dla Ryana :/ Nie wiem czy to wyreżyserowane czy nie, ale niefajnie to wyszło.
W ogóle jak odpadł Tyler to wszyscy byli mocno podłamani, chyba się z nim mocno zaprzyjaźnili, a Abraham to już całkiem ("I love you"?!). Wyczuwam tutaj jakieś dziwne podteksty :P Do tej pory nie mogę ogarnąć czy Tyler teraz woli dziewczyny czy chłopców :p

ocenił(a) serial na 9
alioth89

No właśnie... Głupio tak mówić, ale naprawdę chciałam, żeby Tyler odpadł. Charlie ma u mnie minusa za rządzenie się w tym tygodniu, Nellie - KOCHAM CIĘ, DZIEWCZYNO, Abraham jakoś znikł w tłumie, Blake seksowny... Cholera, fajny odcinek:D Piosenka bardzo mi się podobała, jak do tej pory najlepsza:) Ach, emocje!

wildkeed

cześć. próbowałam zainstalować ten dodatek do firefox'a ale wciąż nie mogę obejrzeć nowego odcinka na hulu. Czy któraś z Was może mi jakos z tym pomóc, bo widocznie cos robie źle. :)